Fjerne Delta-homes.com (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer jun 2014

Delta-homes.com fjerningsguide

Hva er Delta-homes.com?

Hva er Delta-homes.com?

Delta-Homes.com er en nettleserkaprer som er i stand til å kapre Windows-systemer. Vi har allerede mottatt hundrevis av rapporter om dette programmet fra USA, Polen, Storbritannia, Frankrike og andre land. Det er viktig å være oppmerksom på at Delta Homes ikke er et virus. Det er bare en mistenkelig søkemotor som blir brukt til å vise sponset innhold. Det er umulig å vite hva slags nettside den prøver å promotere. Den kan brukes for å omdirigere folk til legitime sider og lure dem til å besøke virkelig mistenkelige sider som kun brukes for å spre malware. Når datamaskinen er infisert, vises denne siden istedet for startsiden din og standard søkemotor i alle nettlesere. Det er nemlig kompatibelt med Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og andre. Dersom du vil unngå Delta-Homes.com omdirigeringer til mistenkelige og skadelige nettsider bør du fjerne det fra datamaskinen din. Vær oppmerksom på at fjerning av denne nettleserkapreren ikke er en enkel oppgave ettersom den benytter Search Protect, som beskytter endrede nettleserinnstillinger og forhindrer fjerning av dette programmet. Derfor anbefaler de fleste sikkerhetseksperter at du benytter automatisk fjerning.

Dersom du har blitt plaget av omdirigeringer til delta-homes.com kan det være at du har gått glipp av noe. Dersom du sjekker hva som står i personvernerklæringen kan du se at det kan brukes for å spore PC-brukere og innhente informasjon om nettleservanene deres. Som utviklerne av dette programmet hevder er de interessert i folks personlige, ikke-identifiserbare informasjon. Du kan imidlertid aldri vite hvilke parter som kan få adgang til denne informasjonen. Dersom du ikke vil la ukjente parter vite hva dine mest besøkte nettsider er, hva slags data du taster inn når du besøker dem, hva PC-ens IP-adresse er eller hva e-postadressen din er, bør du holde deg unna Delta-homes.com-viruset. Som vi allerede har nevnt mener vi at automatisk fjerning er den beste måten for å bli kvitt denne nettleserkapreren fordi den kan oppstå på datamaskinen din rett etter oppdatering. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker FortectIntego som kan hjelpe deg med å bli kvitt dette programmet og andre mistenkelige komponenter som Search Protect. Dersom du ikke vet hvordan du kan installere dette programmet og bruke det for fjerning av uønskede apper, kan du lese denne artikkelen: SpyHunter tutorial.

Delta-Homes.com

Hvordan kan Delta-Homes.com kapre datamaskinen min?

Nettleserkapreren delta-homes.com er en av de potensielt uønskede programmene som spres ved hjelp av bundling. Denne distribusjonsteknikken har også blitt diskutert av ulike sikkerhetseksperter. Metoden er både legitim og tillatt. Dersom du vil unngå dette, må du være forsiktig når du installerer freeware-programmer på datamaskinen din. Sørg for å dobbeltsjekke installasjon av Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader og lignende programvare. Selv om folk kan angi denne siden som startside og/eller standard søkemotor blir de i de fleste tilfeller lurt til å installere dette programmet som en ekstrakomponent til et freeware-program. For å unngå dette og andre uønskede nedlastinger (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.), må du huske følgende: du MÅ velge tilpasset/avansert installasjon når du installerer freeware-programmer fra tvilsomme utviklere. I tillegg bør du sjekke hvilke ekstrakomponenter det tilbyr og velge bort ukjente søkemotorer, tillegg, utvidelser, verktøylinjer osv. Dersom du ser en forhåndsvalgt setning som sier «Angi Delta-homes.com som startside» eller «angi Delta-homes.com som standard søkemotor», bør du velge bort denne. Det anbefales dessuten å ha en vel ansett anti-spionvare installert som kan advare deg om infiltrering av slike mistenkelige programmer.

Hvordan fjerne Delta-Homes.com?

Dersom du allerede har blitt infisert av dette potensielt uønskede programmet og du ønsker å bli kvitt Delta homes, bør du benytte disse stegene som gis nedenfor for automatisk og manuell fjerning av delta-homes.com.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål. Jeg trenger hjelp til å fjerne Delta-homes.com Search fra nettleseren min (jeg bruker Google Chrome). Kan dere hjelpe meg?

Svar. Du kan bli kvitt Delta Homes ved hjelp av automatisk eller manuell fjerning. Veiledninger for begge metodene gis nedenfor. Vær oppmerksom på at den tryggeste og mest effektive metoden å gjøre det på er ved å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Dette hjelper deg med å unngå at nettleserkapreren dukker opp igjen i fremtiden.

Spørsmål. Hjelp meg! Jeg tror at jeg er infisert med www.delta-homes.com-viruset. Det dukket opp på datamaskinen min etter omstart…

Svar. Nei. Nettleserkapreren delta-homes er kun et potensielt uønsket program som prøver å kapre alle nettlesere som er installert på datamaskinen din. Du har mest sannsynlig installert dette programmet i en pakke sammen med et eller annet gratisprogram fra nettet. Dersom du vil slette www.delta-homes.com fra datamaskinen din, bør du følge stegene som gis nedenfor.

Spørsmål: Jeg er bekymret fordi alle søkene mine forstyrres av delta-homes.com omdirigeringer. Denne siden har også dukket opp som startside og standard søkeside. Jeg trodde at jeg fikset datamaskinen min da jeg prøve å fjerne delta homes, delta search, conduit og andre utvidelser fra nettleseren min. De dukket dessverre opp igjen rett etter omstart av PC-en… Kan noen hjelpe meg? Jeg har ikke lyst til at www.delta-homes.com virus dukker opp som startsiden min lenger…

Svar: Fjerning av søkesiden Delta Homes krever mye kunnskap ettersom den setter sin lit til Search Protect-funksjonen. Denne beskytter det kaprede systemets innstillinger og forhindrer eliminering av delta-homes.com fra datamaskinen. Dersom du trenger fullstendig fjerning av denne nettleserkapreren bør du velge automatisk fjerning. Du kan selvfølgelig også bruke de manuelle stegene for fjerning som er utviklet av sikkerhetsekspertene hos 2-spyware. Du bør imidlertid være veldig forsiktig når du utfører disse stegene. Sørg for at du følger dem nøye og utfører dem i riktig rekkefølge for å forhindre andre problemer på datamaskinen din.

Spørsmål. Har blitt infisert av www.delta-homes.com-viruset og plages nå med kontinuerlige omdirigeringer og annonser. De sier at jeg bør fikse registerfilene mine eller reparere Windows-feil. Bør jeg stole på dem? Kan dere også hjelpe meg med fjerning av www.delta-homes.com? Det virker å være veldig komplisert…

Svar. Først og fremst bør du holde deg unna delta-homes.com-annonser fordi de er villedende. Etter å ha klikket på dem kan du enkelt infisere PC-en med andre trusler som adware, nettleserkaprere, mistenkelige PC-optimatorer og lignende programmer. Når du prøver å fjerne kapreren www.delta-homes.com fra systemet, bør du dessuten være oppmerksom på at den spres buntet med ekstrakomponenter som neppe kan oppdages dersom du benytter manuell fjerning. Derfor bør du vurdere en oppdatert anti-spionvare. Vennligst sjekk veiledningen nedenfor for mer informasjon om dette.

Spørsmål. Hvordan fjerne www.delta-homes.com fullstendig? Det virker som at det fortsetter å infisere datamaskinen min igjen og igjen.

Svar. Dersom du ønsker en veiledning for fullstendig fjerning av www.delta-homes.com, bør du bla videre og se på veiledningen som gis nedenfor. Sørg for at du er veldig forsiktig når du utfører manuelle steg for fjerning!

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Delta-homes.com fjerningsguide

Avinstaller fra Windows

For å fjerne Delta-homes.com fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Delta-homes.com i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern Delta-homes.com fra Mac OS X system

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Delta-homes.com fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Delta-homes.com fra Mac OS X system

Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Slett uønskede utvidelser fra MS Edge:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Utvidelser.
 2. Fra listen, velger du utvidelsen. Klikk på girikonet.
 3. Klikk på Avinstaller nederst. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Fjern informasjonskapsler og annen nettleserdata:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Personvern og sikkerhet.
 2. Under Fjern nettleserdata, klikker du på Velg hva du vil fjerne.
 3. Velg alt (bortsett fra passord, men du bør eventuelt inkludere medielisenser) og klikk på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill ny fane-side og startside:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger.
 2. Velg Ved oppstart.
 3. Klikk på Deaktiver hvis du finner mistenkelige domener.

Tilbakestill MS Edge hvis ovennevnte steg ikke fungerer:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Flere detaljer nederst i vinduet.
 3. Velg fanen Detaljer.
 4. Bla nedover og finn alle oppføringer med navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle disse og velg Avslutt oppgave for å stanse MS Edge fra å kjøre. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Hvis dette ikke hjelper, må du bruke en metode for avansert tilbakestilling av Edge. Merk at du må sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.

 1. Finn følgende mappe på datamaskinen din: C:\\Brukere\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Trykk på Ctrl + A for å velge alle mapper.
 3. Høyreklikk på dem og velg Slett. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge
 4. Høyreklikk på Start-knappen og velg Windows PowerShell (Admin).
 5. Når det nye vinduet åpnes, kopierer og limer du inn følgende kommando, og klikker på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Instruksjoner for Chromium-basert Edge

Slett utvidelser i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Edge og velg Innstillinger > Utvidelser.
 2. Slett uønskede utvidelser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tøm hurtigminnet og nettleserdata:

 1. Klikk på Meny og gå til Innstillinger.
 2. Velg Personvern og tjenester.
 3. Under Fjern nettlesingsdata, velger du Velg hva du vil fjerne.
 4. Under Tidsintervall, velger du Alt.
 5. Velg Fjern nå. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Chromium-basert MS Edge:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. På venstre side velger du Tilbakestill innstillinger.
 3. Velg Gjenopprett innstillinger til standardverdier.
 4. Bekreft med Tilbakestill. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Mozilla Firefox

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Delta-homes.com og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Delta-homes.com ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Delta-homes.com skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Delta-homes.com ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Delta-homes.com under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Delta-homes.com-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Delta-homes.com. Tilbakestill Google Chrome

Tilbakestill Safari

Fjern uønskede utvidelser fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. I det nye vinduet velger du Utvidelser.
 3. Velg den uønskede utvidelsen tilknyttet Delta-homes.com og velg Avinstaller. Tilbakestill Safari

Fjern informasjonskapsler og annen nettsidedata fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Tøm logg…
 2. I nedtrekksmenyen under Tøm, velger du Hele loggen.
 3. Bekreft med Tøm logg. Tilbakestill Safari

Hvis ovennevnte steg ikke hjelper, kan du prøve å tilbakestille Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. Gå til Avansert.
 3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen.
 4. Fra menylinjen klikker du på Utvikle og velger deretter Tøm buffere. Tilbakestill Safari

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Delta-homes.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk