Sikkerhetseksperter advarer om tilsynekomsten av Delta Homes virus!

Security experts warn about reappearance of Delta Homes virus!Delta-homes.com, en søkemotor som opprinnelig var skapt for penge-inntjening fra reklame annonser, har nylig oppdatert sin aktivitet. Ifølge siste nyheter har den allerede kapret tusenvis av enheter i Russland, Tyrkia, Danmark, Polen og USA. Det er dessverre fortsatt uvisst hvem som er ansvarlig for dette utbruddet. Man tror at den stammer fra Russland og tilhører hackere som bruker den til å endre nettleser innstillinger og omdirigere ofre til spesifikke sider. Vennligst forsikre deg om at du har oppdatert anti-spionvare installert på din datamaskin for og unngå Delta Homes viruset og problemer som typisk blir satt i gang av denne trusselen.

Også kjent som en nettleser kaprer, dette programmet ble først oppdaget i midten av 2013. Akkurat som dens nåværende versjon, var den for det meste distribuert ved hjelp av forskjellige gratis programmer, slik som den famøse Babylon Toolbar, Softonic, Any.Do, BeeLine Reader og andre gratis programmer. Den fornyet sin aktivitet i begynnelsen av 2014, etter at hackere forbedret dens rootkit evner, som gjør den i stand til å gjemme seg dypt inne i operativsystemet og hindre dens fjerning.

Når den er installert på systemet, vil Delta-Homes.com prøve å modifisere systemets innstillinger og blokkere startsiden med standard søkemotor. Som et resultat blir brukeren unnlatt fra Google, Bing, Yahoo og andre søkemotorer. I tillegg til dette vil brukeren bli bombardert med manipulerte søke resultater og forskjellige annonser som typisk sett er fylt med forskjellige lenker. Dersom noen av disse annonse-triksene lurer brukeren, vil den omdirigere dem til andre tilsluttede nettsider. Klikk etter klikk vil man bli omdirigert til spesifikke nettsider og øke deres siderangering og omsetning.

Det ser ut som at 40% av PC brukere som har blitt påvirket av den nye versjonen av Delta-Homes.com viruset bor i Russland.

Hvis du tror at ditt system også kan være påvirket av denne nettleser kapreren, bør du ikke ignorere dette, fordi den kan enkelt omdirigere deg til sider infisert med ondsinnet programvare. For å eliminere denne trusselen, bør du skanne din PC med anti-spionvare og tilbakestille hver av dine nettlesere. For mer informasjon om hvilke programmer du kan bruke til å fjerne Delta-Homes.com, og hvordan du kan tilbakestille dine nettlesere, klikk på lenken under:

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

På andre språk
Programvare
Sammenlign