Malwarebytes Anti Malware anmeldelse, gratis nedlasting

12

Malwarebytes ‘Anti-Malware er en enkel og lett-å-bruke program som kan hjelpe folk effektivt kjempe mot malware. Den nyeste sin versjon er Malwarebytes Anti-Malware 3.2, som ble utgitt i den 2017.

Akkurat som lignende stykker av programvare, er Malwarebytes ‘Anti-malware en veldig tilpasses verktøy, som har noen ekstra verktøy for malware fjerning manuell. Programmet er tilgjengelig på mange språk, og det har ikke problemer med å kjøre ved siden av andre anti-virus og anti-spyware-programmer.

Programvaren skiller seg ut ved sin hastighet. Men det betyr ikke ha en synlig effekt på CPU-bruken. I motsetning til de fleste av sikkerhetsprogrammer, gir det en live beskyttelse og full skanner for alle stasjoner. Databasen av dette programmet kan oppdateres så ofte som brukeren ønsker.

Likevel er det noen ulemper vi har lagt merke til: Malwarebytes ‘Anti-malware live beskyttelsen kommer bare med den registrerte versjonen og, vel, det er et program for å kjempe mot malware bare, så det kan ikke sammenlignes med de mer alvorlige programvare der ute .

Den nyeste, Malwarebytes Anti-malware 3.2, versjonen kan nå brukere å skanne i arkiver. Dessuten starter med 1.70 versjon, identifiserer programmet Microsoft Windows 8 og Internett Explorer 10 i sin skannelogger, automatisk av standard karantene oppdaget trusler, brukere kan tillate en trussel for å kjøre midlertidig eller legge en oppdagede elementet til overse List. Det er lovet at fanen Verktøy vil bli styrket med mer av det nye innholdet i fremtiden.

For å oppsummere, Malwarebytes Anti-malware er en kraftig sikkerhetsverktøy, som kan brukes for å holde systemet sikkert.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Malwarebytes Anti Malware Fornøyd-
garanti
Last ned
Malwarebytes Anti Malware Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Malwarebytes, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Malwarebytes har en gratis, begrenset skanner. Malwarebytes tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk