Fjern Phonenow.net-annonser (Gratisinstruksjoner)

Phonenow.net fjerningsguide for reklame

Hva er Phonenow.net ads?

Annonser fra Phonenow.net kan dukke opp på skjermen og forårsake problemer

Phonenow.netAnnonser og varsler dukker opp på skjermen og utløser omdirigeringer slik at brukeren ikke kan se ønsket innhold.

Phonenow.net er et potensielt uønsket program som kontrollerer ulike prosesser i nettleseren. Det benytter annonseringsmateriale og omdirigeringer til kommersielle nettsider, der brukeren blir eksponert for sponset materiale. Adware-programmet som kjører i bakgrunnen kan endre innstillingene i Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari, slik at brukeren konstant blir eksponert for potensielt ondsinnet materiale på nettet.

Det finnes ulike nettsider som er relatert til Phonenow.net og dets utviklere, og skrivebordsvarsler forårsaket av adware-programmet kan også omdirigere deg til andre nettsider. Innholdet som vises i disse varslene kan hevde at det er knyttet til nyheter, kampanjedetaljer osv. Men, det kan være vanskelig å stanse disse prosessene. For å stanse infeksjonen, må du kvitte deg med det potensielt uønskede programmet.

Navn Phonenow.net
Type Adware, push-varselvirus, omdirigeringer
Kategori Potensielt uønsket program
Problemer Hastighetsproblemer oppstår på grunn av omdirigeringer og skrivebordsvarsler, popup-annonser og annet kommersielt materiale
Skade Annonsører og adware-programmet kan utløse datasporing og omdirigeringsproblemer. Andre PUP-er kan bli installert uten tillatelse.
Distribusjon Freeware-installasjoner, andre PUP-er, villedende annonsering
Fjerning Det beste verktøyet er et antivirusprogram som kan finne PUP-et og fjerne hele infeksjonen
Reparasjon Verktøy som FortectIntego kan reparere virusskade og systemproblemer

Mer om påtrengende PUP-er

Phonenow.net-varsler og annonser kan dukke opp ut av det blå og forårsake hastighetsproblemer fordi adware-lignende inntrengere spres rundt i det skjulte. Den vanligste måten å spre disse PUP-ene på er ved hjelp av programvarebunting og villedende innhold, kampanjesider og gratis nedlastingsplattformer.

Du oppdager kanskje ikke problemet og infiltreringen selv, men som regel er det brukeren som er ansvarlig for infiltreringen. Installasjonen skjer når et freeware-program blir installert, men det er tilleggsprogrammer som forårsaker problemer med hastighet og uønsket annonsering.

Et potensielt uønsket program er et program som kontrollerer hvordan nettleseren oppfører seg, og leverer irriterende varsler, annonser, bannere og omdirigeringer til Phonenow.net eller andre tvilsomme nettsider. Infiltreringen kan unngås hvis du velger avansert eller tilpasset installasjon av nye programmer.

Ved å velge dette installasjonsalternativet får du se hele listen over inkluderte programmer, slik at du kan velge bort de som er uønsket. Det hjelper selvsagt å velge en pålitelig kilde, men brukere har en tendens til å hoppe over disse stegene og velge gratis nedlastingssider eller torrent-sider.

Phonenow.net-annonserDet kommersielle innholdet som dukker opp på grunn av adware kan omdirigere brukeren til ondsinnede nettsider eller til og med malware-infiserte plattformer.

Fjerne irriterende adware-infeksjoner

Eksperter advarer brukere om problemene som kan utløses av adware, nettleserkaprere eller andre potensielt uønskede programmer. Phonenow.net kan installere andre programmer, nettleserbaserte apper, systemverktøy eller utvidelser. Disse programmene forårsaker også ytterligere problemer ved å ta kontroll over preferanser og innstillinger.

Enheten din kjører PUP-et ved hver oppstart, fordi programmet endrer registerfiler og oppstartsinnstillinger. For å reversere disse endringene, må du kjøre SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes, og fjerne adware-programmet. Et komplett skann av datamaskinen viser deg alle trusler.

Dessverre kan disse varslene og Phonenow.net-annonser fortsette å dukke opp på skjermen på grunn av endringene som er foretatt i nettleseren. Prøv å rense datamaskinen automatisk, og reparer problemer med FortectIntego. Deretter kan du sjekke innstillingene for å stanse varsler fra alle mistenkelige nettsider.

Fjern uønskede varsler fra Google Chrome (PC):

 1. Åpne Google Chrome og gå til Meny > Innstillinger.
 2. Bla nedover og klikk på Avansert.
 3. Velg Sideinnstillinger > Varsler under personvern og sikkerhet.Stop notifications on Chrome PC 1
 4. Se etter mistenkelige nettadresser under Tillat.
 5. Klikk på de tre vertikale prikkene ved siden av og velg Blokker for å fjerne uønskede varsler fra Google Chrome.Stop notifications on Chrome PC 2

Fjern uønskede varsler i Google Chrome (Android):

 1. Åpne Google Chrome og trykk på Innstillinger (tre vertikale prikker).
 2. Velg Varsler.
 3. Bla nedover til Nettsider.
 4. Se etter uønskede nettadresser og slå knappen til venstre på Av.Stop notifications on Chrome Android

Fjern uønskede varsler i Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og gå til Meny > Innstillinger.
 2. Klikk på Personvern og sikkerhet.
 3. Under Tillatelser ser du Varsler. Klikk på Innstillinger-knappen ved siden av.Stop notifications on Mozilla Firefox 1
 4. I vinduet for Varseltillatelser klikker du på nedtrekksmenyen ved siden av den aktuelle nettadressen.
 5. Velg Blokker og klikk deretter på Lagre endringer for å fjerne uønskede varsler fra Mozilla Firefox.Stop notifications on Mozilla Firefox 2

Fjern uønskede varsler i Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg
 2. Gå til fanen Nettsider og velg Varslinger under Generelt.
 3. Velg den aktuelle nettadressen, klikk på nedtrekksmenyen og velg Avslå.Stop notifications on Safari

Fjern uønskede varsler i MS Edge:

 1. Åpne Microsoft Edge og klikk på Innstillinger (tre horisontale prikker) øverst til høyre.
 2. Gå deretter til Avansert
 3. Under Nettstedstillatelser velger du Behandle tillatelser. Velg den aktuelle nettadressen.Stop notifications on Edge 1
 4. Slå bryteren til venstre for å slå av varsler i Microsoft Edge.Stop notifications on Edge 2

Fjern uønskede varsler i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Microsoft Edge og gå til Innstillinger.
 2. Velg Sidetillatelser.
 3. Gå til Varsler på høyre side.
 4. Finn den uønskede oppføringer under Tillatelser.
 5. Klikk på Mer og velg Blokker.Stop notifications on Edge Chromium

Fjern uønskede varsler i Internet Explorer:

 1. Åpne Internet Explorer og klikk på girikonet øverst til høyre.
 2. Velg Alternativer for internett og gå til fanen Personvern.
 3. Under Popup-blokkering velger du Innstillinger.
 4. Finn den aktuelle nettadressen under Tillate sider og velg Fjern.Stop notifications on Internet Explorer

Inntektsgenererende programmer forårsaker systemproblemer

Phonenow.net er et annonsestøttet program. Det finnes massevis av lignende nettsider, for eksempel Greatwinstorms.click, Rememberbyshop.top og Sannounc.work. Alle disse kalles push-varselvirus, og forårsaker varsler og annonser på skjermen så snart datamaskinen starter.

Annonseringskampanjer og -tjenester som promoterer andre programmer som dette, falske systemverktøy og sikkerhetsprogrammer, kan også inkludere ondsinnet innhold og omdirigere brukeren til malware-infiserte nettsider. Sørg for å unngå å klikke på slike popup-vinduer, bannere og annet innhold. Ellers kan du ende opp på et skadelig nettsted.

Phonenow.net er ikke et virus eller et skadelig program, men det er problemer knyttet til tjenestene og annonseringskampanjene. Utviklere og brukere kan ikke kontrollere innholdet du ser, og data blir innhentet og sporet av ulike annonsører og potensielt ondsinnede aktører.

Unngå å klikke på personlige annonser, popup-vinduer og bannere. Varsler og omdirigeringer har ofte ikke X-knapper øverst i vinduet, og du må prøve å bli kvitt programmet så snart som mulig. Hvis du har oppdaget popup-annonser, omdirigeringer eller varsler, kan du allerede ha PUP-et på datamaskinen. Det er lurt å kjøre antivirusverktøy eller sikkerhetsprogrammer ofte, for å unngå PUP-infiltrering.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Phonenow.net fjerningsguide for reklame

Avinstaller fra Windows

For å fjerne Phonenow.net ads fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Phonenow.net ads i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern Phonenow.net fra Mac OS X system

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Phonenow.net fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Phonenow.net fra Mac OS X system

Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Slett uønskede utvidelser fra MS Edge:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Utvidelser.
 2. Fra listen, velger du utvidelsen. Klikk på girikonet.
 3. Klikk på Avinstaller nederst. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Fjern informasjonskapsler og annen nettleserdata:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Personvern og sikkerhet.
 2. Under Fjern nettleserdata, klikker du på Velg hva du vil fjerne.
 3. Velg alt (bortsett fra passord, men du bør eventuelt inkludere medielisenser) og klikk på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill ny fane-side og startside:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger.
 2. Velg Ved oppstart.
 3. Klikk på Deaktiver hvis du finner mistenkelige domener.

Tilbakestill MS Edge hvis ovennevnte steg ikke fungerer:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Flere detaljer nederst i vinduet.
 3. Velg fanen Detaljer.
 4. Bla nedover og finn alle oppføringer med navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle disse og velg Avslutt oppgave for å stanse MS Edge fra å kjøre. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Hvis dette ikke hjelper, må du bruke en metode for avansert tilbakestilling av Edge. Merk at du må sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.

 1. Finn følgende mappe på datamaskinen din: C:\\Brukere\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Trykk på Ctrl + A for å velge alle mapper.
 3. Høyreklikk på dem og velg Slett. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge
 4. Høyreklikk på Start-knappen og velg Windows PowerShell (Admin).
 5. Når det nye vinduet åpnes, kopierer og limer du inn følgende kommando, og klikker på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Instruksjoner for Chromium-basert Edge

Slett utvidelser i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Edge og velg Innstillinger > Utvidelser.
 2. Slett uønskede utvidelser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tøm hurtigminnet og nettleserdata:

 1. Klikk på Meny og gå til Innstillinger.
 2. Velg Personvern og tjenester.
 3. Under Fjern nettlesingsdata, velger du Velg hva du vil fjerne.
 4. Under Tidsintervall, velger du Alt.
 5. Velg Fjern nå. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Chromium-basert MS Edge:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. På venstre side velger du Tilbakestill innstillinger.
 3. Velg Gjenopprett innstillinger til standardverdier.
 4. Bekreft med Tilbakestill. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Mozilla Firefox

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Phonenow.net ads og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Phonenow.net ads ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Phonenow.net ads skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Phonenow.net ads ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Phonenow.net ads under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Phonenow.net ads-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Phonenow.net ads. Tilbakestill Google Chrome

Tilbakestill Safari

Fjern uønskede utvidelser fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. I det nye vinduet velger du Utvidelser.
 3. Velg den uønskede utvidelsen tilknyttet Phonenow.net ads og velg Avinstaller. Tilbakestill Safari

Fjern informasjonskapsler og annen nettsidedata fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Tøm logg…
 2. I nedtrekksmenyen under Tøm, velger du Hele loggen.
 3. Bekreft med Tøm logg. Tilbakestill Safari

Hvis ovennevnte steg ikke hjelper, kan du prøve å tilbakestille Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. Gå til Avansert.
 3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen.
 4. Fra menylinjen klikker du på Utvikle og velger deretter Tøm buffere. Tilbakestill Safari

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Phonenow.net registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk