Reimage tutorial

av Jake Doevan - -
12

Introduksjon til Reimage

Reimage er et effektivt reparasjonsverktøy som er kompatibelt med operativsystemene Windows 7/8/10/Vista/XP. Denne programvaren kan hjelpe deg med å fikse utallige Windows-feil, blåskjerm eller virusskade, samt erstatte manglende eller ødelagte DLL-filer.

I følge ekspertene, skanner Reimage Repair datamaskinen og genererer en rapport som klassifiserer oppdagede problemer i følgende kategorier:

 • Maskinvare;
 • Sikkerhet;
 • Stabilitet.

Maskinvarekategorien inkluderer sjekk av RAM, prosessorbruk (CPU) og hardiskhastighet. Etter skanning med Reimage, får brukerne forslag om hvilke maskinvaredeler som kan erstattes for å maksimere datamaskinens ytelse.

Reimage samarbeider dessuten med Avira AntiVir, og bruker en stor virusdatabase for å identifisere nettrusler på enheten. Sikkerhetskategorien inkluderer deteksjon av ulike potensielt uønskede programmer (PUP-er), inkludert nettleserkaprere, adware, spyware eller til og med trojanske hester.

Reimage Repair gir dessuten informasjon om datamaskinens stabilitet. Brukere kan dermed finne ut hvilke programmer og apper som krasjer mest og hvor ofte dette skjer. Ved slutten av skanningen, er det mulig å sammenligne systemprofiler med gjennomsnittet fra hele verden og få en rask oversikt over problemene som er oppdaget.

Alt i alt er Reimage et nyttig verktøy for å optimere datamaskinens ytelse. Brukere bør imidlertid være oppmerksomme på at dette programmet kun bør brukes som et ekstraverktøy i tillegg til et annet sikkerhetsprogram. Reimage kan kun fikse virusskade etter at nettrusselen er eliminert eller satt i karantene av et antivirus-program. Du kan lese mer om dette i anmeldelsen vår av Reimage.

Last ned og installer Reimage Repair

Du kan laste ned Reimage her. Når du har lastet ned programmet, dukker det opp et popup-vindu som ber om tillatelse til å endre enheten din. Klikk for å godta dette:

Når installasjonsveilederen åpnes, velger du ønsket språk og klikker på installasjonsknappen. Etter installasjon kjører optimeringsverktøyet automatisk et komplett systemskann, med mindre du krysser av for «Don't scan my computer after the installation is complete».

Reimage Repair er kompatibelt med følgende operativsystemer:

 • Windows 8 (32 og 64 bit);
 • Windows 7 (32 og 64 bit);
 • Windows Vista (32 og 64 bit);
 • Windows XP (32 bit);

Utviklerne sier at installasjonen ikke skal ta mer enn fem minutter. Etter at installasjonsprosessen er fullført, kan du begynne å bruke programmet med én gang. Hvis du ved en feiltagelse har installert det på en enhet som ikke støttes, kan du se hvordan avinstallere Reimage.

Skann datamaskinen din med Reimage

Når du har installert Reimage, skal programmet begynne å skanne datamaskinen din automatisk. Du kan også starte skanningen manuelt. For å gjøre dette åpner du Reimage ved å dobbeltklikke ikonet på skrivebordet. Du blir bedt om å velge hvorvidt du er ny bruker eller om du allerede har en lisensnøkkel for Reimage.

Nye brukere velger det første alternativet. Reimage begynner deretter å skanne enheten, og programmet går normalt gjennom fem stadier, inkludert:

 • Kompilere data;
 • Opprette PC-profil;
 • Sjekke PC-ens stabilitet;
 • Overvåke PC-ens sikkerhet;
 • Lage et sammendrag.

Først begynner Reimage å kompilere data om datamaskinen. Dette inkluderer å sjekke ledig diskplass, CPU-bruk og hardiskhastighet. Dette gir et førsteinntrykk av systemet og aktuelle problemer.

Deretter sjekker Reimage Repair delte DLL-filer, programstier, utdaterte registrer og oppstartsoppføringer. Ved å fjerne registerverdier som ikke lenger brukes, kan datamaskinens ytelse økes betraktelig.

Deretter kan programmet sjekke datafiler mot virusdatabasen for å sikre at det ikke finnes noen nettrusler på systemet.

Til slutt skanner Reimage midlertidige mapper, inkludert søppelfiler, som tar opp diskplass på datamaskinen din.

Hvis du ønsker å reparere problemene som er oppdaget i løpet av skanningen, klikker du på «Start repair»-knappen. Du blir da omdirigert til Reimages nettside, der du kan kjøpe en éngangsreparasjon for $ 28,95 eller en årslisens med et ubegrenset antall reparasjoner for ytterligere $ 9. Fullversjonen av Reimage koster $ 37,95 per år.

Tilbud

Anmeldelser på andre språk