AdwareMedic anmeldelse, gratis nedlasting

AdwareMedic er et unikt verktøy som ble utviklet for å hjelpe folk med å avinstallere alle kjente adware-programmer og annen sta programvare. Dette programmet er utviklet for Mac OC X 10.7 (Lion) eller nyere. Dersom du har trodd at dette operativsystemet er immunt mot adware-programmer, nettleserkaprere, virus og andre typer ondsinnet programvare bør du tenke om igjen fordi så og si alle gratisprogrammer for tiden inneholder potensielt uønskede programmer som er i stand til å infiltrere både Windows og Mac. Så snart et adware-program kommer inn i PC-systemet kan det forårsake uønskede systemendringer som kan føre til irriterende aktiviteter som omdirigeringer til ukjente sider, forekomst av irriterende og villedende annonser, nedsatt systemhastighet, innhenting av brukerens nettleseraktiviteter osv. Heldigvis finnes AdwareMedic som kan benyttes for å unngå disse problemene.

Dersom du merker at et adware-program allerede har infiltrert datamaskinen din og du har problemer med å fjerne det, bør du vurdere dette programmet. Vær oppmerksom på at du bør sette din lit til manuell fjerning kun dersom du er en erfaren bruker siden adware-programmer har en tendens til å bruke ulike triks for å forhindre at de fjernes fra systemet. Hvor mye koster AdwareMedic? Den offisielle nettsiden sier at det er en «donationware», noe som betyr at det kan lastes ned gratis og at du selv kan velge hvor mye du ønsker å betale for det. Som vi tydelig kan se, har dette programmet fått massevis av positive omtaler fra folk som har testet det på maskinene sine. Det ser dermed ut til at dette verktøyet bør vurderes av alle som bruker Mac OS X.

Anmeldelse av AdwareMedic fra 2spyware research center:

Som testresultatene til 2spyware har vist, er AdwareMedic et brukervennlig verktøy. Det har et enkelt brukergrensesnitt, så du kan intuitivt finne skanneren. Her bør vi nevne at programmet ikke installerer noen apper på systemet ditt, så dersom du misliker å installere ukjente programmer på Mac-en din, er dette verktøyet for deg. Hvordan fungerer det? Når det startes, kobles det til adwaremedic(dot)com og sjekker de nyeste adware-signaturene. Etter å ha sjekket disse, viser AdwareMedic en oversiktlig skannreport og tilbyr å rense det påvirkede operativsystemet ved å fjerne mistenkelige programmer. Som vi allerede har nevnt, er dette programmet i stand til å fjerne adware fra systemet i løpet av få minutter. For å gjøre dette trenger du bare å velge blant rapporterte oppføringer. Dersom et av adware-programmene på datamaskinen din ikke oppdages eller ikke kan elimineres tilbyr AdwareMedic å opprette en detaljert rapport. Denne lister opp alle nettlesertilleggene som er installerte på systemet og sender dem til programmets utvikler. Dette alternativet avslører kilden av problemene dine og bidrar dessuten med at utvikleren kan forbedre produktet sitt. Uansett bør du ta med i betraktningen at det ikke kommer til å fjerne malware-programmer fra din Mac ettersom dette programmet kun er ment for å beskytte folk mot ADWARE-

Så, hvorfor bør jeg laste ned AdwareMedic?

Totalt sett er AdwareMac et veldig lovende verktøy. Det er nyttig og enkelt å bruke, og er i stand til å eliminere selv standhaftige adware-programmer. Dersom du har opplevd uønskede annonser i nettleseren din eller dersom det har dukket opp andre problemer på maskinen din bør du vurdere å laste ned dette verktøyet til Mac-en din.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk