Slik avinstallerer du Reimage

av Lucia Danes - -
12

Kundestøtte for Reimage

Reimage er designet for å reparere Windows-systemer. Dette inkluderer reparasjon av skadede eller manglende DLL-bibliotek, blåskjerm, registerfeil, ulike Windows-feil og virusskade. Reimage Repair samarbeider dessuten med Avira AntiVir for å tilby virustjenester.

Selv om Reimage er et flott verktøy som kan optimere systemet ditt, reparerer det ikke tredjepartsprogrammer eller tilhørende filer. Dette programmet kan med andre ord kun fikse programmer som kommer med Windows-systemet. Hvis dette ikke passer med dine behov, bør du kanskje vurdere å avinstallere Reimage og lete etter en alternativ løsning.

En annen grunn til at folk kanskje ønsker å avinstallere Reimage, er at dette programmet skanner maskinvareprofilen din. Det skanner RAM, prosessor (CPU) og harddisk for å vise oppføringer som kan måtte erstattes for å maksimere PC-ens ytelse. Programmet fikser imidlertid ikke maskinvareproblemer .

Noen databrukere leter dessuten etter en avinstallasjonsveiledning for Reimage, ettersom denne programvaren ikke fungerer som et primært sikkerhetsverktøy. Reimage Repair tilbys som et tilleggsprogram til et annet antivirus-program, og det kan hjelpe brukere med å fikse virusskade så snart infeksjonen er plassert i karantene eller er fjernet fra systemet. Dermed trengs først et profesjonelt verktøy for malware-fjerning. Samtidig kan generelt kun svært få maskinvareproblemer fikses med programvare. For eksempel finnes det ingen programmer som kan fikse fysisk skade.

Hvis du har blitt villedet av en upålitelig anmeldelse av Reimage og installert dette programmet for å utføre tjenester som ikke tilbys, kan du enkelt avinstallere Reimage Repair. IT-ekspertene våre har laget en detaljert veiledning for hvordan du kan avinstallere Reimage. Denne er tilgjengelig nederst i denne artikkelen. Hvis du ønsker å lese mer om Reimage Repair og finne ut hvordan det fungerer, kan du lese anmeldelsen vår om dette unike reparasjonsverktøyet.

Refusjonsregler for Reimage

Utviklerne av Reimage tilbyr en 100 % pengene tilbake-garanti i 60 dager etter kjøp av produktet. Hvis brukeren har kjøpt programvaren på en enhet som ikke støttes, er Reimage villige til å vurdere refusjoner fra sak til sak.

Hvis brukeren har kjøpt lisensnøkkel til Reimage og ikke lenger er fornøyd med tjenesten som tilbys, er det nødvendig å reversere endringene/reparasjonene som programvaren har igangsatt. For å gjøre dette må du velge riktig alternativ i avinstallasjonsveiledningen i Reimage, fra følgende alternativer:

 • Remove Reimage application;
 • Revert changes;
 • Revert and remove Reimage.

Du må sørge for å velge «Revert changes» under avinstallasjonsprosessen av Reimage, og deretter kontakte kundestøtte for å få refusjon. For å få tilbake pengene dine, må du fylle ut det offisielle skjemaet under «Billing and Invoices». Merk at datamaskinen din går tilbake til den opprinnelige tilstanden som den hadde før installasjon av Reimage.

Avinstallasjon av Reimage

Selv om dette reparasjonsverktøyet for Windows er flott, er det noen brukere som trenger funksjoner som ikke er inkludert. Hvis du ønsker å avinstallere Reimage, kan du bruke instruksjonene som gis nedenfor. Disse veileder deg gjennom prosessen og hjelper deg med å fjerne Reimage fra systemet.

Følg disse stegene for å avinstallere Reimage Repair:

 1. Klikk på startknappen og angi Reimage Repair i søkefeltet;
 2. Høyreklikk på Reimage Repair og velg Avinstaller;
 3. Deretter åpner du kontrollpanelet og går til Programmer;
  Reimage removal - open Programs and Features
 4. Åpne Programmer og funksjoner og søk etter Reimage Repair;
  Remove Reimage Repair
 5. Høyreklikk på Reimage Repair og velg Avinstaller/endre;
  Uninstall Reimage Repair
 6. Klikk på Ja i vinduet som dukker opp;
  Reimage elimination
 7. Når avinstallasjonsveilederen for Reimage Repair dukker opp, klikker du på Fjern;
  Reimage Windows removal
 8. Vent på at prosessen fullføres, og klikk på OK.
Tilbud

Anmeldelser på andre språk