Plumbytes tutorial

av Jake Doevan - -
12

Plumbytes Free vs Plumbytes Full version

Plumbytes Anti-Malware er et program som raskt oppnår popularitet blant databrukere. Selv om utvikleren av dette programmet, Plumbytes Software Lp, er relativt ny i bransjen, har de vokst raskt og bevist at et nytt antimalware-program kan være like kraftig som et som er gammelt og velkjent. Plumbytes Anti-malware tilbyr essensiell beskyttelse som identifiserer, stopper og avinstallerer mistenkelige spyware-programmer eller kritiske malware. Dette programmet har dessuten et brukervennlig grensesnitt slik at selv de minst erfarne PC-brukere enkelt kan håndtere det og holde datamaskinene sine rene ved hjelp av det. Plumbytes tilbyr dessuten gratis teknisk støtte 24 timer i døgnet til brukerne av produktet og hjelper til med å slette selv de mest standhaftige datainfeksjoner. For å lære mer om hvordan Plumbytes fungerer kan du lese denne anmeldelsen.

Akkurat som andre pålitelige antimalware-programmer tilbyr det ikke alle funksjoner gratis. Fullversjonen av Plumbytes Anti-malware koster 34,99 euro (pluss moms). Den lisensierte versjonen av dette programmet oppdager og eliminerer malware og spyware, beskytter nettlesere mot kaprere, og til og med de mest alvorlige truslene som ormer, trojanere og rootkits. Brukere som ønsker å prøve dette programmet før de kjøper det kan imidlertid teste hvor raskt det skanner systemet eller bare sjekke hvorvidt systemet må renses eller ikke ved å prøve gratisversjonen. Vær oppmerksom på at gratisversjonen kan oppdage malware, men kan ikke eliminere det. Hvis brukeren bestemmer seg for ikke å bruke dette antimalware-verktøyet, kan det enkelt avinstalleres via kontrollpanelet.

Last ned Plumbytes

Du kan laste ned Plumbytes Anti-malware her. Filen (antimalwaresetup.exe) er kun på 568 Kb, så det skal ta bare noen få sekunder å laste den ned. For å starte installeringen dobbeltklikker du på den nedlastede filen. Så snart popup-vinduet spør deg hvorvidt du ønsker å la programmet foreta endringer på PC-en, klikker du på OK, og installasjonsprogrammet dukker opp. Klikk Install for å starte installasjonen. Deretter lastes programmet ned og installeres på systemet. Plumbytes er et lite program, så hele prosessen skal ikke ta mer enn noen få minutter.

Skann systemet med Plumbytes

Programmet starter Smart Scan så snart det er installert. Plumbytes benytter en komplisert algoritme som skanner 5 ganger raskere enn andre programmer. Plumbytes skanner systemet både raskt og grundig. Det sjekker filene og programmene som er lagret på systemet, og skanner nettlesere og oppdager alle mistenkelige informasjonskapsler, utvidelser og andre komponenter som er lagt til. Etter å ha fullført skannet gis brukeren muligheten til å velge bort visse trusler som er oppdaget og etterlate dem på systemet.

Plumbytes Smart Scan

Du kan angi at programmet skal skanne systemet så snart du starter datamaskinen. Gå til Innstillinger og sørg for at Launch Anti-Malware at PC Startup og Perform Scan on Startup er valgt. Det anbefales dessuten at du ser etter programvareoppdateringer jevnlig og installerer disse så snart de blir lanserte. På denne måten lastes trusseldatabasen med de nyeste virusdefinisjonene og antimalware-programmet blir i stand til å identifisere og fjerne dem. For å oppdatere antimalware-programmet kan du gå til Overview-fanen og klikke på Check for Updates. Hvis det finnes nye oppdateringer bør du installere dem.

Plumbytes Anti-Malware

AktiverPlumbytes Anti-Malware og fjern oppdagede trusler

Når dette programmet fullfører skanningen presenterer det alle trusler som ble funnet. Brukeren kan velge bort de han eller hun ønsker å beholde for å forhindre at de blir fjernet fra systemet. For å slette skadelige elementer må brukeren aktivere programmet ved å angi lisensnøkkelen til Plumbytes. Hvis du ikke har en slik lisensnøkkel enda kan du klikke på Remove Threats og deretter på I want to purchase the key. Du blir da omdirigert til en nettside der du kan kjøpe nøkkelen. Hvis du allerede har kjøpt fullversjonen av Plumbytes og du har nøkkelen, kan du angi denne i feltet og klikke på Activate. Deretter kan du gå tilbake til skanneresultatene og klikke på Remove Now igjen. Antimalware-programmet vil deretter begynne å slette ondsinnede filer en etter en, og sørge for at systemet blir rent og malware-fritt. Du kan få beskjed om å starte PC-en på nytt slik at endringene kan aktiveres så snart programmet sletter alle ondsinnede programmer og komponenter.

Remove threats with Plumbytes

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Plumbytes Fornøyd-
garanti
Last ned
Plumbytes Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Plumbytes Anti-Malware, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis, begrenset skanner. Plumbytes Anti-Malware tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre språk