Hvordan tilbakestille Google Chrome?

Google Chrome tilbakestilling kan være nødvendig når du arbeider med uønskede endringer i Chrome-nettleseren. Dette er en av de enkleste måtene å fjerne nettleserkaprere, adware og lignende malware som truer med å redusere din nettleser opplevelse ved å erstatte standard hjemmesiden, oppstart suiden og søkemotoren. Ved hjelp av manuelle instruksjoner for å endre hjemmesiden eller oppstartssiden garanterer ikke en rask løsning forde de fleste av ondsinnende kaprere og adware virus er avhengig av små komponenter (Browser helper objects) som gjenvinner dem etter du starter nettleseren. Dermed må du gjenopprette Chrome til fabrikktilstand for å kvitte deg med Google Chromes omdirigerings problem.

De mest fremtredende tegn som tyder på at du bør tilbakestille Chrome fordi det har blitt kapret av et uønsket program er:

 • Treg når du prøver å besøke dine favoritt nettsteder;
 • Omdirigering til ukjente/usikre nettsteder;
 • Plagsomme pop-up annonser.

Du må være klar over det faktummet at Chrome tilbakestilling vil deaktivere alle tidligere festede faner, utvidelser og temaer som du bruker. Det vil også slette egendefinerte faner, nye faner, nettleserloggen og informasjonskapsler. MERK: Passord og bokmerker vil ikke bli påvirket av Chrome tilbakestilling.

For å tilbakestille Google Chrome nettleser, kan du bruke flere forskjellige måter. Den mest effektive av disse teknikkene er illustrert nedenfor:

Metode 1. Tilbakestill Chrome med hjelp av “Tilbakestill” alternativ

1. Gå til Google Chrome nettleser, og klikk på menyikonet (tre vertikale prikker) i øvre høyre hjørne av skjermen, og i rullegardinmenyen velg»Instillinger«.

Gå til Google Chrome nettleserGå til Google Chrome nettleser, og klikk på menyikonet i øvre høyre hjørne av skjermen, og i rullegardinmenyen velg"Instillinger".

2. På slutten av instillingssiden velg alternativet «Vis avanserte innstillinger…«.

"Vis avanserte innstillinger..."På slutten av instillingssiden velg alternativet "Vis avanserte innstillinger...".
3. I avanserte instillinger, går du til «tilbakestill instillinger»

I avanserte instillingerI avanserte instillinger, går du til "tilbakestill instillinger".
4. Når du har klikket på «tilbakestill instillinger» et pop-up vindu vil komme opp hvor du må trykke på “Tilbakestill”

Når du har klikket på "tilbakestill instillinger"Når du har klikket på "tilbakestill instillinger" et pop-up vindu vil komme opp hvor du må trykke på “Tilbakestill”.
5. Gjennoppstart nettleseren.

Metode 2. Rask tilgang til Chrome tilbakestillings siden

I metode 1, vi forklarte deg hvordan du kan tilbakestille Chrome i 6 enkle trinn. Alternativt kan du fremskynde prosessen ved hjelp av rask tilgangs alternativet. Alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn chrome://settings/resetProfileSettings i adressefeltet i nettleseren og trykke på Enter. Du vil automatisk bli sendt til Chromes nullstillings side og kan umiddelbart starte nullstillingsprosedyre.

Alt du trenger å gjøre er å kopiere ogAlt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn chrome://settings/resetProfileSettings i adressefeltet i nettleseren og trykke på Enter.

Metode 3. Tilbakestill Google Chrome ved å slette standard brukerprofil

1. Start og åpne kjør-vinduet ved å trykke «kjør» i søkefiltret

 1. S Start og åpne kjør-vinduetStart og åpne kjør-vinduet ved å trykke "kjør" i søkefiltret.
 2. Åpne kjør vinduet og skriv %appdata% her. Klikk OK for å komme inn i «Roaming» mappen Åpne kjør vinduet og skriv %appdata% herKlikk OK for å komme inn i "Roaming" mappen.
 3. Mens du er i «Roaming», gå til «AppData» mappenMethod 3. Step3
 4. Gå til Lokal -> Google -> Chrome -> Brukerdata. (fulle adressen er C:\\Users\\PC1\\AppData\\Lokal\\Google\\Chrome\\brukerdata, Du kan skrive inn navnet på datamaskinen din i stedet for PC1. Gå til Lokal Gå til Lokal -> Google -> Chrome -> Brukerdata.
 5. Du vil finne deg selv i standardmappen som du trenger sikkerhetskopi av. Nå avslutt Chrome ved å høyreklikke. Nå avslutt Chrome ved å høyreklikke.Du vil finne deg selv i standardmappen som du trenger sikkerhetskopi av.
 6. Slett standardmappen for å fjerne Chrome brukerdata, bokmerker, historikk, cookies og cache. Chrome vil bli tilbakestilt til standardinnstillingene. Slett standardmappen for å fjerne ChromeSlett standardmappen for å fjerne Chrome brukerdata, bokmerker, historikk, cookies og cache.

Metode 4. Tilbakestilling av Chrome gjennom flagg panel

En annen måte å tilbakestille Chrome-instillingene er ved å gå til «flagg» kontrollpanel. For å gjøre dette er du nødt til å følge et mønster som ligner på det som er beskrevet i metode 2. Istedet for å lime inn then raske adressen til tilbakestillings siden til Chrome, tast inn Chrome://flags i adressefeltet og trykk enter. Deretter i det nye vinduet velger du “Tilbakestill til standar” Vær oppmerksom på at dette er en metode som kan bidra til å gjenopprette nettleseren fra visse uønskede endringer, men viser seg å være ineffektiv for ande. Så bruk denne metoden på egen risk.

Reset using Flags panel

Metode 5. Installer Chrome på nytt

Hvis de tidligere metodene ikke virker, og du fortsatt har problemer med din Chrome nettleser, har du et alternativ igjen og det er å installere Chrome på nytt. Før du kan installere nettleseren på nytt bør du sørge for at alle komponentene fra den gamle nettleseren er fjernet.

For å fjerne Google Chrome fra Windows 10:

 1. Avslutt alle aktive Chrome vinduer og faner.
 2. I windows startmenyen klikker du på «Instillinger» ikonet til venstre (Vises i form av et tannhjul ). Installer Chrome på nyttI windows startmenyen klikker du på "Instillinger" ikonet til venstre
 3. Navigere så til «System«. Navigere så til "System"Navigere så til "System".
 4. Klikk på «Apps & funksjoner» alternativet til venstre. Klikk på "Apps & funksjoner"Klikk på "Apps & funksjoner" alternativet til venstre.
 5. I listen over installerte programmer velg Google Chrome.
 6. Klikk «Avinstallere». Klikk "Avinstallere".I listen over installerte programmer velg Google Chrome.
 7. Bekreft ved å klikke «Avinstaller».
 8. Slett profilinformasjonen din ved å skjekke «Slett også nettleserdata» Bekreft ved å klikke "Avinstaller"Slett profilinformasjonen din ved å skjekke "Slett også nettleserdata"
 9. Velg «Avinstaller»

For å fjerne Google Chrome fra Windows 8 & Vista:

 1. Avslutt alle vindoer og faner av Chrome
 2. Gå til «Kontrollpanel»
 3. Velg «Avinstaller et program« og «Programmer og funksjoner«.
 4. Trykk på Google Chrome oppføring.
 5. Marker «slett nettleserdata også».
 6. Trykk på «Avinstaller».

Etter du har fullført fjerningen, gå til den offisielle Google Chrome nettside last ned og installer programmet helt på nytt. Venligst merk: når du laster ned applikasjonen, hold deg borte fra ukjente tredje parti nettsteder, programvaren kan være fremmet på usikre domener som kan skade din datamaskin.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i å bekjempe malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

På andre språk
Filer
Programvare
Sammenlign