Fjern TorrentLocker-virus

TorrentLocker fjerningsguide for virus

Hva er TorrentLocker virus?

Hva er TorrentLocker?

TorrentLocker-viruset er en skadelig nett-trussel som er inkludert i «ransomware»-kategorien. Ikke ulikt virusene CryptoLocker og CryptoWall, har denne trusselen muligheten til å kryptere spesifikke filer (bilder, videoer, lydfiler) og deretter vise en melding som ber folk om å betale løsepenger for å få tak i dem. Det hevder også at filene dine kan være tapt for alltid dersom du ikke betaler boten. En ting som er nytt med denne trusselen er at den instruerer offeret om hvordan løsepengene skal betales. Det ber om at man besøker en spesifikk australsk bitcoin-side, kjøpe bitcoins fra denne og deretter sende betaling til en bestemt bitcoin-adresse. Dette og mange andre faktorer har fått sikkerhetsekspertene våre til å tro at dette ransomware-programmet er utviklet spesielt for australske PC-brukere. Ingen kan imidlertid garantere at de som bor i andre land kan føle seg trygge. Vennligst vær veldig forsiktig med TorrentLocker og vurder å beskytte filene dine før de låses av dette ransomware-programmet.

Hvordan kan TorrentLocker-viruset infisere datamaskinen min?

I følge de seneste nyhetene spres TorrentLocker-viruset stort sett via søppelpost. For å unngå slike ekle parasitter bør du være veldig forsiktig med e-poster som ser ut til å prøve å informere deg om viktige betalinger, kjøp og leveringer. Du bør alltid se etter skrivefeil eller grammatikkfeil, sjekke avsenders e-postadresse og sammenligne det med selskapets e-postadresse. Dersom det ser mistenkelig ut bør du alltid kontakte selskapet og spørre dem om e-posten. Ellers kan du komme til å laste ned et infisert vedlegg som enkelt kan infisere PC-en din med TorrentLocker-viruset. Dersom dette ransomware-programmet kommer inn i datamaskinen din, krypterer det filene dine ved hjelp av en Rijndael-algoritme og begynner deretter å vise advarsler. Dersom datamaskinen din er blitt infisert av TorrentLocker-viruset, bør du ikke vurdere å betale løsesummen ettersom dette støtter hackere og fremtidige lovbrudd. For å fjerne dette ransomware-programmet fra systemet kan du følge veiledningen som gis nedenfor:

Hvordan fjerne TorrentLocker-viruset?

Dersom TorrentLocker-viruset infiserer datamaskinen din finnes det dessverre kun en metode som kan brukes for å dekryptere filene, nemlig å betale løsesummen. Vi anbefaler selvfølgelig ikke dette fordi det støtter hackere og deres virksomhet. For å fjerne TorrentLocker fra systemet anbefaler vi på det sterkeste at du benytter FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Dersom du ikke får til å kjøre disse programmene kan du følge disse stegene:

  1. Start den infiserte datamaskinen på nytt i sikkerhetsmodus med kommandolinje for å deaktivere viruset (dette skal fungere for alle versjonene av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon-oppføringer og skriv ned alle filer som ikke er explorer.exe eller blanke. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret etter filene du har skrevet ned og slett registernøklene som refererer til filene.
  5. Start datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare.

Dersom dette fungerer, vil det kun låse opp igjen datamaskinen. Vi anbefaler på det sterkeste at du vurderer å sørge for forhindring av slike infeksjoner. For å gjøre dette kan du benytte ovennevnte programmer. Du bør dessuten tenke på immuniteten av filene dine og lage sikkerhetskopier. For å gjøre dette kan du bruke eksterne USB-disker, CD-er, DVD-er eller rett og slett sette din lit til nettbasert sikkerhetskopiering ved hjelp av Google Drive, Dropbox, Flicks eller andre løsninger.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk