Hva er deltaTlbr.dll? Bør jeg fjerne det?

deltaTlbr.dll er en veldig mistenkelig fil som tilhører Montera Technologies LTD. Det er kjent at denne filen kommer i 5 ulike versjoner der den nyeste er 1.8.20.0. Den installeres på systemet i en pakke med kapreren delta-homes.com og fungerer som en nettleserhjelper. I øyeblikket er deltaTlbr.dll kun kompatibel med nettleseren Internet Explorer, så dersom du nettopp har oppdaget Delta Homes på denne nettleseren, bør du også være i stand til å finne denne dynamiske bibliotekfilen i mappen C:\Programfiler. Den gjennomsnittlige filstørrelsen er på omtrent 300,21 KB.

Du bør selvsagt fjerne deltatlbr.dll og tilknyttede komponenter fra datamaskinen ettersom disse kan initiere flere negative prosesser. Den første av disse er systemkapring. Som mange ulike eksempler har vist, endrer delta-homes.com startsiden, standard søkemotor, ny fane og andre systeminnstillinger uten å spørre om brukerens tillatelse. Det kan dessuten enkelt blokkere Google, Yahoo, Bing og andre vel ansette søkesider for å prøve å lure deg til å bruke Delta Homes Search så ofte som mulig. Selv om denne søkesiden kan se vanlig ut, er det en ting som har plaget oss helt siden vi oppdaget den. Vennligst vær oppmerksom på at Delta-homes.com er annonsestøttet, så den kan vise endrede søkeresultater for å lure deg til å besøke affilierte nettsider. Den kan dessuten begynne å forstyrre deg med villedende popup-annonser av samme årsak – å prøve å omdirigere deg til tilknyttede nettsider. På grunn av deltaTlbr.dll kan du dessuten oppdage at nettleserne dine (Internet Explorer og andre) laster saktere enn normalt.

For å oppsummere må du fjerne deltaTlbr.dll og andre ondsinnede filer som kan være relatert til delta-homes.com, Delta Toolbar og lignende kaprere. For å gjøre dette bør du kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Etter å ha testet flere av disse har vi funnet ut at FortectIntego er den beste løsningen i dette tilfellet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign