Hva er conime.exe? Bør jeg fjerne det?

conime.exe er en legitim fil, som også er kjent som Console IME. Dette kjørbar er en Microsoft signert fil som brukes for prosedyrer knyttet til inndatametode redaktør. I de fleste tilfeller er conime.exe funnet i C:\Windows\System32 mappen og tar fra 69 120 byte til 27 648 byte med PC minne. For å oppsummere, hjelper conime.exe folk til å bruke tastaturet og skriv inn de komplekse tegn og symboler. Hvis du ikke ønsker å ha problemer med det, bør du ikke avslutte denne Windows systemfilen.

FARE!

Malware skapere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus. conime.exe har også vært involvert i denne aktiviteten, så hvis du fant den i systemet ditt, kan det være at den er infisert av trojanske hest eller orm. Ifølge sikkerhetseksperter er conime.exe lagt til av BFGhost 1,0 trojansk hest og W32.Slurk.A orm. Holde slike virus på systemet er svært farlig fordi de kan lett bli satt til å stjele verdifulle og personlig identifiserbare data eller gi angriperen full ekstern tilgang til en infisert datamaskin. For å sjekke påliteligheten conime.exe, bør du kjøre RegCure Pro. Det anbefales også å skanne systemet med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner som vil hjelpe deg å fjerne alle skadelige programmer fra systemet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk