Plumbytes anmeldelse, gratis nedlasting

12

Plumbytes Anti-Malware er en fordelaktig datasikkerhets programvare som er utviklet av Plumbytes Software, LP. Dette UK- baserte selskapet har skapt en anti-malware løsning for datamskin brukere som søker etter en sikkerhetsprogramvare som ikke bare kan fjerne malware men også spyware trusler. Det er akkurat hva dette programmet gjør – det kan slette virus, trjoaner, ransomware, keyloggers, rogue anti-spyware, ormer, adware, nettleserkapere og andre farlige programmer som utgjør en trussel mot datasystemet og brukerens personvern. På toppen av det, kan dette programmet gi enda fler nyttige funksjoner.

Det virker som Plumbytes Anti-Malware software har en integrert nettleser «anti-kapre» beskyttende teknologi, det er en svært nyttig funksjon i dag. Nettleserkaprere er potensielt uønskede programmer som distribueres ved hjelp av programvare bunting teknikk som betyr at de kan monteres sammen med andre gratis programmer. Hindrer kaprerne fra slithering i datasystemets stille brukerne trenger å utføre ekstra trinn under installasjonen av hvert program, og det er en tidskrevende prosess. Anti-kapre funksjonen bidrar til å stoppe disse programmene fra å kapre din nettleser.

En annen nyttig funksjon er sikkerhettrussel deteksjon som bidrar til å holde deg sikker når du surfer på internett. Det er ingen tvil om at internettet er fult av phising nettsteder som forsøker å svindle personlige opplysninger fra brukere eller onsinnede nettsider som gir falsk informasjon og forsøker å overbevise uerfarne brukere til å installere kritiske programmer på sine datamaskiner. Det kan være vanskelig å identifisere slike nettsteder alene og det er der den angitte sikkerhetstrusselen gjenkjenning funksjonen er nyttig.

Det er også verdt å nevne at dette anti-malware programmet overgår andre sikkerhetsprogrammer på grunn av sin raske skannefunksjoner. Sammenlignet med andre anti-malware Plumbytes anti-malware skanner systemet opptil fem ganger raskere. I tillegg til at vi må si at Plumbytes sikkerhetsprogramvare gir et brukervennlig grensesnitt som er utviklet for å hjelpe datamaskinens brukeren raskt rense datamaskinen mot trusler uten å tvile. Brukerern kan også få muligheten til å sette dette programmet til å utføre et system skan på system oppstartet. Du kan finne full bruksanvisning ved å trykke på denne linken Plumbytes tutorial.

Plumbytes tutorial

Plumbytes nedlasting

Du kan lastened den gratiseversjonen av Plumbytes Anti-Malware her og skanne datamaskinen din for trusler. Programmet virker på Windows 10/8/7 (både 32 og 64 bit), Vista (med SP2, bare 32 bit) og XP (SP3, bare 32 bit). Det vil automatiske identifisere, lokalisere og gi informasjon om spyware og malware infeksjoner i datasystemet. Men alle de nyttige funksjonene kommer med den fullstendige versjonen av dette programmet.Den fulle versjonen kan bli kjøpt for 34,99 Euros, ikke inkludert moms. Den er gyldig i seks måneder og kan fornyes automatisk. Selvfølgelig du kan melde deg ut av automatisk fornyelse. Vi må informere dere at med bruk av dette produktet vil du alltid kunne få individuell hjelp fra erfarne IT-eksperter. Dersom produktet ikke automatisk oppdager en trussel eller hvis du opplever noen problem ved å bruke den kan du ta kontakt med 24/7 teknisk support team og få en tilpasset løsning for datamaskinen helt gratis.

Vi må advare deg om å ikke lete etter en gratis Plumbytes Anti-Malware lisensnøkkel eller Plumbytes Anti-Malware aktiveringsnøkkel på nettet – du vil ikke finne en. Vær klar over at det finnes skammere som lover deg gratis og piratkopierte versjoner av dette programmet – de kan være sammen med ondsinnet virus, sporing, trojanere og andre skadelige programmer. Hvis du planlegger å naste ned  Plumbytes Anti-Malware ulovelig, du bør tenke deg om. Installere piratkopierte versjoner av legitime programvarer er en forbytelse og du kan bli straffet. Men det verste er at scammere kan dra nytte av ditt ønske om å installere betalte programmer gratis og plante skadelige programvarer på datamaskinen. Vær så snill å vær forsiktig – bare legitime versjoner av programvaren kan være sikre!

Er Plumbytes legitim?

Vi har mottat dette spørsmålet veldig mange ganger allerede og svaret er ja – Plumbytes er helt legitim software. Det er et ganske nytt produkt og det er vanlig at noen datasikkerhets forskere ikke stoler på slike programmer. Men 2-spyware teamet har testet dette produktet, og vi kan hevde at det er et trygt program å brukke som kan fjerne spyware og malware trusler fra systemet raskt og effektivt. Hvist du er i tvil om Plumbytes' pålitelighet, glem dem. Hvis du kommer over artikler på internett som sier at dette spyware fjernings verktøyet er et uønsket program, eller et kritisk program, er du mest sannsynelig på en rivaliserende nettsted som fremmer et annet produkt. Plumbytes er sikker datamaskin beskyttelse programvare, og det er 100% ikke skadelig.

Plumbytes sammenligning

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware og SpyHunter er veldig like spyware/malware fjernings verktøy. De begge tilbyr versjoner som tillater å skanne datamaskinens systemer og oppdage infeksjoner på datamaskinen gratis. Men for å kunne fikse problemmene må brukerern kjøpe den fulle versjonen av disse programmene. Begge programmene tilbyr lisensnøkkelen for den samme prisen – 34.99 Euro not inkludert mva. Disse programmene kan slette både skadelige og potensielt uønskede programmer. Vi syns, Plumbytes gir et mer brukervennlig grensesnitt i motsetning fra SpyHunter, det anbefaler den smarte skan funksjonen, som automatisk skjekker nødvendige system områder. SpyHunter lar brukeren stille inn ulike innstillinger for skanning selv, og dette kan forvirre uerfarene datamaskins brukere. Vi har også lagt merke til at Plumbytes fullfører system skanning fortere enn SpyHunter. Du kan finne den fullstendige Plumbytes vs SpyHunter sammenligningen her.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Bortsett fra å være et nyere anti-malware program, Plumbytes Anti-Malware er et like bra program som Malwarebytes Anti-Malware software. Vi har lagt merke til at Malwarebytes fremmer seg selv som et gratis produkt selv om det er en gratis versjon av programmet gir ikke dette noen beskyttelse, det bare fjerner malware. Plumbytes annonserer seg selv ikke som et gratis produkt, men det gir en gratis skanning funksjon. Derfor kan brukerene skanne datasystemet gratis og oppdage trusler uten å betale en eneste dollar. Den betalte versjonen kommer med mange nyttige funksjoner. Husk at Plumbytes skanner systemet fortere enn hva Malwarebytes gjør; dessuten kan du få tilbake pengene din for opp til 60 dager etter du har kjøpt programmet, mens Malwarebytes akun gir deg 30 dager. Les den fullstendige Plumbytes mot Malwarebytes AntiMalware sammenligning her.

Ofte stilte spørsmål om Plumbytes Anti-Malware:

Spørsmål: Hello. Jeg leter etter et beskyttelse program som kan sikre datamaskinen mot virus og også fra de programmene som viser hundrevis av annonser. Jeg har lagt merke til at barna laster ned mange av disse appene. Nå har jeg oppdaget Plumbytes Anti-Malware program; og det er ikke så dyrt sammenlignet med andre anti-malware programs, men kan jeg stole på programmet?

Svar: Plumbytes Anti-Malware er et helt sikker og legitim anti-malware program som kan identifisere spyware og malware infeksjoner og fjerne dem raskt.Dette programmet er helt nytt i markedet for anti-malware, våre forskere har avdekket at det er like nyttig som alle andre anti-malware program, i tillegg gir det et rikt sett av nyttige funksjoner som andre programmer ikke gir.

Spørsmål: Jeg har installert PlumBytes Anti-Malware, men det ser ut til at det ikke kan finne adware programmet som bremser ned datamaskinen min og viser påtrengende pop-up annonser. Hva skal jeg gjøre?

Svar: Kjære bruker, hvis Plumbytes Anti-Malware ikke kan finne problemmet på din datamaskin, vær sikker på at du bruker den nyeste versjonen.Vi anbefaler og oppdatere programmet ditt til det aller nyeste og kjør en skan av hele datamaskinen din igjen. Vist problemmet fortsetter, kontakt  24/7 Plumbytes IT for å få hjelp.

Spørsmål: Jeg mistenker at datamaskinen min er infisert med et slags malware, men jeg kan ikke være helt sikker på det. Jeg vil gjerne finne ut av det, men jeg ønsker ikke å kjøpe fullversjonen av Plumbytes bare for å finne ut av det. Hva anbefaler du?

Svar: Hvis du tror datamaskinen din er infisert med malware, anbefaler vi deg å skanne datasystemet ditt med Plumbytes Anti-Malware prøve versjon, som er gratis. Prøveversjonen av denne programvaren oppdager trusler og viser dem til deg, men for å fjerne dem trenger du betalingsversjonen.

Spørsmål: Jeg har sett noen negative vurderinger om Plumbytes anti-malware når jeg søkte etter informasjon om dette programmet på nettet. Hvordan kan jeg vite om dette programmet er trygt og ikke en svindel? Er Plumbytes legitim?

Svar: Når vi snakker om pc programmer, spesielt beskyttelse programmer, vil du alltid finne gode og dårlige tilbakemeldinger om dem på nettet. Vi kan ikke si at dette programmet er en svindel fordi det har fjernet truslene som vi har installert på en datamaskin som vi da har testet Plumbytes Anti-Malware på. Dessuten et nettsted som gir negative kommentarer om Plumbytes kommer sannsynlig fra en konkurrerende side, som fremmer et konkuransedyktig program, så slik kritikk bør ikke tas alvorlig

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Plumbytes Fornøyd-
garanti
Last ned
Plumbytes Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Plumbytes Anti-Malware, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis, begrenset skanner. Plumbytes Anti-Malware tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk