Hva er delta.dll? Bør jeg fjerne det?

delta.dll er en skadelig fil som bør unngås. Akkurat som deltaApp.dll, deltasrv.exe og deltaEng.dll, tilhører den en mistenkelig søkemotor som kalles delta-homes.com. Som du tydelig ser ut fra bildene som gis i beskrivelsen, prøver delta homes-viruset å lure folk til å tro at de må sjekke registeret sitt for feil, reparere Windows-feil, laste ned programvareoppdateringer, etc. Før du klikker på noen av disse annonsene, bør du vite at de er villedende og brukes for å spre tvilsomme programmer som i stedet for å hjelpe deg kan føre til ulike PC-relaterte problemer.

I tillegg til å ta over startsiden og/eller standard søkemotor, kan delta homes begynne å vise endrede søkeresultater. Dette gjøres av en enkelt grunn – prøve å omdirigere deg til affilierte nettsider og prøve å hjelpe dem med å øke siderangen eller salgene. Det er på denne måten eierne av delta home tjener penger. Det er imidlertid ingen garanti for at disse sponsede søkeresultatene ikke omdirigerer deg til ukjente eller til og med mistenkelige nettsider som tilhører ondsinnede tredjeparter. Slike kaprere er dessuten i stand til å spore PC-brukere og innhente personlig ikke-identifiserbar informasjon.

Hva brukes delta.dll normalt til? Akkurat som en hvilken som helst annen .dll-fil, fungerer det som et nettleserobjekt (BHO) som kjører automatisk hver gang datamaskinen startes på nytt. Det prøver å overvåke nettleseren og innhente informasjon om offerets aktiviteter på nettet. Du bør være i stand til å finne denne filen i mappen «C:\Programfiler», men av og til er det ikke mulig å finne det der. Dette er på grunn av at det aktivt prøver å unngå å bli fjernet fra systemet.

Vennligst IKKE la delta.dll forbli på datamaskinen fordi det er, som vi allerede har advart deg om, en ondsinnet fil. For å sjekke troverdigheten og få muligheten til å fjerne delta homes og relaterte filer, bør du bruke et av følgende programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign