Hva er deltaEng.dll? Bør jeg fjerne det?

deltaEng.dll er en bedragersk fil som tilhører Montera Technologies LTD. Filen ser ut som en vanlig .dll-fil, men navnet bør gi muligheten til å forstå hva slags virus dette er. Vennligst IKKE la deltaEng.dll forbli på datamaskinen din siden det er oppdaget at den tilhører et meget mistenkelig program kjent som delta-homes.com.

Av forskjellige årsaker er det lagt til i kategoriene for ‘nettleserkaprer’ og ‘potensielt uønsket program’. Den første av disse er en distribusjonsteknikk – Delta Homes kan enkelt infiltrere datamaskinen din uten tillatelse fordi den har blitt aktivt promotert ved hjelp av bundling. I tillegg advarer sikkerhetseksperter om at dette programmet kan forsøke å endre datamaskinens innstillinger og legge igjen egne tillegg i alle nettleserne, inkludert Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari osv. Dessuten begynner det å promotere tredjeparter ved å vise endrede søkeresultater som kan inneholde mistenkelig innhold, som for eksempel villedende lenker.

Likevel virker det til at forekomsten av deltaEng.dll antyder at det er infisert med Delta Toolbar, Babylon Toolbar, Montera Toolbar og andre ondsinnede programmer og kan prøve å initiere de samme problemene som delta-hoomes.com. De finnes i mappen ‘C:\Programfiler’, og dersom du har oppdaget det bør du fjerne det fra systemet snarest. Programmer som problemfritt kan oppdage og fjerne deltaEng.dll inkluderer FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign