Hva er Moxgfjabg.exe? Bør jeg fjerne det?

av Ugnius Kiguolis - -

Dersom du nettopp har oppdaget Moxgfjabg.exe i oppgavebehandleren bør du IKKE tro at det tilhører Google! Selv om denne kjørbare filen beskrives som en «Google Chrome-prosess» tilhører den en trojansk hest. Denne typen virus er veldig skadelig ettersom trojanere har blitt brukt til å initiere massevis av ondsinnede aktiviteter. Hvilke aktiviteter kan de forårsake? Først og fremst kan Moxgfjabg.exe og relaterte komponenter prøve å initiere «bitcoinmining» på datamaskinen din. Slike aktiviteter kan selvfølgelig forårsake nedsatt hastighet på datamaskinen din. I tillegg kan denne filen hjelpe utviklerne med å infisere systemet med ekstra malware-programmer, initiere DDoS-angrep og svindel. For å oppsummere bør du ikke tro at Moxgfjabg.exe tilhører Google Chrome. Dersom du nettopp har oppdaget denne filen i oppgavebehandleren din bør du skanne datamaskinen med en oppdatert antispionvare som for eksempel Reimage.

Det er kjent at Moxgfjabg.exe-prosesser kan dukke opp i oppgavebehandleren rett etter besøk av kompromitterte nettsider, åpning av villedende e-postvedlegg eller klikking på mistenkelige lenker. I tillegg har sikkerhetseksperter advart folk om «bundling» fordi hundrevis av freeware- og shareware-programmer ofte inkluderer adware-tillegg og nettleserkaprere. De mest populære av disse inkluderer delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], og Adchoices [Adchoices]. Disse programmene kan i tillegg til å initiere omdirigeringer til ukjente nettsider, forårsake nedsatt hastighet, popup-annonser og andre problemer. De kan også begynne å spore folks nettleservaner på nettet og innhente personlig informasjon. Så du bør dobbeltsjekke alle gratisprogrammer før du laster dem ned til systemet.

Dersom Moxgfjabg.exe allerede har dukket opp på datamaskinen bør det fjernes snarest. Ellers kan det enkelt forårsake ovennevnte aktiviteter. Dersom du vil fjerne falske Google Chrome-prosesser uten å etterlate skjulte komponenter bør du velge en av disse programmene: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes eller Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-moxgfjabg-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign