Hva er deltasrv.exe? Bør jeg fjerne det?

deltasrv.exe er en ondsinnet programfil som er tilknyttet delta-homes.com. Den er faktisk hovedkomponenten til dette programmet, så du bør skanne datamaskinen din med en oppdatert anti-spionvare umiddelbart dersom du oppdager denne filen i oppgavebehandleren. Sikkerhetsprogrammer gjenkjenner deltasrv.exe som HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. Normalt ligger denne filen i C:\Programfiler\delta\delta. Du kan laste den ned til datamaskinen din på samme måte som kapreren Delta Homes – buntet med tredjeparts programvare. For å beskytte deg mot dette bør du begynne å være mer oppmerksom under installasjon av gratis programvare. Dette kan gjøres ved å velge tilpasset eller avansert installasjon av programvare og velge bort Delta Homes Toolbar, Delta Homes og andre tilknyttede komponenter.

Så snart det er installert på systemet, brukes deltasrv.exe til å kjøre malware eller noen av de tilhørende komponentene. Filen brukes også til å sørge for at Delta-homes.com-viruset er i stand til å dukke opp i alle nettlesere (IE, Mozilla Firefox og andre) rett etter at offeret starter datamaskinen på nytt. Så snart det får denne muligheten kan programmet begynne å forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider. I tillegg kan det vise kommersielt innhold i søkeresultater og dessuten innhente data som mest besøkte nettsider, inntastet data, IP-adresse, PC-lokasjon osv. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar men det finnes ingen garanti for at den ikke blir delt med tredjeparter.

Det er med andre ord ingen tvil om at du må fjerne deltasrv.exe fra datamaskinen din. Du kan bli kvitt dette programmet sammen med alle tilhørende komponenter ved å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. I akkurat dette tilfellet er trolig FortectIntego det beste verktøyet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk
Programvare
Sammenlign