Hva er MSINET.OCX? Bør jeg fjerne det?

MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) er en legitim fil, som tillater folk adgang til internett. Denne filen er viktig for visning av nettsider, så dersom du oppdaget den på din datamaskin, bør du beholde den. Men Windows Vista tilbyr ikke lenger denne filen MSINET.OCX som kan føre til denne feilmeldingen på din datamaskins skrivebord:

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

For å fikse dette, bør du laste ned filen fra internett. Vi anbefaler sterkt å velge en pålitelig nettside for dette.

FARE!

Ondsinnete filer kan ha identiske navn som legitime filer, så du burde være ekstra forsiktig med MSINET.OCX. Dette blir gjort for å skjule virus på systemet. Vi anbefaler på det høyeste å sjekke systemet med oppdatert anti-spionvare om du fant denne filen i en annen mappe enn: C:\Windows\System32! For dette kan du bruke Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-msinet-ocx.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign