Offentliggjøring

Oppdatert

FTC har nylig godkjent nye retningslinjer for endossement og attester. Disse retningslinjene sier at partene skal offentliggjøre de materielle koblingene bak endossementer. Informasjon om viruset.nos offentliggjøring gis nedenfor.

viruset.no er en informativ nettside som ledes av JSC «Elektroniniai sprendimai». Selskapet er lokalisert i Litauen. Det ble grunnlagt i 2004 av Ugnius Kiguolis, en lidenskapelig ekspert på datasikkerhet. Han har helt siden oppstarten jobbet som utgiver og utvikler av viruset.no. Han er i dag selvfølgelig ikke den eneste som jobber med dette prosjektet. I et forsøk på å ta dette prosjektet til neste nivå, har Ugnius kontinuerlig utvidet teamet sitt.

viruset.no er en affiliert part til flere antimalware- og antispyware-programmer. Selskapet jobber sammen med følgende selskaper: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Disse selskapene betaler en kommisjon når brukere kjøper produktene deres gjennom nettstedet. Hovedprogrammet som anbefales av prosjektet er SpyHunter fra Software.

Det finnes ingen sponsede eller betalte innlegg på nettstedet. Alle er skrevet av erfarne sikkerhetseksperter hos viruset.no som tester alle programmer før de skriver et innlegg eller en anmeldelse.

Du kan lese mer om 2spyware-prosjektet i Om oss. Personvernerklæring, Vilkår for bruk og Ansvarsfraskrivelse er tilgjengelig her. Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss via Kontakt oss.