Last ned SpyHunter 5

Ta personvern og sikkerhet på alvor

Nedlastingen din starter om et øyeblikk. Dersom den ikke starter, kan du starte nedlastingen på nyttstarte nedlastingen på nytt.
SpyHunter Mer informasjon om SpyHunter 5, avinstallasjon, vilkår og personvern.

Steg 1

 Åpne installasjonsprogrammet

Åpne installasjonsprogrammet

Finn installasjonsfilen og dobbeltklikk for å åpne

Steg 2

 Klikk på 'Yes' eller 'Run'

Klikk på 'Yes' eller 'Run'

Autoriser installasjonsprogrammet via sikkerhetsvinduet.

Steg 3

 Følg installasjonsinstruksene

Følg installasjonsinstruksene

Les instruksjonene for å konfigurere programvaren

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Gratulerer med det gode valget. SpyHunter er en av de mest effektive antimalware-verktøyene på markedet. Dette produkter benytter en unik teknikk for å oppdage virus, noe som hjelper deg med å bekjempe all slags virus, inkludert skadelige trojanere, adware, nettleserkaprere, spyware, ransomware og andre trusler. SpyHunter garanterer maksimal beskyttelse av datamaskinen din. Du kan lese mer om dette programmet i SpyHunter anmeldelse.

VIKTIG

Dersom du ikke får til å installere programmet, kan du lese SpyHunter Tutorial. Dersom nedlastingen din blir blokkert kan du prøve å starte PC-en på nytt i sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling. Deretter laster du ned SpyHunter til datamaskinen, gir den kjørbare filen nytt navn og starter anti-malware. Du kan også benytte manuelle instruksjoner for å hindre ondsinnede prosesser på datamaskinen din. Dersom du likevel har spørsmål bes du om å kontakte oss via «Spør oss».

DETTE BØR DU VITE

Gratisversjonen av SpyHunter kan kun brukes til å sjekke datamaskinen og avgjøre hvorvidt den er infisert. Dersom du har behov for å fjerne infiserte filer fra datamaskinen må du kjøpe SpyHunter.

Du kan alltid avinstallere SpyHunter dersom du ønsker det. Dersom du har bestemt deg for å velge et annet antimalware-verktøy bør du fjerne filene fra datamaskinen din.

Alternative programmer du kan benytte for å skanne datamaskinen og fjerne malware er STOPzilla og Malwarebytes.

TAKK!