Combo Cleaner gjennomgå

12

Combo Cleaner – et profesjonelt vedlikeholdsverktøy for Mac med en svært effektiv antivirus-motor

Combo Cleaner er et effektiv optimerings- og antivirus-program for Mac-systemer som er kompatible med rammeverkene Yosemite, El Capitan og Sierra. Den kraftige antivirus-motoren er i stand til å oppdage og fjerne nettrusler som malware, adware og andre potensielt uønskede programmer. I tillegg til beskyttelse mot ondsinnede programmer, er Combo Cleaner utstyrt med diskopprydder, filfinner, duplikatfinner og personvernskanner. 

På grunn av misoppfatningen om at macOS ikke er mottakelig for nettinfeksjoner, hopper ofte brukere over viktige sikkerhetssteg, og unngår å bruke antimalware-programmer. Det finnes imidlertid malware også for Mac, og det blir faktisk stadig mer vanlig. Potensielt uønskede programmer, som adware, kan være svært irriterende (spesielt hvis det ikke foretar noen tiltak for å fjerne dem), men skadelige virus som MacDownloader, KeRanger og X-agent er i stand til mye mer. Dette inkluderer blant annet innhenting sensitive opplysninger, låsing av personlige filer og mye mer. 

Combo Cleaner er en av de beste løsningene for malware-relaterte problemer, ettersom det ikke benytter en åpen kilde-motor for å oppdage trusler. I stedet setter den sin lit til et dedikert sikkerhetsteam som oppdaterer databasen flere ganger om dagen. Databasen inkluderer ikke bare macOS-virus, men bruker i tillegg malware-databasen for Windows. Mac-systemer kan ikke infiseres av Windows-virus, men denne funksjonen hindrer brukere fra å videresende infiserte filer til datamaskiner som bruker Windows.

Alt i alt er Combo Cleaner en perfekt assistent for mange MacOS-maskiner. Programmet bidrar til å holde nettrusler unna, samt sikre vanlig drift av systemet ved bruk av optimeringsfunksjoner.

Installasjon og funksjonalitet

Brukere kan laste ned og installere programmet fra den offisielle nettsiden til Mac App Store og prøve det helt gratis.

Installasjonsprosessen er rask og enkel – brukere trenger kun å laste ned installasjonsprogrammet og dra symbolet til programmappen. Så snart Combo Cleaner er installert, vil brukere se teknisk informasjon om sin Mac, som for eksempel total diskplass, brukt/tilgjengelig RAM og bruk av CPU.

Dashboard

Programmets brukergrensesnitt er elegant og brukervennlig. De ulike funksjonene er tilgjengelige til venstre på dashbordet. Brukere kan starte et komplett systemskann som ser etter feil, duplikatfiler, personvernproblemer og nettrusler på systemet. Skannet tar omtrent 20 minutter (dette kan variere avhengig av diskens størrelse), men brukere kan benytte enheten til andre funksjoner i mellomtiden.

Så snart skanningen er fullført, vil brukere kunne se resultatene. Uten premium-versjonen vil imidlertid brukeren kun være i stand til å rense disken, oppdage store filer og vise duplikater. For å fikse datamaskinen fullstendig ved bruk av Combo Cleaner, må brukeren kjøpe fullisensen.

Hovedfunksjonene i Combo Cleaner

Combo Cleaners funksjoner kan forbedre driften av Mac ved bruk av følgende verktøy:

  • Antivirus. En av de mest verdifulle funksjonene i Combo Cleaner er antivirus-motoren som er svært effektiv når det gjelder å oppdage og fjerne malware på macOS. Programmet avslører dessuten Windows-virus. Adware og andre PUP-er kan forstyrre nettleseraktivitetene dine og dessuten føre til lekkasje av sensitive opplysninger, eller til og med identitetstyveri (adware er kjent for å omdirigere brukere til phishing- og teknisk svindel-nettsider); 
  • Disk Cleaner. Denne funksjonen gjør det mulig for brukere å eliminere søppelfiler og midlertidige filer og rense systemet for å oppnå raskere og bedre drift av systemet; 
  • Big Files. Gamle og glemte filer kan ofte ta stor plass på enheten. Denne funksjonen gjør det mulig å finne ubrukte filer, med detaljer om lokasjon, størrelse osv.;
  • Duplicates. Duplikatfiler er fullstendig unyttige, men det kan være vanskelig å finne dem ettersom de lagres på ulike lokasjoner. Denne funksjonen kan hjelpe brukere med å finne alle duplikatfiler og eliminere dem. Merk at denne funksjonen også fungerer for duplikater med ulike navn;
  • Privacy Scanner. Brukere som er bekymret for personvernet sitt kan føle seg trygge etter å ha brukt personvernskanneren i Combo Cleaner. Denne funksjonen skanner datamaskinen og ser på informasjonskapsler, nettleserhistorikk og lignende. Brukere kan også benytte en tilbakestillingsfunksjon som fungerer for nettlesere som Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.
  • Uninstaller. Dette er den perfekte løsningen for brukere som har problemer med å eliminere spor av potensielt uønskede programmer.

Prisen – er det verdt å investere i dette verktøyet?

Akkurat som andre legitime programmer, er ikke Combo Clenaer gratis, i hvertfall hvis du vil ha all funksjonalitet. Programmet kan lastes ned fra Apple Store eller den offisielle nettsiden helt gratis. Brukere kan deretter utføre et komplett systemskann, rense disken og vise og fjerne duplikater. For andre funksjoner, som antivirus-skann og -fjerning, avinstallasjon av programmer og personvernskanner, må brukere kjøpe premium-versjonen av programmet. 

Brukere kan velge mellom to alternativer: Enkellisens og familie/kontorlisens. De som kun bruker én datamaskin hjemme kan kjøpe en lisens for én datamaskin til $ 44,95, mens familie-/kontorlisensen er gyldige for fem datamaskiner og koster $ 88,95. Beløpet faktureres hver sjette måned, så de som ikke ønsker å fortsette å bruke Combo Cleaner kan kansellere abonnementet sitt når som helst.

Combo Cleaner Price

De som ikke er fornøyd med kjøpet sitt kan få pengene sine tilbake innen en 30-dagers periode. Betalinger behandles av en sikker eHandel-side som er sertifisert av TRUSTe og DigiCert.

Konklusjon

Nettkriminalitet er stadig økende: Ransomware som låser brukerfiler og kryptoutvinnere som misbruker systemressurser for å utvinne kryptovaluta. Ondsinnede aktører tjener stort på dette, mens uskyldige databrukere kan risikere å miste personopplysningene sine, og i verste fall bli offer for identitetstyveri. Sikkerhetseksperter jobber kontinuerlig med å bekjempe nettrusler, og kommer opp med nye løsninger mot mer sofistikerte infeksjoner. Derfor må brukere benytte teknologien som er tilgjengelig for å beskytte personvernet sitt.

De som fremdeles er overbeviste om at Mac ikke trenger beskyttelse tar veil – Mac malware eksisterer. På grunn av denne feilantagelsen, har brukere en tendens til å hoppe over viktige sikkerhetssteg, noe som medfører at personopplysningene deres kan bli stjålen. Combo Cleaner benytter avansert teknologi til å forsvare brukere mot nettangrep, og forhindre skade som malware-trusler kan forårsake. I tillegg kan ekstrafunksjonene i dette antivirus-programmet sørge for å rense og øke hastigheten på macOS-systemet.

Alt i alt er Combo Cleaner et flott verktøy som i tillegg til å beskytte datamaskinen din fra virus også sørger for at enheten forblir problemfri.

Removing malware

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Combo Cleaner Fornøyd-
garanti
Last ned
Combo Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Combo Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Combo Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Combo Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i å bekjempe malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk
Filer
Programvare
Sammenlign