Restoro gjennomgå

Restoro – et vel ansett reparasjonsverktøy for Windows-systemer

Restoro er et imponerende reparasjons- og antimalware-verktøy for PC. Når markedet er overfylt av produkter som lover å reparere dataproblemer og fjerne malware, kan det være vanskelig å finne det verktøyet som passer best. Noen programmer kan dessuten gjøre mye mer enn andre. Hvis du ønsker å vite mer om dette praktiske programmet, kan du lese vår komplette anmeldelse av Restoro nedenfor.

Restoro er et profesjonelt reparasjonsverktøy for Windows-systemer. Det er i stand til å gjenopprette ødelagte eller manglende registerfiler og fikse innstillinger, fjerne søppelfiler, fjerne ødelagte filer osv. Dette forbedrer datamaskinens stabilitet og øker hastigheten drastisk, slik at brukeren kan nyte en problemfri enhet.

Det er enkelt å fikse datamaskinen med Restoro fordi programvaren benytter en enestående teknologi. Den har en ekstern database med autentiske og oppdaterte Windows-filer, som kan erstatte ødelagte filer på systemet. Databasen oppdateres kontinuerlig, slik at du slipper å bekymre deg for utdaterte data.

Programmet er også en perfekt løsning når det kommer til fjerning av adware, nettleserkaprere, ransomware, trojanere, keyloggere og andre ondsinnede programmer. Det er ingen tvil om at det kan være vanskelig å gjenopprette systemet etter en alvorlig virusinfeksjon, og Restoro kan være til god hjelp.

Alt i alt er Restoro et perfekt verktøy for både IT-eksperter og mindre datakyndige personer, ettersom det er svært brukervennlig. Brukere kan dessuten nyte et allsidig verktøy til en rimelig pris.  

Restoro er utviklet av erfarne IT-eksperter 

Restoro er helt nytt på markedet, og det dukket for første gang opp i 2018. Utviklerne er en gjeng IT-eksperter og programmerer, og utviklingsavdelingen jobber kontinuerlig med forbedring og innovasjon, og øker programvarens muligheter.

Restoro-teamet setter ærlighet, pålitelig, innovasjon og enkelthet høyt, og er forpliktet til å gi brukerne det de vil ha. Brukere kan kontakte kundestøtte når som helst ved å ringe 1-888-658-5291 eller bruke live chat-funksjonen.

Priser, installasjon og drift av Restoro

Restoro installation

Brukere kan laste ned Restoro Windows 10 på den offisielle nettsiden. Nedlastings- og installasjonsprosessen er enkel, og du trenger bare å følge instruksjonene på skjermen. Det hele tar kun ett minutt, slik at du er klar til å bruke programmet svært raskt. Det finnes ingen skjulte programmer i pakken, så du kan installere Restoro uten å måtte bekymre deg for at PUP-er dukker opp på PC-en etterpå.

Et første skann utfører følgende:

  • Så snart installasjonen er fullført, utfører systemet et komplett systemskann. Først innhentes teknisk data om PC-en, som prosessor, hovedkort, minnemoduler, videokort og lokale disker. Skannerapporter fra Restoro inkluderer også størrelsen på harddisken din og ledig diskplass, prosessorens temperatur og andre parametere.
  • Restoro for Windows ser deretter etter stabilitetsproblemer, som systemkrasj de siste månedene. Det oppdager problematiske programmer som kan resulterer i ustabil drift av operativsystemet. I tillegg skanner programmet Windows-registeret for å se etter ødelagte eller manglende registernøkler. 
  • Til slutt skanner Restoro systemet og ser etter ondsinnede programmer og mulige skader de har utført. Programmet ser etter trojanere, ransomware, ormer og andre parasitter. På denne måten kan brukere fjerne malware automatisk med Restoro. 

Denne analyseprosessen utføres gratis, og skanneresultatene vises. Brukere som ønsker å fikse feilene automatisk må kjøpe en lisensiert versjon. Prisene på Restoro er svært rimelige, spesielt hvis du bestemmer deg for å kjøpe ekstra kopier til flere datamaskiner.

Brukere kan for øyeblikket kjøpe en komplett Restoro-lisens for $39,95, og denne er gyldig i ett år. Hvis flere kopier er nødvendig, kan brukere få to ekstra for kun $ 10 per stk., noe som er et flott tilbud. Hvis det finnes flere datamaskiner i husholdningen kan man spare mye ved å benytte dette tilbudet.

Brukere kan altså beskytte tre ulike datamaskiner for $ 59,95 i året, noe som vil si omtrent $ 20 per stk. Dette er et svært godt tilbud.

Brukere får dessuten en 60 dagers pengene tilbake-garanti. Brukere kan altså bruke programvaren i to måneder, og få hele summen tilbakebetalt hvis de finner ut at det ikke passer til behovene deres.

Restoro money back guarantee

Er det trygt å bruke Restoro?

Det er dessverre ikke alle reparasjonsverktøy og antimalware-programmer som er trygge å bruke. Hvis du aldri har hørt om bloatware og scareware, kan vi fortelle deg hva dette er.

Bloatware er designet for å overøse PC-en med nettleserutvidelser, verktøylinjer, optimeringsprogrammer og andre unyttige programmer. Dette skjer dessverre i de fleste tilfeller uten brukerens tillatelse, eller du blir lurt til å installere disse tvilsomme appene.

Scareware er en type programvare som normalt designes for å skremme brukere ved å vise falske skanneresultater. Denne funksjonaliteten finnes i både optimeringsprogrammer og reparasjonsverktøy.

Hvis du lurer på om Restoro er trygg å bruke, kan vi forsikre deg om at det er det. Dette programmet tilhører ikke ovennevnte kategorier. Restoro identifiserer faktisk slike apper som ondsinnede, og fjerner dem. Følgende er tegn på at programvaren er trygg og legitim:

 

  • Den kommer ikke buntet med tvilsomme programmer – installasjonen er sikker;
  • Restoro viser nøyaktige skanneresultater, og markerer oppdagede problemer. dette betyr at brukere ikke mottar tusenvis av advarsler som indikerer at datamaskinen deres er i ferd med å ødelegges (normalt for scareware) med mindre det faktisk er tilfellet;
  • Restoro viser ingen påtrengende annonser eller omdirigeringer til sponsede nettsider.

Unngå piratkopierte programmer

Visse brukere er svært ivrige på å skaffe seg programmer på ulovlig vis, for eksempel ved å laste ned lisensnøkkelen eller gjenopprettingsnøkkelen til Restoro. Vi anbefaler ikke at du gjør dette. I tillegg til at det er ulovlig og straffbart, kan nedlasting av tvilsomme filer fra fildelingssider resultere i alvorlige malware-infeksjoner.

Slike programmer er dessuten noe dyktige IT-eksperter har brukt mye tid og energi på. De har brukt utallige timer på å utvikle programvaren, og det er urettferdig å stjele fra folk som jobber så hardt for å tilfredsstille kundene sine.

Konklusjon

Restoro scan

Vi mener at Restoro er et flott program som kan gjenopprette og fikse datamaskinen din uten at du trenger å installere Windows på nytt. Det kan også reparere skaden som er utført av ulike nettrusler. Programmet er perfekt sammen med et antimalware-program, og sammen sikrer de at datamaskinen din fungerer optimalt. 

Vi håper at denne anmeldelsen av Restoro var nyttig, og at vi har klart å svare på spørsmålet «hva er Restoro?».

Tilbud
Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk