Last ned Malwarebytes Anti Malware

Ta personvern og sikkerhet på alvor

Malwarebytes Anti Malware Mer informasjon om Malwarebytes, avinstallasjon, vilkår og personvern.
Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Takk for at du laster ned Malwarebytes Anti Malware! Dette er et kraftig program som er utviklet for å forbedre datamaskinens funksjonalitet på mange måter. Malwarebytes Anti Malware retter opp Windows-feil, eliminerer datavirus og forbedrer PC-ens stabilitet. Programmets unike funksjonalitet setter sin lit til tusenvis av essensielle komponenter som benyttes til å fikse oprerativsystemet og fjerne alle mulige virus, inkludert malware, adware, trojanere, ormer, spyware og rootkits.

VIKTIG!

Av og til kan du ikke fjerne alle virus med ett sikkerhetsverktøy. Ulike antispyware-programmer har forskjellige virusdatabaser, så det er alltid en mulighet for at du må prøve ulike skannere for å utstyre deg med den som er mest passende. Etter å ha prøvd Malwarebytes Anti Malware bør du også kjøre et gratis Reimage-skann som lar deg dobbeltsjekke datamaskinen din helt gratis. Vi anbefaler dessuten at du kjøper den lisensierte versjonen hvis dette antispyware-programmet informerer deg om ondsinnede filer på datamaskinen din. Reimage er et vel ansett antispyware-program som kan fjerne virus som nettleserkaprere, adware, ransomware og andre. Har du fremdeles spørsmål? Fortell oss om dem. Du kan nå oss via Spør oss-siden.

HVA ANNET BØR DU HUSKE

Malwarebytes Anti Malware kan hjelpe deg med å se etter feil og virus på datamaskinen din. Du kan fjerne malware med programmet først etter at du har kjøpt den lisensierte versjonen. Hvis du ikke er fornøyd med valget ditt kan du avinstallere Malwarebytes Anti Malware fra datamaskinen. Et alternativt program for å hjelpe deg med fjerning av virus er Reimage.

Hvis du fremdeles er i tvil om du bør kjøpe et antispyware-program eller ikke, bør du være oppmerksom på at 2017 spås å gi massevis av ransomware og malware-programmer som er i stand til å kryptere dataene dine etter infiltrering. For å gjenopprette blokkerte filer må du betale en løsesum som kan være på alt fra 300 USD (for private brukere) til 10.000 USD og mer (for bedrifter). Det er alltid billigere å beskytte seg på forhånd enn å ha et system uten noen form for beskyttelse. Hvis du blir infisert må du betale for datateknikere uten noen garanti for at de klarer å gjenopprette filene dine.

TAKK!