SpyHunter tutorial

av Alice Woods - -
123

SpyHunter gratisversjon vs SpyHunter registrert versjon

SpyHunter er en markedets mest effektive og avanserte verktøy for fjerning av malware. Flere tester utført på ulike datamaskiner har avslørt at dette programmet har en eksepsjonell evne til å oppdage spyware og fjerne det fra det infiserte PC-systemet. Takket være det innebygde verktøyet kalt SpyWare HelpDesk, kan brukere fikse selv de mest infiserte PC-systemer. Det er derfor ingen overraskelse at dette programmet er mye brukt både av IT-eksperter og hjemmebrukere. Mer informasjon om SpyHunter HelpDesk og andre nyttige funksjoner finner du i denne anmeldelsen.

Dersom du har bestemt deg for å installere SpyHunter 4 (den nyeste versjonen av denne programvaren) bør du være oppmerksom på at gratisversjonen kun kan benyttes for å skanne datamaskinen og sjekke hvorvidt den er infisert av malware. Gratisversjonen fungerer bra når du ønsker å prøve programvaren og sjekke hvilke egenskaper det har. Dersom du har behov for å fjerne spesifikke virus fra datamaskinen din må du imidlertid skaffe den registrerte versjonen av SpyHunter. Du kan kjøpe denne for 34,99 euro. Så snart du mottar registreringskoden til SpyHunter 4, får du tilgang til funksjoner som gratis støtte, egentilpasset malware-fiks og selvfølgelig daglige oppdateringer som trengs for å forhindre de nyeste virusene.

Last ned SpyHunter

Som vi har sagt er SpyHunter et kommersielt produkt, men du kan prøve det gratis ved å klikke på denne lenken. Programmet er relativt lite, så nedlastingsprosessen skal ikke ta mer enn noen få minutter. Installasjonen av SpyHunter er veldig enkel. Du trenger bare å dobbeltklikke programmets kjørbare fil og nedlastingsprogrammet starter:

Velg språk, godta lisensavtalen og klikk på Neste-knappen. Programmet blir installert automatisk. For å fullføre installasjonen klikker du på Fullfør-knappen.

Skann datamaskinen med SpyHunter

For å starte et fullstendig systemskann må du oppdatere SpyHunter til den nyeste versjonen. Dette steget er veldig viktig ettersom SpyHunter ikke klarer å oppdage og fjerne de nyeste truslene uten de siste oppdateringene. For å gjøre dette klikker du på skrivebordsikonet eller på snarveien i startmenyen. Du vil da se programmets hovedskjerm. Dersom du nettopp har installert SpyHunter på datamaskinen din vil det starte automatisk. Klikk på Oppdater-knappen og alle nødvendige oppdateringer blir lastet ned til datamaskinen din. Oppdater SpyHunter før hvert systemskann eller minst en gang i uken for å opprettholde beskyttelsen av datamaskinen din!

For å starte et systemskann trykker du på Start nytt skann-knappen som vises i den røde boksen. Dette starter et fullstendig systemskann som sjekker hele systemet nøye. SpyHunter sjekker minnet, Windows-registrene, filer på alle harddisker, pågående prosesser og cookies.

Et fullstendig systemskann tar litt tid, så vær tålmodig. Så snart skanningen er fullført vil du se alle ondsinnede objekter som skjuler seg på datamaskinen.

Aktiver SpyHunter og fjern malware

Så snart skanningen er fullført vil du se alle oppdagede virus i trussel-boksen. I tillegg til navnene på de ulike virusene vil du også kunne se beskrivelser og lignende informasjon. For å fjerne alle disse parasittene og tilknyttede objekter må du aktivere SpyHunter. Dersom du allerede har betalt for denne programvaren, klikker du på Alternativer-fanen i venstre meny og angir brukernavn, som normalt er e-postadressen din, og passordet ditt. Klikk deretter på Aktiver nå-knappen. Til slutt klikker du på Fiks trusler-knappen og fjerner malware eller potensielt uønskede programmer fra datamaskinen din.

Dersom du ikke ønsker å eliminere alle slettede objekter kan du fjerne avkryssingene for programmene du ikke ønsker å fjerne. Så snart du klikker på Fiks trusler-knappen ser du hvordan SpyHunter fikser datamaskinen din:

Så snart programmet fullfører fjerningsprosessen ber det om at du starter datamaskinen på nytt. Dermed har du fjernet malware fra datamaskinen din ved hjelp av SpyHunter.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
SpyHunter Fornøyd-
garanti
Last ned
SpyHunter Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av SpyHunter 5, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
SpyHunter 5 har en gratis, begrenset skanner. SpyHunter 5 tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!

Anmeldelser på andre språk

Filer
Programvare
Sammenlign