Forstå DSearchLink.exe filen og dens betydning

Det finnes en ondsinnet fil DSearchLink.exe som spres rundt. Dersom du nettopp har oppdaget denne kjørbare filen i oppgavebehandleren bør du vite at dette advarer deg om infiltrering av potensielt uønskede programmer. Vær oppmerksom på at forekomsten av DSearchLink.exe betyr at datamaskinen din er infisert med delta-homes.comDelta-Search.com eller en annen nettleserkaprer.

Det kan være virkelig farlig å beholde slike programmer på systemet ettersom de kan lede deg til ondsinnede nettsider som kan brukes til å spre andre malware-programmer. Selv om de ikke anses å være ondsinnet har de fleste av dem muligheten til å spore PC-brukere og innhente data relatert til nettaktivitetene deres. Slik informasjon kalles ‘personlig ikke-identifiserbar’. Dersom den deles med tredjeparter kan det imidlertid føre til økt mengde søppelpost, forekomst av villedende annonser og andre problemer. Til slutt kan du enkelt finne ut at du ikke kan bruke nettleseren din som du gjorde før infiltrering av delta homes-viruset fordi det kan blokkere vel ansette søkemotorer (Google, Yahoo, Bing etc) og sette ned hastigheten på alle nettleserne dine.

Som du ser er DSearchLink.exe en veldig ondsinnet fil som er relatert til mistenkelige aktiviteter. Dersom du prøver å avslutte det kan du via oppgavebehandleren oppdaget at det kjører igjen etter omstart av datamaskinen. For å bli kvitt denne og andre filer som er relaterte til Delta Homes bør du derfor kun bruke automatisk fjerning. Som vi allerede har nevnt er denne nettleserkapreren veldig mistenkelig og bør aldri brukes til søk. Selv om noen sikkerhetseksperter hevder at nettleserkaprere ikke er virus, synes vi ikke det er noen grunn til å utsette datamaskinen din og deg selv for risikoen som kommer med malware..

For å fjerne Delta Homes og relaterte komponenter som DSearchLink.exe, bør du bruke en av disse programmene: SpyHunter, STOPzilla, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Viruset.no research senter samler og sjekker all informasjon som er relatert til DSearchLink.exe. Vi spør oss selv, kan denne filen være ondsinnet? Er dette filnavnet brukt av Malware? Og lignende. Statusen på filene er ut ifra vår egen opfattelse, som kommer fra våre utviklere Dangerous file status betyr at filen er en trussel mot systemet ditt. Følg disse rådene
råd
Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
SpyHunter er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Veiledning for sletting på andre språkProgramvare
Filer
Lik oss på Facebook