Hva er DSearchLink.exe? Bør jeg fjerne det?

Det finnes en ondsinnet fil DSearchLink.exe som spres rundt. Dersom du nettopp har oppdaget denne kjørbare filen i oppgavebehandleren bør du vite at dette advarer deg om infiltrering av potensielt uønskede programmer. Vær oppmerksom på at forekomsten av DSearchLink.exe betyr at datamaskinen din er infisert med delta-homes.com, Delta-Search.com eller en annen nettleserkaprer.

Det kan være virkelig farlig å beholde slike programmer på systemet ettersom de kan lede deg til ondsinnede nettsider som kan brukes til å spre andre malware-programmer. Selv om de ikke anses å være ondsinnet har de fleste av dem muligheten til å spore PC-brukere og innhente data relatert til nettaktivitetene deres. Slik informasjon kalles ‘personlig ikke-identifiserbar’. Dersom den deles med tredjeparter kan det imidlertid føre til økt mengde søppelpost, forekomst av villedende annonser og andre problemer. Til slutt kan du enkelt finne ut at du ikke kan bruke nettleseren din som du gjorde før infiltrering av delta homes-viruset fordi det kan blokkere vel ansette søkemotorer (Google, Yahoo, Bing etc) og sette ned hastigheten på alle nettleserne dine.

Som du ser er DSearchLink.exe en veldig ondsinnet fil som er relatert til mistenkelige aktiviteter. Dersom du prøver å avslutte det kan du via oppgavebehandleren oppdaget at det kjører igjen etter omstart av datamaskinen. For å bli kvitt denne og andre filer som er relaterte til Delta Homes bør du derfor kun bruke automatisk fjerning. Som vi allerede har nevnt er denne nettleserkapreren veldig mistenkelig og bør aldri brukes til søk. Selv om noen sikkerhetseksperter hevder at nettleserkaprere ikke er virus, synes vi ikke det er noen grunn til å utsette datamaskinen din og deg selv for risikoen som kommer med malware..

For å fjerne Delta Homes og relaterte komponenter som DSearchLink.exe, bør du bruke en av disse programmene: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk