Hva er deltaEng.dll? Bør jeg fjerne det?

av Jake Doevan - -

deltaEng.dll er en bedragersk fil som tilhører Montera Technologies LTD. Filen ser ut som en vanlig .dll-fil, men navnet bør gi muligheten til å forstå hva slags virus dette er. Vennligst IKKE la deltaEng.dll forbli på datamaskinen din siden det er oppdaget at den tilhører et meget mistenkelig program kjent som delta-homes.com.

Av forskjellige årsaker er det lagt til i kategoriene for ‘nettleserkaprer’ og ‘potensielt uønsket program’. Den første av disse er en distribusjonsteknikk – Delta Homes kan enkelt infiltrere datamaskinen din uten tillatelse fordi den har blitt aktivt promotert ved hjelp av bundling. I tillegg advarer sikkerhetseksperter om at dette programmet kan forsøke å endre datamaskinens innstillinger og legge igjen egne tillegg i alle nettleserne, inkludert Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari osv. Dessuten begynner det å promotere tredjeparter ved å vise endrede søkeresultater som kan inneholde mistenkelig innhold, som for eksempel villedende lenker.

Likevel virker det til at forekomsten av deltaEng.dll antyder at det er infisert med Delta Toolbar, Babylon Toolbar, Montera Toolbar og andre ondsinnede programmer og kan prøve å initiere de samme problemene som delta-hoomes.com. De finnes i mappen ‘C:\Programfiler’, og dersom du har oppdaget det bør du fjerne det fra systemet snarest. Programmer som problemfritt kan oppdage og fjerne deltaEng.dll inkluderer Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-deltaeng-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Programvare
Sammenlign