Hva er deltaApp.dll? Bør jeg fjerne det?

Har du nylig oppdaget deltaApp.dll på PC-systemet ditt? Da har vi dessverre dårlige nyheter til deg. Tilstedeværelsen av denne filen er en av de sikreste tegnene på at PC-en din er infisert av delta-homes.com. Dersom du aldri har hørt om dette programmet bør du vite følgende om det; selv om det ser pålitelig ut, kan det vise deg endrede søkeresultater som kan prøve å omdirigere deg til affilierte nettsider. Det finnes ingen garanti for at alle nettsider som promoteres gjennom en slik teknikk er trygge, så du bør holde deg unna denne mistenkelige søkesiden så godt det lar seg gjøre og fortsette å bruke Google, Bing eller andre søkemotorer. Programmet kan dessuten, som enhver annen søkemotor, begynne å spore deg og innhente informasjon tilknyttet nettleservanene dine. Normalt innhenter slike programmer folks personlige, ikke-identifiserbare informasjon, som for eksempel spørringer, mest besøkte nettsider og lignende. Det finnes ingen garanti for at disse innhentede opplysningene ikke blir delt med mistenkelige parter. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du fjerner delta-homes.com og relaterte programmer.

Når deltaApp.dll finnes på PC-systemet er det en stor sjanse for at det også inneholder andre filer som tilhører samme nettleserkaprer, inkludert deltaEng.dll, delta.TB.exe, deltasrv.exe og lignende. Dersom du vil unngå at delta-homes.com gjenoppstår på datamaskinen din bør du kvitte deg med alle disse filene. Selv om du enkelt kan finne kjørbare filer i oppgavebehandleren, kan det være vanskelig å oppdage og bli kvitt .dll-filer. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du velger automatisk fjerning og bruker en oppdatert anti-spionvare, for eksempel en av følgende programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, etc.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign