Hva er delta-homes.exe? Bør jeg fjerne det?

delta-homes.exe er et ondsinnet program som kan installeres på datamaskinen din uten at du er klar over det. Denne filen er imidlertid ikke den eneste som kan oppdages på systemet ettersom den spres sammen med delta-homes.com. Denne søkemotoren har allerede blitt merket som en nettleserkaprer eller et potensielt uønsket program. Etter at dette programmet er oppdaget i nettleseren anbefales det derfor at man kjører et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Dette hjelper dessuten med å fjerne delta-homes.exe og andre ondsinnede, tilknyttede filer.

Dersom du allerede har oppdaget delta-homes.com i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller andre nettlesere, betyr det at systemet ditt er kapret av et potensielt uønsket program. Normalt spres slike programmer som en ekstrakomponent i en pakke med freeware- og shareware-programmer. Folk kan enkelt hindre infiltrering, men dette krever oppmerksom installasjon av alle programmer som spres på internett. Det er nettopp uoppmerksom installasjon som hjelper adware, nettleserkaprere og lignende potensielt uønskede programmer å opprettholde et høyt distribusjonsnivå. Dersom du virkelig har lyst til å forhindre infiltrering av disse programmene, må du glemme rask, standard eller anbefalt installasjon av freeware-programmet. I stedet bør du velge tilpasset eller avansert installasjon og følge med på hvert steg av installasjonen.

Dersom Delta Homes klarer å kapre systemet, bruker det delta-homes.exe for å starte seg selv så snart PC-en startes på nytt. I tillegg blokkerer det Google, Yahoo eller andre populære nettlesere for å få muligheten til å vise sine endrede søkeresultater til offeret. Vær oppmerksom på at dette fører til tvilsomme nettsider som kan brukes for å spre malware og andre virus. For å unngå dette, bør du skanne datamaskinen din med et av følgende programmer og fjerne infiserte/mistenkelige filer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign