Hva er dwwin.exe? Bør jeg fjerne det?

Dwwin.Exe er en legitim fil, som tilhører Microsoft. Dette kjørbar tar en del i sin Dr. Watson feilrapportering verktøyet, som samler informasjon om oppstått feil, program krasjer og feil programvare. Når den finner noe som faktisk, det skaper en logg og deler dem med teknisk støtte for å unngå slike problemer i fremtiden. Dette kjørbar blir vanligvis installert med andre Microsoft-produkter, og bør ikke bli avsluttet. I de fleste tilfeller kan det bli funnet i C:\Windows\System32. Det er mange PC-brukere som rapporterer om Dwwin.Exe feil. Hvis du lagt merke til slike feil, må du bare stoppe denne feilrapporteringsverktøy fra å kjøre.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så Dwwin.Exe er ikke et unntak. Hvis du tror at denne kjørbar forbruker for mye av datamaskinens ressurser og fører til andre problemer, bør du straks sjekke det med RegCure Pro. Ellers kan du hjelpe virus bruker denne filen i henhold til deres behov. Den ondsinnede Dwwin.Exe versjonen kan brukes til å stjele verdifulle folks informasjon, laste ned eller oppdatere virus og lignende skadelige oppgaver.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk