SpyHunter anmeldelse, gratis nedlasting

123

SpyHunter er et høyst effektivt program for fjerning av malware

Programmet har et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Dette programmet er et flott verktøy både for hjemmebrukere og erfarne sikkerhetseksperter. Det kan brukes for å fjerne vanlige spyware- og ransomware-parasitter, adware, nettleserkaprere og lignende uønskede programmer.

Det finnes i dag to ulike versjoner på markedet – SpyHunter gratisversjon og SpyHunter registrert versjon. Prøveversjonen av dette programmet kan brukes for å skanne datamaskinen for malware og sjekke om den er infisert eller ikke. For å fjerne parasitter må du aktivere SpyHunter ved å kjøpe den lisensierte versjonen.

Denne versjonen tilbyr gratis teknisk støtte kalt SpyWare HelpDesk, egentilpasset virus-fiks og daglige oppdateringer av SpyHunter-definisjoner. Dersom programmet mislykkes i å oppdage et virus på datamaskinen din kan du sende inn en melding til kundestøtte eller kontakte SpyHunter via telefon.

Dette vil imidlertid neppe skje ettersom trusseldatabasen inneholder 12900 oppføringer. Dersom du lurer på om SpyHunter kan stoles på bør du se på presseomtalene som vises i beskrivelsene av viruset. Disse utgjør nok en bekreftelse på at det er et pålitelig verktøy som tilfredsstiller alle sine forventninger.

Last ned SpyHunter

Den nyeste programvareversjonen er SpyHunter 5. Det er kompatibelt med Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista og XP. Mac OS-brukere må vente litt – vi lover at Spy Hunter for Mac er i utvikling. Du bør imidlertid være oppmerksom på at SpyHunter for Mac IKKE er relatert til denne anti-spionvaren og utvikleren Enigma Software. Dette er et spill som eies av Aspyr Media og som spres via ulike nedlastingssider.

Dersom du ønsker å laste ned SpyHunter til datamaskinen din bør du være oppmerksom på at kun de offisielle partnerne til Enigma Software, som er utvikleren av denne programvaren, kan tilby en legitim SpyHunter 5 registreringskode, også kjent som SpyHunter-nøkkel. Viruset.no er en av de eldste partnerne til dette selskapet.

Dersom du har sett etter en SpyHunter-crack på internett, bør du for det første vite at det er ulovlig. Folk som bruker slike filer kan bli straffet av politiet eller andre statlige autoriteter for bruk av ulovlig programvare. I tillegg kan slike SpyHunter-nøkler oppdages og blokkeres av utvikleren. Det kan dessuten være infisert av spyware og andre typer trusler som kan føre til enda flere problemer. Det samme kan sies om SpyHunter torrentfiler, så vennligst hold deg unna dem. 

SpyHunter Sammenligning

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter og Malwarebytes AntiMalware er ganske like. De tilbyr begge to ulike versjoner – gratis (prøve) versjoner og betalte (premium) versjoner. Selv om Malwarebytes presenteres som et gratis antimalware-program, er det kun Premium-versjonen som garanterer sanntids beskyttelse av systemet. Brukere hevder at Malwarebytes forårsaker nedsatt systemhastighet, så dersom du ikke ønsker å ofre PC-ens hastighet for å beskytte den, bør du vurdere SpyHunter. Dersom du synes at kundestøtte er viktig bør du dessuten tenke deg og to ganger før du installerer Malwarebytes. Det finnes mange skuffede kunder som ikke har fått hjelp fra utviklerne.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter og McAfee Antivirus er to ulike programmer som lett kan fungere ved sisten av hverandre. De har imidlertid en veldig lik trusseldatabase, så du kan sette din lit til SpyHunter som er billigere enn McAfee. Dette antivirusprogrammet trenger dessuten lenger tid på å skanne systemet og slette oppdaget malware, så dersom du har å gjøre med en aggressiv trussel, bør du velge SpyHunter. Dersom kundestøtte er viktig for deg bør du dessuten unngå McAfee. Mange brukere har klaget på det.

SpyHunter vs Spybot

Ved sammenligning av SpyHunter og Spybot er det tydelig at disse programmene kommer fra ulike klasser. Spybot er en enkel spyware-fjerner som har en mye mindre trusseldatabase enn SpyHunter. Dette betyr at det kan etterlate PC-en din infisert med malware og hevde at den er trygg. Det virker dessuten til at programmet er svakt ved fjerning av rootkit.

SpyHunter vs Webroot

Webroot er et flott verktøy når du ønsker å forhindre virus på datamaskinen din. Det tilbyr grunnleggende funksjoner som PC-sikkerhet, identitetsbeskyttelse, passordadministrator, sikkerhetskopiering osv. Noen av disse funksjonene finnes også i SpyHunter og du kan bruke begge programmene sammen. Dersom du er ute etter et enkelt og brukervennlig program bør du imidlertid være klar over det kompliserte brukergrensesnittet. Mange PC-brukere har fått problemer når de har prøvd å bruke Webroot.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender er et kraftig antivirus-program. Dersom du ønsker å forhindre infiltrering av potensielt uønskede programmer som nettleserkaprere og adware-programmer bør du imidlertid bruke det sammen med SpyHunter, som er dedikert til nettopp dette. Med Bitdefender kan du dessuten oppdage nedsatt systemhastighet fra tid til annen, noe som ikke er oppdaget ved bruk av SpyHunter.

SpyHunter vs AVG

Det finnes mange ulike synspunkt på AVG Antivirus. Det finnes brukere som er fornøyde med det og brukere som er veldig misfornøyde etter å ha installert dette programmet. Vær oppmerksom på at AVG har blitt brukt til å spre andre programmer. Dette har aldri blitt gjort med SpyHunter. I tillegg har det bedt brukere om å installere ekstra verktøy for å fjerne oppdagede virus fra datamaskinene deres. Det kan dessuten forårsake kommersielle annonser på datamaskinen. Dersom du ikke ønsker å komme borti slike ting bør du vurdere andre antivirus-programmer.

SpyHunter FAQ

Spørsmål: Jeg har sett etter et pålitelig antispyware-program, så jeg har søkt på internett og bestemt meg for å laste ned SpyHunter. Alt ser bra ut, men vennen min sier at han har sett mange negative anmeldelser om det. Kan jeg stole på disse dårlige anmeldelsene av SpyHunter?

Svar: Det er flott at du foretar undersøkelser før du laster ned programmer på datamaskinen din. Du bør imidlertid være oppmerksom på at ikke alle meninger som publiseres på nettet kan stoles på. Det finnes mange forum som tilhører konkurrenter til SpyHunter. For å øke sin egen inntekt hevder de at SpyHunter er et virus, falskt antivirus-program eller en lignende trussel. Dette er IKKE sant. SpyHunter er et sertifisert verktøy i West Coast Labs Checkmark Certification Program, som er en uavhengig testtjeneste. Dette programmet er dessuten en OPSWAT-sertifisert partner, det har blitt nevnt i PC World, The Wall Street Journal, Forbes og andre anerkjente kilder.

Spørsmål: Jeg trenger et program for å fjerne virus fra datamaskinen min. Jeg ønsker å laste ned SpyHunter, men før jeg gjør dette ønsker jeg å spørre dere om SpyHunter kan stoles på akkurat som andre, kjente sikkerhetsprogrammer?

Svar: Mange brukere spør oss om SpyHunter er et virus, om det kan stoles på, osv. SpyHunter fra Enigma Software er et legitimt program som har blitt testet av vel ansette West Coast Labs Checkmark Certification. Dersom du nettopp har kommet inn på en nettside som hevder at SpyHunter er et virus, er det en stor sannsynlighet for at det promoterer et konkurrerende produkt. Disse anmeldelsene er ikke profesjonelle, så du kan trygt ignorere dem.

Spørsmål: Jeg trenger en gratis malware-fjerner og vennen min har anbefalt SpyHunter. Er det gratis?

Svar: Nei, SpyHunter er en betalt virus-fjerner. Du kan imidlertid installere en gratis skanner for å sjekke om PC-en din er infisert eller ikke.

Spørsmål: Jeg har en helt ny datamaskin og jeg er ute etter anti-spionvare for å holde den trygg. Jeg har virkelig lyst til å prøve SpyHunter, men det er så mange ulike meninger om det. Er SpyHunter svindel?

Svar: Vi mottar mange ulike spørsmål om SpyHunter; er det trygt, er det svindel osv. Nei, det er definitivt ikke svindel. Dette er en vel ansett malware-fjerner utviklet av Enigma Software. Det er blitt presentert på ulike nedlastingssider i mer enn 10 år – kunne en scamware ha vart så lenge? Ville det dessuten ha blitt godkjent av West Coast Labs Checkmark Certification? Neppe.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
SpyHunter Fornøyd-
garanti
Last ned
SpyHunter Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av SpyHunter 5, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
SpyHunter 5 har en gratis, begrenset skanner. SpyHunter 5 tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk