Hva er MyBabylonTB.exe? Bør jeg fjerne det?

MyBabylonTB.exe kan virke som en harmløs fil. Du bør imidlertid ikke la navnet på denne filen villede deg fordi den er ikke «din». Vær oppmerksom på at filen tilhører flere mistenkelige programmer som enkelt kan prøve å initiere totalt kaos på datamaskinen din. En av dem er delta-homes.com mens andre er Babylon Toolbar og isearch.babylon.com. Vær oppmerksom på at disse programmene er mistenkelige og tilhører kategorien «nettleserkaprer». Selv om de presenteres som pålitelige søkemotorer/verktøylinjer kan de enkelt kapre alle nettleserne dine uten å spørre om tillatelse. Etter å ha gjort dette kan du tvinges til å se på ulike lenker, popup-annonser og lignende innhold rett etter at du starter nettleserøkten din. Vennligst IKKE klikk på dem siden de brukes til å promotere affilierte parter som neppe sjekkes og etterforskes. Dette kan føre til infiltrering av ytterligere malware-programmer og lignende problemer. Til slutt er nettleserkaprere i stand til å spore PC-brukere og innhente data som er relatert til nettleservanene deres. Normalt innhenter de personlig ikke-identifiserbar informasjon, men det opplyses ikke om hvilke parter som har tilgang til den.

Vær oppmerksom på at det finnes en lang rekke antivirus-programmer og andre sikkerhetsprodukter som oppdager MyBabylonTB.exe som en potensiell trussel. Navnet på filen som oppdages kan være: Win32/Toolbar.Babylon; W32/Toolbar.BABYLON; PUP.Optional.BabylonToolBar.A; Trojan.Win32.BhoSiggen.bbayaz; Babylon (fs). Du kan finne denne Delta Homes eller Babylon Toolbar-komponenten i oppgavebehandleren og i undermappen Temp under Windows. Filstørrelsen skal være på 2,445,608 bytes.

Dersom sikkerhetsprogrammet ditt nettopp har informert deg om MyBabylonTB.exe, bør du sjekke datamaskinen din med FortectIntego for ekstra informasjon, eller du kan bruke SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vennligst bli kvitt denne filen umiddelbart ettersom den, som du kan se, er tilknyttet veldig tvilsomme programmer som kan føre til andre problemer og farer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk