Hva er MSINET.OCX? Bør jeg fjerne det?

MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) er en legitim fil, som tillater folk adgang til internett. Denne filen er viktig for visning av nettsider, så dersom du oppdaget den på din datamaskin, bør du beholde den. Men Windows Vista tilbyr ikke lenger denne filen MSINET.OCX som kan føre til denne feilmeldingen på din datamaskins skrivebord:

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

For å fikse dette, bør du laste ned filen fra internett. Vi anbefaler sterkt å velge en pålitelig nettside for dette.

FARE!

Ondsinnete filer kan ha identiske navn som legitime filer, så du burde være ekstra forsiktig med MSINET.OCX. Dette blir gjort for å skjule virus på systemet. Vi anbefaler på det høyeste å sjekke systemet med oppdatert anti-spionvare om du fant denne filen i en annen mappe enn: C:\Windows\System32! For dette kan du bruke Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-msinet-ocx.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign