Last ned Reimage

Ta personvern og sikkerhet på alvor

Reimage Mer informasjon om Reimage, avinstallasjon, vilkår og personvern.

Steg 1

 Åpne installasjonsprogrammet

Åpne installasjonsprogrammet

Finn installasjonsfilen og dobbeltklikk for å åpne

Steg 2

 Klikk på 'Yes' eller 'Run'

Klikk på 'Yes' eller 'Run'

Autoriser installasjonsprogrammet via sikkerhetsvinduet.

Steg 3

 Følg installasjonsinstruksene

Følg installasjonsinstruksene

Les instruksjonene for å konfigurere programvaren

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Takk for at du laster ned PC-repareringsverktøyet Reimage! Dette er et kraftig program utviklet for å forbedre datamaskinens funksjonalitet på mange måter. Reimage fikser Windows-feil, eliminerer datavirus og forbedrer PC-ens stabilitet. Den unike teknologien setter sin lit til 23.000.000 essensielle komponenter som benyttes for å fikse operativsystemet ved å erstatte skadede eller manglende filer med nye. På grunn av Avira AntiVir-motoren, fjerner Reimage alle mulige virus, inkludert malware, adware, trojanske hester, ormer, spyware og rootkits. Her finner du en komplett anmeldelse av Reimage..

VIKTIG!

Av og til kan du ikke fjerne alle virus med kun ett sikkerhetsverktøy. Ulike antispyware-programmer har ulike virus-databaser, så det er alltids en mulighet for at du må prøve flere ulike skannere for å utstyre deg med den som er mest pålitelig. Etter å ha prøvd Reimage bør du også kjøre et gratis SpyHunter-søk som gir deg muligheten til å dobbeltsjekke datamaskinen din helt kostnadsfritt. Vi anbefaler dessuten at du kjøper den lisensierte versjonen hvis dette antispyware-programmet informerer deg om at ondsinnede filer befinner seg på datamaskinen. Reimage er et anerkjent antispyware-program som har mottatt gode omtaler etter å ha fjernet virus som nettleserkaprere, adware, ransomware og annet. Hvis du lurer på noe kan du stille oss spørsmål via spør oss-siden.

ANDRE TING DU MÅ HUSKE

Gratisversjonen av Reimage kan hjelpe deg med å sjekke datamaskinen for feil og virus. Du kan fjerne malware med dette programmet kun etter å ha kjøpt den lisensierte versjonen. Hvis du ikke er fornøyd med valget ditt kan du avinstallere Reimage fra datamaskinen. Alternative programmer du kan prøve for å fjerne virus er Malwarebytes eller SpyHunter 5.

Hvis du fremdeles er i tvil om du bør kjøpe antispyware eller ikke, bør du være oppmerksom på at 2016 bringer med seg mange ransomware- og malware-trusler som er i stand til å kryptere dataene dine rett etter infiltrering. For å gjenopprette blokkerte filer blir brukere bedt om å betale en løsesum på alt fra $300 (for privatbrukere) til $10.000 og mer (for virksomheter). Det er alltid billigere å beskytte seg selv enn å ha et ubeskyttet system og deretter betale PC-teknikere for å gjenopprette krypterte filer, uten garanti for at de vil lykkes.

TAKK!