Avinstaller Intego

av Jake Doevan - -

Intego kundestøtte for problemløsning

Du ønsker kanskje å avinstallere Intego Antivirus eller et annet produkt fordi du opplever problemer med programmet eller tjenesten. Men, problemene dine kan kanskje løses av kundestøtte, slik at du ikke trenger å slette programmet. På denne siden finner du telefonnumre og e-postadresser, samt postadresser til Intego, slik at du kan kontakte kundestøtte for å få hjelp.

På utviklerens offisielle nettside finner du også ofte stilte spørsmål, og du kan til og med sende inn spørsmål til teknikerne og produktutviklerne. Intego tilbyr også informasjon om nylige programvareoppdateringer og tilbud om å fornye eller oppgradere, og hjelper deg med å finne serienummeret ditt hvis du har glemt det. Dette er vanlige problemer som raskt kan løses.

Brukere hevder at det ikke finnes noen enkel måte for å avinstallere dette programmet. Det viser seg nemlig å legge igjen rester eller påvirke andre verktøy etter at det er forsøkt fjernet. Det er vanlig at programmer hindrer andre programmer fra å fungere som de skal når noen av de tilhørende filene blir igjen på systemet og utløser ulike prosesser og funksjoner. Vi anbefaler derfor at du følger retningslinjene nedenfor når du skal avinstallere Intego-produkter.

Alternative produkter

Hvis du ikke er fornøyd med funksjonaliteten og funksjonene som tilbys av programmet, kan du prøve alternative verktøy for å beskytte datamaskinen din. Det er viktig å finne et program som er kompatibelt med operativsystemett dit. Hvis Intego ikke har de beste funksjonene for ditt behov, kan du prøve ComboCleaner eller Malwarebytes. 

Husk at du kun bør prøve ett verktøy om gangen, ettersom AV-motorer bruker ulike databaser, og malware-funksjonaliteten kan utløse falske deteksjoner og problemer med programvaren eller til og med maskinvaren. 

Riktig avinstallasjon av Intego-produkter

Det første steget ved avinstallasjon er å avslutte programprosessen. Velg VirusBarrier øverst i menyen og velg «Deauthorize VirusBarrier», slik at produktene ikke lenger kan kjøre. Dette fungerer for alle Intego-programmer, og du trenger derfor ikke å gjenta prosessen.

 

Finn Mac Premium Bundle-filen du har lastet ned, og dobbeltklikk på den. Når vinduet åpnes, velger du Avinstaller. Dobbeltklikk for å starte prosessen. 

Launch bundle installer 

Deretter velger du hvilket program du ønsker å avinstallere. Dette er nemlig en pakke med ulike Intego-produkter. Foreta valget ditt og klikk på Avinstaller.

Choose what to uninstall 

Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og start datamaskinen på nytt når popup-vinduet dukker opp. 

Successfull uninstaller 

Du bør dessuten sikre at det ikke finnes rester av filer på systemet, noe som gjøres ved å utføre et par manuelle steg. Hvis du allerede har fulgt prosessen beskrevet ovenfor, går du til Applications der du velger Intego-mappen. Dra og slipp denne mappen i søppelkurven.

Åpne deretter Finder og velg harddisken din. Åpne Library-mappen  og finn alle tjenester og filer som er tilknyttet VirusBarrier og Intego. Sjekk følgende undermapper:

  • Library/Intego
  • Library/LaunchDaemons
  • Library/LaunchAgents
  • Library/Preferences/Intego
  • Library/Application Support/Intego 

Start kommandoverktøyet og angi følgende:

  • ~/Library/Caches
  • ~/Library/Preferences

Library cleaning 

Etter at alle restfiler og programmer med tilknytning til Intego er fjernet, starter du datamaskinen på nytt. Du har nå blitt kvitt alle programmer fra denne utvikleren, og du kan laste ned og installere alternative verktøy for å beskytte datamaskinen din.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Intego har en gratis, begrenset skanner. Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre språk