Hvordan avinstallere Malwarebytes

av Ugnius Kiguolis - www -
12

Kundestøtte for Malwarebytes

Malwarebytes er et sikkerhetsprogram som benytter en kombinasjon av adferds-, heuristiske og signaturbaserte deteksjonsmetoder for å beskytte privatbrukere mot ulike malware-angrep. Det er for øyeblikket kompatibelt med Windows 7/8/8.1/10/Vista/XP, MacOS 10.10 og nyere, Android 4.4+, iOS 11 og nyere. Brukere kan enkelt beskytte nesten alle enheter mot utallige nettrusler med Malwarebytes.

En rask oversikt over Malwarebytes for de som er interesserte: Dette sikkerhetsverktøyet beskytter filene dine fra å bli låst og bli avkrevd løsepenger, oppdager nettrusler, forhindrer programmer fra å bli brukt mot deg, og hjelper deg med å unngå phishing-nettsider. I tillegg uskadeliggjør det de siste svindelforsøkene.

Brukere kan laste ned gratisversjonen av Malwarebytes fra den offisielle nettsiden. Gratisversjonen gir brukere muligheten til å teste alle funksjoner i 14 dager. Dette inkluderer sanntidsbeskyttelse mot malware, exploit-angrep og ondsinnede nettsider. Men, så snart prøveperioden er over, kan ikke brukerne lenger bruke sanntidsbeskyttelsen. Antivirus-programmet kan imidlertid likevel brukes til å fjerne eksisterende infeksjoner fra systemet, inkludert potensielt uønskede programmer (PUP-er). 

Noen brukere anser sanntidsbeskyttelse som det viktigste, og ønsker å avinstallere Malwarebytes så snart prøveperioden er over. Det er mulig å kjøpe premiumversjonen for 39,99 USD per år til én enhet. Hvis du har tenkt å bruke dette antimalware-programmet på flere datamaskiner, kan du velge et abonnement som kan beskytte opptil fem enheter for 79,99 USD per år. De som er villige til å betale litt ekstra for sikkerhet og personvern, kan også velge et premium + personvern-abonnement til 84,99 per år. Dette inkluderer et gratis VPN og andre nyttige funksjoner.

For ytterligere informasjon, kan du lese en komplett anmeldelse av Malwarebytes. Hvis du ikke lenger er fornøyd med antivirus-programmet, kan du følge instruksjonene nedenfor. Vi fraråder imidlertid å la enheten være ubeskyttet. Etter å ha avinstallert Malwarebytes, bør du derfor skaffe deg et annet sikkerhetsverktøy umiddelbart.

Refusjonsregler for Malwarebytes

Etter å ha kjøpt Malwarebytes' premiumversjon, kan du be om refusjon hvis du ikke er fornøyd med produktet. Denne forespørselen må imidlertid sendes inn innen 30 dager fra ordren ble plassert. Dette gjøres ved å kontakte Malwarebytes eller betalingsplattformen 2CheckOut.

Brukere kan be om refusjon for alle Malwarebytes-produkter til hjemmebruk, inkludert antivirus-verktøy for Windows, MacOS, Android og iOS.

Avinstallering av Malwarebytes

Ettersom det finnes Malwarebytes-produkter til ulike operativsystemer, har IT-ekspertene våre laget en veiledning for hvordan programmet avinstalleres både på Windows og Mac. Nedenfor finner du detaljerte instruksjoner.

Avinstallasjon av Malwarebytes fra Windows:

 1. Åpne startmenyen og skriv inn Malwarebytes;
 2. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller;
 3. Kontrollpanelet åpnes;
 4. Finn Malwarebytes, høyreklikk på oppføringen og velg Avinstaller/endre; Malwarebytes Control Panel
 5. Klikk på Ja i brukerkontroll-vinduet som dukker opp;
  Malwarebytes bypass UAC
 6. Når avinstallasjonsveilederen åpnes, klikker du på Ja for å fjerne Malwarebytes;
 7. Vent på at avinstallasjonen fullføres, og klikk på OK for å avslutte prosessen. Finish Malwarebytes uninstall

Avinstallasjon av Malwarebytes fra Mac:

 1. Åpne Malwarebytes og gå til Help-fanen;
 2. Velg Uninstall Malwarebytes Anti-Malware;
 3. Godkjenn avinstallasjonsprosessen ved å klikke på OK;
 4. Godta omstart av datamaskinen;
 5. Klikk på Godta for å installere hjelpeverktøyet;
 6. Angi adminbrukernavn og -passord, og følg instruksjonene i avinstallasjonsveilederen.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Malwarebytes Anti Malware Fornøyd-
garanti
Last ned
Malwarebytes Anti Malware Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Malwarebytes, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Malwarebytes har en gratis, begrenset skanner. Malwarebytes tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre språk