Hvordan avinstallere Combo Cleaner

av Gabriel E. Hall - -
12

Kundestøtte for Combo Cleaner

Combo Cleaner er et effektivt verktøy for å bekjempe nettleserkaprere, adware og andre uønskede programmer som fyller opp og reduserer hastigheten på Mac-maskinen. I tillegg kan Mac malware, som har vært svært fremtredene, stoppes ved hjelp av dette verktøyet. I tillegg til en kraftig antivirus-beskyttelse, tilbyr Combo Cleaner en rekke systemoptimerende funksjoner som Duplicates Finder, Privacy Scanner og mange andre.

Combo Cleaner er kompatibel med rammeverkene Yosemite, El Capitan, Sierra, og kan lastes ned fra den offisielle nettsiden eller via App Store. Programmet er gratis å laste ned, og består av en gratisversjon som har begrenset funksjonalitet – det kan oppdage malware, men kan ikke fjerne det. For å fjerne det må brukere kjøpe abonnement på Combo Cleaner. 

En lisens er tilgjengelig for 44,95 USD til én datamaskin, men brukere kan også kjøpe et abonnement til 5 datamaskinen for $ 88,95. Abonnementet fornyes hver 6. måned, så de som ønsker å avinstallere Combo Cleaner og slutte å bruke det, bør enten kansellere det i Min konto eller kontakte kundestøtte før neste innbetaling. Merk at brukere bør kansellere abonnementet minst 30 dager før det utløper; ellers blir kredittkortet belastet for neste periode.

For å finne ut mer om programmet og dets funksjoner, anbefaler vi at du leser anmeldelsen vår. De som ikke er fornøyd med kjøpet og ønsker å avinstallere Combo Cleaner finner instruksjoner nedenfor. Du bør imidlertid ikke la datamaskinen være ubeskyttet etter å ha avinstallert Combo Cleaner. Sørg for at du installerer et annet antivirus-verktøy snarest mulig, ettersom det ikke er smart å sette din lit til operativsystemets beskyttelse.

Refusjonsregler for Combo Cleaner

Alle som har kjøpt fullversjonen av Combo Cleaner kvalifiserer for en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Innen de første 30 dagene kan brukere be om en kansellering, og få 100 % av pengene tilbake.

Visse unntak kan imidlertid gjelde hvis Combo Cleaner ble kjøpt via App Store og er underlagt Apples respektive refusjonsregler.

For å be om en refusjon, må brukere fylle ut kontaktskjemaet på den offisielle nettsiden eller sende en e-post til kundestøtte på [email protected].

Avinstallering av Combo Cleaner

Combo Cleaner er en programvare designet for MacOS. Følg denne veiledningen hvis du ønsker å avinstallere Combo Cleaner fra enheten din:

  • Høyreklikk på ikonet til Combo Cleaner og velg Quit
  • Gå til Finder og velg ApplicationsGo to Finder
  • Høyreklikk på Combo Cleaner-ikonet og velg Move to TrashMove to Traash
  • Angi brukernavn og passord for å fullføre avinstallasjonen av Combo CleanerConfirm the removal
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Combo Cleaner Fornøyd-
garanti
Last ned
Combo Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Combo Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Combo Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Combo Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre språk