Hvorfor bør du unngå Delta Search og andre falske søkemotorer

Hvorfor bør du unngå Delta Search og andre falske søkemotorerDe fleste av dagens internett brukere, er fremdeles ikke klar over at det finnes hundrevis av søkemotorer som kan forårsake store skader på datamaskinene deres. Onlineskurkene som ligger bak dette, rangerer nettsider, i motsetning til Google, Yahoo eller Bing, og setter de mistenksomme sidene sine først på alle søkeresultater. Ved å gjøre dette kan de lett omdirigere folk til domener som selger helt ubrukelige varer, promoterer uønskede tjenester og mest oppsiktsvekkende, sprer malware.

Det er også verdt å nevne at disse søkemotorene bruker flere tvilsomme taktikker for å komme seg inn på maskiner og påvirke alle nettlesere som er installert. Dette gjør de for det meste ved å bruke nettleser kaprere som har evnen til å infiltrere systemer via sårbarheter, deretter modifiserer de innstillinger etter eget ønske. En annen metode som blir mye brukt, er basert på gratis og delingsprogrammer. Disse programmene inkluderer vanligvis falske søkemotorer i sin ‘Komponenter’ liste, så vær veldig forsiktig når du laster ned og installerer disse.

En av de lysskye søkemotorene som blir spredt ved bruk av slike metoder og er innstilt på å vise søkeresultater fyllt med søppel, er Delta Search. Vi har bestemt oss for å holde et ekstra godt øye med denne søkemotoren, fordi eierne har funnet ganske sleipe fremgangsmåter for å overbevise PC brukere om at den er legitim og troverdig. For å skape et misledende image om at Delta Search tilhører et pålitelig selskap, har svindlerne begynt å legge igjen kommentarer og diskutere påliteligheten til til søkemotoren på forskjellige forum. Der kaller de ikke bare Delta Search legitimt, men de legger også igjen e-mail adressene sine for å hjelpe folk å avinstallere Delta Search, noe som selvfølgelig ikke fungerer i det hele tatt .

Vi anbefaler på det sterkeste og ikke stole på kommentarer som visstnok skal være lagt igjen av Delta Searchs representativer. Uansett hva de påstår, er siden designet kun for å dirigere uoppmerksomme brukere til potensielt ondsinnede sider. Hvis du vil føle deg trygg når du søker på nettet, hold deg til velkjente søkemotorer.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

På andre språk
Programvare
Sammenlign