Fjern Popunderclick-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert sep 2017

Popunderclick fjerningsguide for virus

Hva er Popunderclick virus?

Hvor kommer Popunderclick annonser fra?

Ankomsten av Popunderclick annonser kan være en smertefull opplevelse fordi hver av søkene dine er fylt med meldiger som ønsker å omdirigere deg til andre nettsteder. Dessuten adware-type applikasjon (forlengelse, add-on, verktøylinje, osv.) som skjuler seg bak disse annonsene kan også spore dine aktiviteter på internett for å få mer kunnskap om hvilke annonser som tiltrekker seg din oppmerksomhet. Det er ingen faranti for at denne upersonlige opplysningen, som vanligvis er samlet av Popunderclick virus, ikke vil bli delt med en tredjepart. Vanligvis er det brukt for å bygge bestemte nettverk for markedsføringskampanjer og lignende mål, så vær forsiktig med programmer som kan spore deg! Det virker som nettleseren som blir mest påvirket er Google Chrome, så det krever litt tålmodighet for å bli kvitt denne fra nettleseren. Den blokkerer brukere fra å eliminere den ved å tilbakestille den berørte nettleseren, dette bevisst sprer sammen med Browser Helper Objects (BHOs) og lignende komponenter. De kan brukes til å installere denne malware og aktiviere det i løpet av den neste leseøkten, så du må bruke automatisk fjerning for Popunderclick.com fjerning.

Det viktigste som bør oppfordre deg tiul å ta vare på datamaskinen din er at det laget med en enste hensikt reklame og sponsede annonser, koblinger som plutselig kan dukke opp på nettleseren. Det er naturlig at kaperne trenger å markedsføre sine produkter og er på jakt etter de mest effektive teknikker for å gjøre det, dessverre, Popunderclick.com er ikke den mest ørlige annonsør å velge for dette formålet. Dette programmet velger en skyggeful teknik for å komme seg inn på datamaskinene, ansetter påtrengende strategier for annonnsere innholdet og kan også noen tvilsome partier i sin sirkel av agenter. Nå har vi advart deg å være forsiktig med å bruke dette risikabelt programmet og vurdere om du virkelig ønsker å gi din fredelige surfing for et par mest sannsynlig verdiløst tilbud på nettet. Ikke vent med å fjerne Popunderclick fra din datamaskin om du ikke har installert det til å begynne med. Det tar tross alt bare opp alt av datamaskin plassen din. Vi foreslår å fjerne infeksjonen ved å bruke troverdig antivirusprogramvarer, som for eksempel FortectIntego.

Lurer du på hvordan du kan gjenkjenne om datamaskinen har blitt berørt av denne adware? Heldigvis, Popunderclick kapring er ganske oppenlys. Bortsett fra de mistenkelige og ukjente prosesser som du kanskje merker kjører i din oppgave bestyrer, vil du se bannere, pop-up annonser, video annonser og lignende innhold på dibe besækte nettsteder. Dette innholder kan være preget av spesielle slagord som «annonser fra» eller «powered by», som vil hjelpe deg å identifisere infeksjonen. Den uventede ankomsten av ekstra innhold, som en ny verktøy, add-ons, utvidelser i nettleseren kan også være knyttet til dette adware. Som vi har nevnt tidligere, dette programmet bruker nettleserens hjelpeobjekter for å spionere på sine brukere og deler denne informasjonen med sine utviklere for å lage sine sponsete annonser mer effektive. På denne måten adware skaperne lærer mer om markedet etterspørsel og konkrete interesser fra bestemte brukere, og kan generere mer tiltalende annonser basert på dette. Det tyder også på at det å holde dette programmet installert på datamaskinen er meget betenkelig fordi de pottensielle brudd på personvernet er rett rundt hjørnet. Det er bedre å fjerne Popunderclick føre mer av din personlige informasjon blir delt ut.

Vet du hvordan du kan forhindre adware infeksjon?

De fleste adware infeksjonene oppstår fordi brukere er dårlig informert om måter skadelig programvare skaperne bruker for å distribuere sine produkter. Popunderclick samt tusenvis av lignende programmer er ofte festet til programvare bunter og smug installert på datamaskinene. Dermed å prøve å komme igjennom en installasjonsprosess fort kan koste deg friheten til å velge hvilken programvare du virkelig ønsker på din datamaskin, også huske på at «rask» eller «anbefalt» instillinger gir deg ikke muligheten til å inspisere programvare bunten og dette medfølrer at alle programvarene installeres på en gang. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke tid på å installere programvarer med «avansert» eller «custom» moduser som vil veilede deg gjennom alle trinnene ved installering og gir deg muligheten til å velge bort uønsket innhold.

Hvordan fjerne Popunderclick?

Adware som skjuler seg bak Popunderclick er problem, og potensielt uønskede program. Men vil de som allerede har blitt påvirket av den er enig i at det er en ekkel infeksjon som ulike brukere forebygge fjerningen. Men ikke tro at du ikke kan vinne over den! Denne prosessen krever bruk av et profesjonelt antivirus verktøy som må oppdateres før du kjører en skanning. Kontroller at programvaren er oppdatert til den nyeste versjonen eller ikke, og får sin nyeste versjon for å oppdage hver av potensielle trusler. Dessverre vi kan ikke navnene på alle adware typene som gjemmer seg bak disse kommersielle annonsene, så ved hjelp av en skanner er den enkleste måten å utføre Popunderclick fjerning på datamaskinen. Etter det nyeste forskningen kan vi bare si at Delta Toolbar, Trovi, WebCake, Sweet-Side og CouponBuddy kan være relatert til dette problemet. For å fikse dette manuelt, må du avinstallere hver av disse PUPene.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Popunderclick fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

For å fjerne Popunderclick manuelt fra datamaskinen må du avinstallere alle add-ons og utvidelser som regnes som skadelige. For øyeblikket anbefaler vi å avinstallere CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake, og lignende utvidelser som du ikke er sikker på.

For å fjerne Popunderclick virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Popunderclick virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern Popunderclick fra Mac OS X system

Hvis din Mac OS X er infisert med Popunderclick.com annonser fremkallende klar, må du finne den. ankomsten av disse annonsene er det viktigste tegnet på at du må avinstallere mistenkelige programmer som for eksempel CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake.

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Popunderclick fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Popunderclick fra Mac OS X system

Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Slett uønskede utvidelser fra MS Edge:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Utvidelser.
 2. Fra listen, velger du utvidelsen. Klikk på girikonet.
 3. Klikk på Avinstaller nederst. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Fjern informasjonskapsler og annen nettleserdata:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Personvern og sikkerhet.
 2. Under Fjern nettleserdata, klikker du på Velg hva du vil fjerne.
 3. Velg alt (bortsett fra passord, men du bør eventuelt inkludere medielisenser) og klikk på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill ny fane-side og startside:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger.
 2. Velg Ved oppstart.
 3. Klikk på Deaktiver hvis du finner mistenkelige domener.

Tilbakestill MS Edge hvis ovennevnte steg ikke fungerer:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Flere detaljer nederst i vinduet.
 3. Velg fanen Detaljer.
 4. Bla nedover og finn alle oppføringer med navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle disse og velg Avslutt oppgave for å stanse MS Edge fra å kjøre. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Hvis dette ikke hjelper, må du bruke en metode for avansert tilbakestilling av Edge. Merk at du må sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.

 1. Finn følgende mappe på datamaskinen din: C:\\Brukere\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Trykk på Ctrl + A for å velge alle mapper.
 3. Høyreklikk på dem og velg Slett. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge
 4. Høyreklikk på Start-knappen og velg Windows PowerShell (Admin).
 5. Når det nye vinduet åpnes, kopierer og limer du inn følgende kommando, og klikker på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Instruksjoner for Chromium-basert Edge

Slett utvidelser i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Edge og velg Innstillinger > Utvidelser.
 2. Slett uønskede utvidelser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tøm hurtigminnet og nettleserdata:

 1. Klikk på Meny og gå til Innstillinger.
 2. Velg Personvern og tjenester.
 3. Under Fjern nettlesingsdata, velger du Velg hva du vil fjerne.
 4. Under Tidsintervall, velger du Alt.
 5. Velg Fjern nå. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Chromium-basert MS Edge:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. På venstre side velger du Tilbakestill innstillinger.
 3. Velg Gjenopprett innstillinger til standardverdier.
 4. Bekreft med Tilbakestill. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Mozilla Firefox

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Popunderclick virus og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Popunderclick virus ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Popunderclick virus skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Popunderclick virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Popunderclick virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Popunderclick virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Popunderclick virus. Tilbakestill Google Chrome

Tilbakestill Safari

Fjern uønskede utvidelser fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. I det nye vinduet velger du Utvidelser.
 3. Velg den uønskede utvidelsen tilknyttet Popunderclick virus og velg Avinstaller. Tilbakestill Safari

Fjern informasjonskapsler og annen nettsidedata fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Tøm logg…
 2. I nedtrekksmenyen under Tøm, velger du Hele loggen.
 3. Bekreft med Tøm logg. Tilbakestill Safari

Hvis ovennevnte steg ikke hjelper, kan du prøve å tilbakestille Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. Gå til Avansert.
 3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen.
 4. Fra menylinjen klikker du på Utvikle og velger deretter Tøm buffere. Tilbakestill Safari

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Popunderclick registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk