Reimage gjennomgå

12

Reimage er et legitimt programvare for reparering av datamaskinen, sertifisert av Softpedia. Det er kompatibelt med operativsystemene Windows, Mac OS X og Android. Den sterkeste siden til Reimage er reparasjon av WIndows.

Programmet har allerede gjort seg bemerket som en unik vedlikeholdstjeneste som er i stand til å identifisere nesten alle problemer på systemet. En funksjon som skiller dette programmet fra de fleste andre er Reimage Repairs evne til å fikse systemet ved å laste ned filer som mangler, er slettet eller ødelagte.

På grunn av denne funksjonen kreves det ikke at du installerer den ødelagte progravaren på nytt. Vi bør selvsagt dessuten ikke glemme sikkerheten. Selv om det anses for å være et reparasjonsprogram for PC, kan du også fjerne virus med Reimage Repair fordi programvaren har Avira AntiVir-motoren innebygd.

Med tanke på at Avira er et anerkjent produkt som har fått hundrevis av ulike priser, er det ingen tvil om at Reimage er et løsning som bør vurderes når du har å gjøre med malware. Dersom du ikke bruker Windows kan du velge Reimage for Mac eller Reimage Mobile Cleaner. Utvikleren har med andre ord satt seg som mål å utvikle et verktøy for alle operativsystemer.

Nedlasting av Reimage

Reimage kan lastes ned her. Det er kompatibelt med operativsystemene Windows XP/Vista/7/8/10. Når programmet begynner å skanne datamaskinen går det gjennom tre stadier: Maskinvare, sikkerhet og stabilitet. Så snart det har fullført maskinvaresjekken identifiserer programmet størrelsen på minnet, hastigheten på harddisken, CPU-parametere og lignende informasjon.

Windows-feil, OS-problemer, blåskjerm, ødelagte DLL-filer, datafrys og virusskade kan også avsløres og fikses ved hjelp av Reimage Automated PC Repair. Programmet initierer deretter sikkerhetssjekken. På dette stadiet oppdager Reimage Repair alle virustyper, inkludert adware, trojanere, spyware, ormer, rootkits og lignende malware. På grunn av Avira AntiVir-motoren hjelper det det med å finne alle malware-trusler, spyware og lignende virus. Til slutt overvåker det systemets stabilitet og spesifiserer programmene som krasjer oftest.

For å fikse disse problemene må du ha lisensnøkkelen til Reimage, som du kan kjøpe for €69,95. Dersom du ikke er fornøyd med tjenesten har du 60 dager på å få pengene dine tilbake. Dersom du ikke klarer å fikse datamaskinen din med Reimage kan du bruke kundestøtte-tjenesten som tilbys.

Denne er tilgjengelig uansett hvilket land du bor i og uansett hvilken tidssone du befinner deg i. Merk at dette programmet ikke tilbyr beskyttelse i sanntid. Du kan fjerne malware med Reimage, men du kan ikke beskytte systemet ditt mot malware med det. For å beskytte datamaskinen din anbefaler vi derfor at du bruker det som en tilleggsløsning til et antispyware- eller antivirus-program.

Reimage Express:

Reimage Express er et gratisverktøy fra Reimage. Dets mål er å hjelpe brukere med grunnleggende Windows-problemer som kan oppdages ved å utføre et raskt skann. Etter at det har skannet systemet, diagnostiserer det problemer i hovedsystemet og avslører dem i skannerapporten. Det fikser deretter alle feil med den patenterte teknologien.

Reimage Express tilbyr imidlertid ikke en komplett reparasjonstjeneste. For å få muligheten til å fjerne malware, fikse virusskade og erstatte manglende filer med de nyeste versjonene, må du skaffe aktiveringsnøkkelen til Reimage. Dette programmet er kompatibelt med operativsystemene Windows XP/Vista/7/8/10.

Les hele anmeldelsen av Reimage Express

Reimage Plus:

Reimageplus er den offisielle siden til Reimage Repair. Det er en helt legitim nettside som tilbyr Reimage free, Reimage PC Repair og lignende programvare. Av og til kan du oppdage annonser fra denne nettsiden. I dette tilfellet må du dobbeltsjekke datamaskinen din med Reimage eller et annet antispyware/antivirus-program.

Annonser kan forårsakes av adware-programmer (nettlesertillegg, utvidelser, tilleggsprogrammer og verktøylinjer) som spres i en pakke sammen med freeware- og shareware-programmer. Du må sørge for at systemet ditt er fritt for mistenkelige nettlesertillegg som prøver å tjene penger ved å vise deg tredjeparts annonser. I de fleste tilfeller vil tilbakestilling av nettleseren løse problemet.

Les mer om fjerning av Reimage-annonser.

Reimage for Mac:

Dersom du er ute etter et reparasjonsprogram som er kompatibelt med Mac OS X, bør du vurdere å laste ned Reimage for Mac. Du kan installere det ved å klikke på denne lenken. Dette programmet er utviklet for å forbedre systemytelsen ved å fjerne uønskede og ondsinnede programmer som ved en feiltakelse er blitt installerte på datamaskinen. Det er en flott løsning når man har med potensielt uønskede programmer å gjøre.

Reimage for Mac tilbyr dessuten å fjerne nettleserhistorikk, fikse feil og hjelpe brukere med å frigi plass i hurtigminnet. Det kan brukes til daglig overvåkning av maskinvare og minnet, noe som kan bidra til at systemet forblir raskt og problemfritt. Med Reimage på iPad-en eller datamaskinen bør du imidlertid være klar over at denne versjonen ikke tilbyr noen sikkerhetstjeneste. For å beskytte ditt Mac OS X bør du vurdere et antivirus-program i tillegg.

Reimage for Android:

Reimage for Android er sannsynligvis det mest ettertraktede verktøyet på dagens marked. De som bruker dette operativsystemet har i flere måneder vært ute etter et program som kan hjelpe dem med å fikse Android-enhetene sine. Du kan selvfølgelig ikke vite hvilke apper som er legitime og hvilke du bør unngå, så du kan ende opp med store problemer på enheten din.

Det virker til at disse bekymringene kan legges bort ettersom Reimage for Android enkelt kan hjelpe deg med dette. Så snart denne appen er installert skanner den enheten og identifiserer problemer. Programmet leter etter apper som bruker for mye minne på mobiltelefoner og nettbrett, som ondsinnede apper, ringelogg, hurtigminne osv. Denne appen er gratis, så du kan fikse din Android-enhet med Reimage uten å betale for tjenesten.

Er Reimage legitimt?

Det finnes mange nettsider som kaller dette programmet for “Reimage virus”, “Reimage adware” og lignende. I realiteten tar de feil ettersom det ikke kan oppdages av et antivirus- eller antispyware-program. Det er et virusfritt program som er utviklet for å fikse datafeil og forbedre datamaskinens funksjonalitet ved å installere ødelagte filer på nytt.

Etter å ha inngått et samarbeid med Avira AntiVir, kan dessuten Reimage Repair Tool oppdage malware og fjerne dette fra systemet. Dersom du har tvil angående påliteligheten til din versjon, kan det være at du har en piratkopi av Reimage Repair på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at det er ulovlig å bruke slike versjoner. I tillegg til straff fra myndighetene, risikerer du også å bli infisert.

Les mer om påliteligheten til Reimage

Reimage FAQ

Spørsmål: Mitt gamle antispyware-program er nylig utløpt så jeg er for øyeblikket på utkikk etter et nytt verktøy for å bekjempe virus. Etter å ha bladd litt gjennom sider på nettet har jeg finnet Reimage Repair. Jeg lurer på om dette programmet er nok til å beskytte PC-en min? Jeg har lest veldig ulike vurderinger av dette programmet og jeg er ikke sikker på hvilke jeg bør stole på.

Svar: Det finnes en rekke ulike meninger på nettet om nesten alle produkter som eksisterer. Dette betyr imidlertid ikke at det er verdt å høre på alle meningene. Etter det nye samarbeidet med Avira Antivir, har Reimage nå forbedret evnene sine til å oppdage og eliminere virus og kan benyttes som en pålitelig beskyttelse mot virus.

Spørsmål: Jeg planlegger å skaffe meg Reimage, men jeg har oppdaget at det finnes flere ulike versjoner av dette programmet. Hva er forskjellen mellom Reimage Express og Reimage Repair? Jeg trenger ikke et veldig kraftig antivirus-program siden jeg ikke bruker datamaskinen så ofte, men jeg har likevel lyst til å føle meg trygg mens jeg er på nettet. Jeg trenger råd om hvilket av disse programmene jeg bør velge.

Svar: Dersom du ikke bruker datamaskinen jevnlig og kun utfører enkle oppgaver med PC-en, bør Reimage Express kunne tilfredsstille dine behov. Det skanner systemet ditt og rapporterer om enkle feil det oppdager på systemet. Hvis du bruker e-post, leter etter informasjon på nettet eller laster ned gratis programvare, trenger du imidlertid en mer omfattende beskyttelse. Reimage Repair er en premium-versjon som gir deg mange flere funksjoner.

Reimage Repair kan fikse skader forårsaket av virus og erstatte skadede filer med nye. I tillegg får du tilgang til teknisk støtte via telefon eller e-post hele døgnet. Dersom sikkerheten din på nettet er øverst på prioriteringslisten, bør du utvilsomt velge premium-versjonen av Reimage.

Spørsmål: Er Reimage trygt å bruke? Hva står i personvernerklæringen til dette programmet? Vil mine personlige opplysninger og filene mine være trygge?

Svar: Reimage er definitivt trygt å bruke. Den eneste informasjonen som innhentes på PC-en din er tekniske data som trengs for å reparere virusskade. Du kan være sikker på at all personlig informasjon som kreves når du kjøper produktet ikke blir delt med eller solgt til tredjeparter.

Reimage tar heller ikke kopier av filene på datamaskinen din eller lagrer dem på eksterne servere. Du kan trygt laste ned dette programmet og være sikker på at filene dine er beskyttet.

Spørsmål: Er det gratis å laste ned Reimage?

Svar: Reimage Repair er ikke et gratis antivirus-program. Det gir deg imidlertid de mest essensielle funksjonene som trengs for å oppdage og fjerne virus fra datamaskinen. Dersom du ønsker et gratis verktøy kan du laste ned Reimage Express som skanner systemet og informerer deg om systemstatusen. Det kan dessuten fikse enkle feil og problemer.

Tilbud
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk
Filer
Programvare
Sammenlign