Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

Fjerne Trojan.Cryptolocker

av Alice Woods - - | Type: Trojanere

Hva er Trojan.Cryptolocker?

Trojan.Cryptolocker er en ondsinnet trojansk hest som aktivt er blitt brukt til å spre ransomware-virus på internett. Det er oppdaget at denne trusselen kan være relatert til trusler som Cryptolocker, CTB Locker, Locker og mange andre ransomware som er i stand til å kryptere alle offerets filer så snart de kommer seg inn på PC-systemet. Etter å ha gjort dette begynner de å spørre om en løsepengesum mot en dekrypteringsnøkkel som normalt trengs for å dekryptere filene og gjenopprette tilgangen til disse. Det er ingen tvil om at du bør holde deg så langt unna Trjoan.Cryptolocker og relaterte ransomware som mulig. Ellers kan de fort føre til tap av verdifulle filer og penger.

Så snart Trojan.Cryptolocker er installert på systemet, laster det ned et påkrevd virus og gjemmer seg. Hvorfor gjør det dette? I de fleste tilfeller venter slike trojanere på flere kommandoer fra eierne sine. Hackere kan enkelt bruke dem for å laste ned andre ondsinnede programmer til infiserte PC-systemer, blokkere spesielle nettsider, innhente personlig identifiserbar informasjon om offeret og så videre. Slike trusler kan dessuten forårsake nedsatt systemhastighet, omdirigeringer og lignende problemer som aldri bør ignoreres. I dette tilfellet bør du umiddelbart skanne datamaskinen din med en vel ansett anti-spionvare og fjerne ondsinnede filer fra den. For å gjøre dette anbefaler vi på det sterkeste at du bruker Reimage Reimage Cleaner Intego eller en annen vel ansett sikkerhetsprogramvare.

Hvordan kan Trojan.Cryptolocker infisere datamaskinen min?

Vær oppmerksom på at Trojan.Cryptolocker kan prøve å infiltrere datamaskinen din som et “viktig” e-postvedlegg som hevder å være fra politiet, skatteetaten, en spesifikk forhandler eller en annen respektabel part. Normalt skjuler det seg i e-postvedlegget som etter installasjon hjelper Trojan.Cryptolocker å laste ned ekstra filer. Noen ganger ankommer imidlertid denne trojaneren på datamaskinen etter at brukeren er blitt lurt til å klikke på en villedende link i e-postens hoveddel. Så pass på at du også holder deg unna mistenkelige lenker!

Hvordan fjerne Trojan.Cryptolocker-virus?

Dersom du tror at datamaskinen din er infisert av denne trojaneren eller andre skadelige programmer, er det første du bør gjøre å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Til dette bør du bruke Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Dersom denne trusselen allerede finnes på din Mac OS X, bør du bruke Webroot SecureAnywhere AntiVirus som er kompatibel med både Windows og Mac OS X.

Til slutt må vi legge til at du bør vurdere å lage ekstra kopier av de viktige filene dine. Som vi allerede har advart deg om, brukes Trojan.Cryptolocker til å spre crypto-ransomware. For å øke immuniteten til filene dine bør du derfor bruke en ekstern USB-disk, CD, DVD, eller rett og slett benytte nettbasert lagring via Google Drive, Dropbox, Flickr eller lignende. Mer informasjon om sikkerhetskopier finnes i denne artikkelen: Hvorfor trenger jeg sikkerhetskopier og hvilke alternativer har jeg?

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Trojan.Cryptolocker fjerningsguide:

Fjern Trojan.Cryptolocker ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Trojan.Cryptolocker

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Trojan.Cryptolocker.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Trojan.Cryptolocker ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Trojan.Cryptolocker. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Trojan.Cryptolocker er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Trojan.Cryptolocker og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-cryptolocker.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Trojan.Cryptolocker