Hva er dwwin.exe? Bør jeg fjerne det?

dwwin.exe

Dwwin.Exe er en legitim fil, som tilhører Microsoft. Dette kjørbar tar en del i sin Dr. Watson feilrapportering verktøyet, som samler informasjon om oppstått feil, program krasjer og feil programvare. Når den finner noe som faktisk, det skaper en logg og deler dem med teknisk støtte for å unngå slike problemer i fremtiden. Dette kjørbar blir vanligvis installert med andre Microsoft-produkter, og bør ikke bli avsluttet. I de fleste tilfeller kan det bli funnet i C:\Windows\System32. Det er mange PC-brukere som rapporterer om Dwwin.Exe feil. Hvis du lagt merke til slike feil, må du bare stoppe denne feilrapporteringsverktøy fra å kjøre.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så Dwwin.Exe er ikke et unntak. Hvis du tror at denne kjørbar forbruker for mye av datamaskinens ressurser og fører til andre problemer, bør du straks sjekke det med RegCure Pro. Ellers kan du hjelpe virus bruker denne filen i henhold til deres behov. Den ondsinnede Dwwin.Exe versjonen kan brukes til å stjele verdifulle folks informasjon, laste ned eller oppdatere virus og lignende skadelige oppgaver.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-dwwin-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign