Hva er Moxgfjabg.exe? Bør jeg fjerne det?

Dersom du nettopp har oppdaget Moxgfjabg.exe i oppgavebehandleren bør du IKKE tro at det tilhører Google! Selv om denne kjørbare filen beskrives som en «Google Chrome-prosess» tilhører den en trojansk hest. Denne typen virus er veldig skadelig ettersom trojanere har blitt brukt til å initiere massevis av ondsinnede aktiviteter. Hvilke aktiviteter kan de forårsake? Først og fremst kan Moxgfjabg.exe og relaterte komponenter prøve å initiere «bitcoinmining» på datamaskinen din. Slike aktiviteter kan selvfølgelig forårsake nedsatt hastighet på datamaskinen din. I tillegg kan denne filen hjelpe utviklerne med å infisere systemet med ekstra malware-programmer, initiere DDoS-angrep og svindel. For å oppsummere bør du ikke tro at Moxgfjabg.exe tilhører Google Chrome. Dersom du nettopp har oppdaget denne filen i oppgavebehandleren din bør du skanne datamaskinen med en oppdatert antispionvare som for eksempel FortectIntego.

Det er kjent at Moxgfjabg.exe-prosesser kan dukke opp i oppgavebehandleren rett etter besøk av kompromitterte nettsider, åpning av villedende e-postvedlegg eller klikking på mistenkelige lenker. I tillegg har sikkerhetseksperter advart folk om «bundling» fordi hundrevis av freeware- og shareware-programmer ofte inkluderer adware-tillegg og nettleserkaprere. De mest populære av disse inkluderer delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], og Adchoices [Adchoices]. Disse programmene kan i tillegg til å initiere omdirigeringer til ukjente nettsider, forårsake nedsatt hastighet, popup-annonser og andre problemer. De kan også begynne å spore folks nettleservaner på nettet og innhente personlig informasjon. Så du bør dobbeltsjekke alle gratisprogrammer før du laster dem ned til systemet.

Dersom Moxgfjabg.exe allerede har dukket opp på datamaskinen bør det fjernes snarest. Ellers kan det enkelt forårsake ovennevnte aktiviteter. Dersom du vil fjerne falske Google Chrome-prosesser uten å etterlate skjulte komponenter bør du velge en av disse programmene: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk