Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Popunderclick-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert Jan 2021

av Lucia Danes - - | Type: Adware

Hvor kommer Popunderclick annonser fra?

Ankomsten av Popunderclick annonser kan være en smertefull opplevelse fordi hver av søkene dine er fylt med meldiger som ønsker å omdirigere deg til andre nettsteder. Dessuten adware-type applikasjon (forlengelse, add-on, verktøylinje, osv.) som skjuler seg bak disse annonsene kan også spore dine aktiviteter på internett for å få mer kunnskap om hvilke annonser som tiltrekker seg din oppmerksomhet. Det er ingen faranti for at denne upersonlige opplysningen, som vanligvis er samlet av Popunderclick virus, ikke vil bli delt med en tredjepart. Vanligvis er det brukt for å bygge bestemte nettverk for markedsføringskampanjer og lignende mål, så vær forsiktig med programmer som kan spore deg! Det virker som nettleseren som blir mest påvirket er Google Chrome, så det krever litt tålmodighet for å bli kvitt denne fra nettleseren. Den blokkerer brukere fra å eliminere den ved å tilbakestille den berørte nettleseren, dette bevisst sprer sammen med Browser Helper Objects (BHOs) og lignende komponenter. De kan brukes til å installere denne malware og aktiviere det i løpet av den neste leseøkten, så du må bruke automatisk fjerning for Popunderclick.com fjerning.

Det viktigste som bør oppfordre deg tiul å ta vare på datamaskinen din er at det laget med en enste hensikt reklame og sponsede annonser, koblinger som plutselig kan dukke opp på nettleseren. Det er naturlig at kaperne trenger å markedsføre sine produkter og er på jakt etter de mest effektive teknikker for å gjøre det, dessverre, Popunderclick.com er ikke den mest ørlige annonsør å velge for dette formålet. Dette programmet velger en skyggeful teknik for å komme seg inn på datamaskinene, ansetter påtrengende strategier for annonnsere innholdet og kan også noen tvilsome partier i sin sirkel av agenter. Nå har vi advart deg å være forsiktig med å bruke dette risikabelt programmet og vurdere om du virkelig ønsker å gi din fredelige surfing for et par mest sannsynlig verdiløst tilbud på nettet. Ikke vent med å fjerne Popunderclick fra din datamaskin om du ikke har installert det til å begynne med. Det tar tross alt bare opp alt av datamaskin plassen din. Vi foreslår å fjerne infeksjonen ved å bruke troverdig antivirusprogramvarer, som for eksempel ReimageIntego.

An illustration of the Popunderclick ads

Lurer du på hvordan du kan gjenkjenne om datamaskinen har blitt berørt av denne adware? Heldigvis, Popunderclick kapring er ganske oppenlys. Bortsett fra de mistenkelige og ukjente prosesser som du kanskje merker kjører i din oppgave bestyrer, vil du se bannere, pop-up annonser, video annonser og lignende innhold på dibe besækte nettsteder. Dette innholder kan være preget av spesielle slagord som “annonser fra” eller “powered by”, som vil hjelpe deg å identifisere infeksjonen. Den uventede ankomsten av ekstra innhold, som en ny verktøy, add-ons, utvidelser i nettleseren kan også være knyttet til dette adware. Som vi har nevnt tidligere, dette programmet bruker nettleserens hjelpeobjekter for å spionere på sine brukere og deler denne informasjonen med sine utviklere for å lage sine sponsete annonser mer effektive. På denne måten adware skaperne lærer mer om markedet etterspørsel og konkrete interesser fra bestemte brukere, og kan generere mer tiltalende annonser basert på dette. Det tyder også på at det å holde dette programmet installert på datamaskinen er meget betenkelig fordi de pottensielle brudd på personvernet er rett rundt hjørnet. Det er bedre å fjerne Popunderclick føre mer av din personlige informasjon blir delt ut.

Vet du hvordan du kan forhindre adware infeksjon?

De fleste adware infeksjonene oppstår fordi brukere er dårlig informert om måter skadelig programvare skaperne bruker for å distribuere sine produkter. Popunderclick samt tusenvis av lignende programmer er ofte festet til programvare bunter og smug installert på datamaskinene. Dermed å prøve å komme igjennom en installasjonsprosess fort kan koste deg friheten til å velge hvilken programvare du virkelig ønsker på din datamaskin, også huske på at “rask” eller “anbefalt” instillinger gir deg ikke muligheten til å inspisere programvare bunten og dette medfølrer at alle programvarene installeres på en gang. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke tid på å installere programvarer med “avansert” eller “custom” moduser som vil veilede deg gjennom alle trinnene ved installering og gir deg muligheten til å velge bort uønsket innhold.

Hvordan fjerne Popunderclick?

Adware som skjuler seg bak Popunderclick er problem, og potensielt uønskede program. Men vil de som allerede har blitt påvirket av den er enig i at det er en ekkel infeksjon som ulike brukere forebygge fjerningen. Men ikke tro at du ikke kan vinne over den! Denne prosessen krever bruk av et profesjonelt antivirus verktøy som må oppdateres før du kjører en skanning. Kontroller at programvaren er oppdatert til den nyeste versjonen eller ikke, og får sin nyeste versjon for å oppdage hver av potensielle trusler. Dessverre vi kan ikke navnene på alle adware typene som gjemmer seg bak disse kommersielle annonsene, så ved hjelp av en skanner er den enkleste måten å utføre Popunderclick fjerning på datamaskinen. Etter det nyeste forskningen kan vi bare si at Delta Toolbar, Trovi, WebCake, Sweet-Side og CouponBuddy kan være relatert til dette problemet. For å fikse dette manuelt, må du avinstallere hver av disse PUPene.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Popunderclick fjerningsguide for virus:

Fjern Popunderclick fra Windows systemer

For å fjerne Popunderclick manuelt fra datamaskinen må du avinstallere alle add-ons og utvidelser som regnes som skadelige. For øyeblikket anbefaler vi å avinstallere CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake, og lignende utvidelser som du ikke er sikker på.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Popunderclick og relaterte programmer
  Så, se etter Popunderclick eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Popunderclick fra Mac OS X system

Hvis din Mac OS X er infisert med Popunderclick.com annonser fremkallende klar, må du finne den. ankomsten av disse annonsene er det viktigste tegnet på at du må avinstallere mistenkelige programmer som for eksempel CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Popunderclick eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Popunderclick fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Popunderclick og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Popunderclick, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Popunderclick-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Popunderclick være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Popunderclick fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Popunderclick og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Popunderclick. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Popunderclick fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Popunderclick og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Popunderclick. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Popunderclick fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Popunderclick eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Popunderclick slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Popunderclick registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk