Abonner

Oppdatert

Lyst til å holde deg oppdatert på det nyeste innen spyware og sikkerhet? Abonner på nyhetsbrevet til Viruset.no!
Ved å klikke på send-knappen anerkjenner og forstår du at det er viruset.no som vil behandle og lagre informasjonen du sender inn via dette skjemaet, inkludert eventuelle oppdateringer i samsvar med personvern.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

Viruset.no er en anerkjent kilde for nyheter om nettsikkerhet, malware og spyware, samt tutorialer for fjerning av virus. Alt materiale presenteres av erfarne IT-eksperter som kontinuerlig jobber for å forbedre kunnskapen sin og dele nyheter om nettkriminalitet med både profesjonelle og uerfarne databrukere.

Nettkriminelle utnytter våre nettbaserte liv og mangelfull informasjon når det kommer til sikkerhet på nettet. Som et resultat av dette er nettkriminalitet blitt like vanlig som annen kriminalitet. Det er ingen tvil om at det i dagens verden er helt nødvendig å holde seg oppdatert om de nyeste malware-trendene og sikkerhet.

I motsetning til hva de fleste tror, kan hackere få tilgang til datamaskinen og personopplysningene dine også uten at du klikker på mistenkelige lenker.

I dag kan nettsvindlere enkelt få tilgang til datamaskinen din hvis du utsetter programvareoppdateringene datamaskinen kontinuerlig minner deg om. Datamaskinen din kan dessuten bli infisert etter et besøk på favorittnettsiden din. Det finnes utallige teknikker som nettkriminelle benytter for å få tilgang til datamaskinen din eller data som er lagret på den.

 

Det er ikke enkelt å beskytte seg selv mot malware, phishing eller svindel fordi nettkriminelle har en tendens til å finne nye teknikker for å svindle databrukere. Det finnes ingen beskyttelse som gjør deg 100 % sikker, ettersom svindlerne raskt finner nye metoder for å omgå tradisjonelle sikkerhetsmetoder. 

Teamet hos viruset.no velger ut de viktigste temaene innen nettkriminalitet, og presenterer dem til leserne på en forståelig måte. Hvis du har lyst til å lære om de nyeste truslene som brukes av svindlere på nettet, kan du abonnere på nyhetsbrevet fra viruset.no. Du vil da motta de mest relevante nyhetene direkte i innboksen.

Hold deg oppdatert mens du drikker morgenkaffen: vær den første til å kjenne til de nyeste sårbarhetene i Android, nye ransomware-varianter og phishing-strategier som svindlerne bruker. Det tar mindre enn 10 minutter å se over nyhetene som kan bidra til at du unngår å bli neste offer for nettkriminalitet. 

Hjelp oss med å spre informasjon om datavirus

Safety online is a matter of everyone's concern

Teamet hos viruset.no inviterer også webmastere til å delta i krigen mot nettkriminalitet og bidra til å spre nyheter om datatrusler som spres globalt. Virus Activity er et flerspråklig tilleggsprogram du kan legge til nettsiden din for å gi informasjon om de nyeste og mest skadelige malware- og spyware-variantene.

Programmet viser en liste over nylig oppdagede virustrusler, samt virus som nylig har blitt aktive igjen. Lengden på listen kan tilpasses slik at du blir presentert for et bestemt antall aktive datavirus. 

Virus Activity WordPress plugin

La dine besøkende vite at de kan fjerne spyware raskt. 

Legg til Virus Activity plugin i sidefeltet eller bunnmenyen din og gjør besøkende oppmerksomme på den økende forekomsten av datatrusler. Med dette tilleggsprogrammet blir besøkende advart om alle pågående ransomware-kampanjer, nye malware-versjoner eller nettleserkaprere som distribueres sammen med gratis programvare.

Besøkende på nettsiden din mottar den nyeste informasjonen om aggressive malware-versjoner for Windows, Mac og Android OS. Listen over trusler oppdateres daglig, og er svært fleksibel. Den tilpasser seg nettsidens design automatisk, og du har muligheten til å tilpasse utseendet etter eget ønske.