Adware Removal Tool anmeldelse, gratis nedlasting

Adware Removal Tool er et nyttig program som kan brukes for å forhindre problemer som normalt initieres av adware-programmer. Selvsagt gjør det dette ved å fjerne dem fra systemet. Dette programmet ble utviklet av Techsupportall, som er spesielt interessert i slike programmer og eliminering av dem. For øyeblikket har antall adware-programmer, nettleserkaprere og andre potensielt uønskede programmer nådd uante høyder og vi tror at dette er hovedgrunnen til at selskapet bestemte seg for å utvikle dette verktøyet. Dersom du er en av dem som nettopp har oppdaget adware eller andre PUP-er på datamaskinen bør du tenke på å skaffe et program som Adware Removal Tool. I tillegg til å hjelpe deg med å fikse alle nettleserne dine vil det hjelpe deg med å fjerne spor etter adware-programmer i datamaskinens register. Disse etterlates ofte på datamaskinen etter manuell fjerning av adware-programmer. Du bør imidlertid være oppmerksom på at Adware Removal Tool ikke kan brukes til å forhindre trojanske hester, malware, ransomware og lignende virus. Det er dessuten ikke i stand til å fjerne dem fra systemet, og bør derfor aldri brukes i stedet for et antivirus- eller antispyware-program. Likevel er dette programmet kostnadsfritt og du kan installere det og deretter fjerne det fra datamaskinen igjen etter fjerning av adware. Ellers bør du vite at det kan forårsake problemer når det jobber sammen med andre sikkerhetsprogrammer. Selv om vi ikke merket noen av dem mens vi testet Adware Removal Tool på datamaskinen vår, kan vi ikke garantere at dette ikke kommer til å skje på datamaskinen din.

Anmeldelse av Adware Removal Tool fra 2spyware research center:

Før vi installerte Adware Removal Tool på datamaskinene våre bestemte vi oss for å infisere dem med Conduit, Adchoices og Delta-homes.com. Disse programmene kategoriseres som potensielt uønskede programmer og er i stand til å kapre alle nettleserne dine og forårsake uønskede aktiviteter som irriterende popup-annonser, omdirigeringer, nedsatt hastighet osv. Selv om slike programmer ikke anses for å være ondsinnet, bør du tro oss når vi sier at de enkelt kan forårsake store problemer på datamaskinen din. Etter å ha latt alle disse PUP-ene kapre alle nettleserne våre installerte vi Adware Removal Tool for å teste dets evner. Det ser ut til at du ikke engang trenger å oppdatere dette programmet før du kjører det. Alt du trenger å gjøre er å starte det ved å trykke på «Skann og reparer»-knappen. Her må vi advare deg om at dette programmet ikke er like raskt som tilsvarende programmer, så dersom du vil fikse PC-en din med Adware Removal tool må være tålmodig. Etter å ha sjekket systemet oppdaget vi imidlertid at dette programmet viser informative skanneresultater på skrivebordet og tilbyr eliminering av alle oppdagede elementer ved å klikke på «reparer alle»-knappen. Programmet gir muligheten til å hoppe over elementer som du tror kan være nyttige. Så dersom du ser et element du synes ser viktig ut kan du la det være i fred ved å fjerne den tilhørende avkryssingen.

Så, hvorfor bør jeg laste ned Adware Removal Tool?

For å oppsummere er Adware Removal Tool et flott alternativ når du prøver å fjerne adware fra PC-en din uten å etterlate rester. Dette verktøyet driftes av doneringer, så kostnaden bestemmer du selv. Du kan laste det ned gratis og bruke det til å slette adware-programmer fra systemet. Dersom du lykkes i å gjøre dette, bør du vurdere å donere en sum.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i å bekjempe malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk