Fjerne Win Speedup 2018 (Veiledning for fjerning) - oppdatert Mar 2021

av Alice Woods - - | Type: Adware

Win Speedup 2018 fjerningsguide

Hva er Win Speedup 2018?

Win Speedup 2018 er et falskt optimeringsverktøy som reduserer systemets ytelse

Win Speedup 2018-virus

Win Speedup 2018 er et potensielt uønsket program som viser falske feilmeldinger om systemproblemer. Dette programmet annonseres som et optimeringsverktøy som kan finne og fikse ulike systemproblemer på datamaskinen din. Det kan se legitimt ut og tiltrekker brukere, men i de fleste tilfeller kan programmet infiltrere systemet uten tillatelse. Dette er hovedgrunnen til at Win Speedup 2018 kalles et PUP. Etter å ha kommet seg inn i datamaskinen, begynner det å skanne systemet. Etter at dette er gjort, kan du se en liste over sikkerhetsproblemer eller mulige trusler. De fleste av disse er imidlertid falske, og systemet ditt er ikke i fare. Det er kun infisert av et tvilsomt sikkerhetsprogram. Win Speed up 2018-viruset later som at det er et nyttig program, men kan hverken oppdage eller fikse PC-problemer.

Navn Win Speedup 2018
Type Falskt optimeringsprogram
Symptomer Viser feilmelding og foreslår kjøp av andre verktøy
Farenivå Lavt. Har ikke tilgang til systeminnstillinger
Distribusjon Programvarepakker
Eliminering ReimageIntego er det beste verktøyet for virusfjerning

Win Speedup 2018 hevder først og fremst at det kan øke PC-ens hastighet ved å rydde opp i Windows-registeret. Selv om det tilbyr å slette flere hundre av disse oppføringene, kan det imidlertid ikke forbedre PC-ens hastighet. Programmet kan dessuten fjerne nyttig og viktig informasjon, og dermed forårsake alvorlige problemer på systemet ditt.

Utviklerne av Win Speedup 2018 PUP har generert fortjeneste fra kjøp av brukere som har blitt lurt til å tro at systemene deres er påvirket. Etter at brukeren får en liste over problemer, foreslår viruset at du kjøper den lisensierte versjonen som den eneste måten for å fikse systemet. Netter er imidlertid fullt av slike apper som tilbyr tjenesten helt gratis. Det er derfor ikke nødvendig å investere i et tvilsomt program som WinSpeedup2018. Så snart du kjøper det, slutter det å vise lister med trusler.

Hvis du ikke vet hvordan Win Speedup 2018 kom inn i systemet, er det mulig at det dukket opp sammen med andre apper. Optimeringsverktøy som dette lurer ofre ved å bruke logoer eller navn som ligner på det man kjenner fra legitime selskaper. Denne programtypen kan kalles scareware på grunn av at de benytter sosiale manipuleringsteknikker for å få brukere til å betale for lisensen. Brukere blir lurt av at programmet ser legitimt ut, og de kjøper falske verktøy eller programmer i den tro at det hjelper dem med å få datamaskinen til å fungere som før. Vi mener imidlertid at Win Speedup 2018 bør fjernes snarest hvis du finner programmet på systemet uten å ha lastet det ned.

Win Speedup 2018 forbedrer ikke ytelsen på PC-en din, og skaper flere problemer enn det fikser. Det faktum at dette programmet viser falske meldinger og skanneresultater kan faktisk påvirke PC-ens ytelse. Du bør derfor fjerne Win Speedup 2018 snarest. For å utføre et komplett systemskann, kan du bruke antimalware-verktøy som ReimageIntego.

Win Speedup 2018Win Speedup 2018 er et adware-program som viser falske feilmeldinger.

Påtrengende annonser og bundling bidrar til å spre PUP-et Win Speedup 2018

Normalt dukker slike påtrengende programmer opp via bundling eller sosial manipulering. De kan dukke på datamaskinen etter at brukeren har klikket på tvilsomme annonser som tilbyr å forbedre datamaskinens hastighet med ett klikk. Dette klikket kan imidlertid få alvorlige konsekvenser. Uansett hvor aktivt utvikleren av Win Speedup 2018 promoterer det som trygt og nyttig, minner Bedynet.ru om at du kan bli svindlet hvis du kjøper noe fra annonsen.

Bundlingteknikken blir også ofte brukt. Utviklerne skjuler disse påtrengende programmene med freeware-programmer som du laster ned med vilje. Hvis du velger å hoppe over noen av stegene i installajonsprosessen, kan du systemet bli infisert av trusler. Den eneste måten å unngå dette på er å velge avansert eller tilpasset installasjon. Ved å gjøre dette får du muligheten til å dele opp programpakken og velge bort uønskede programmer fra listen.

Fjern Win Speedup 2018 hvis du har det på datamaskinen din

For å fjerne Win Speedup 2018 og fikse PC-systemet ditt, må du gjennomføre stegene som gis nedenfor. Hvis du virkelig mener at du har behov for å øke PC-ens funksjonalitet, må du sørge for å velge kun profesjonelle verktøy og programmer. Siden PUP-er kan komme med andre, lignende trusler, må du sørge for at alle disse fjernes etter avinstallering av Win Speedup 2018. Det er også viktig å skanne PC-en for å sørge for at systemet beskyttes.

Dette er et påtrengende program som kan utføre en rekke skadelige endringer. Derfor bør du fjerne Win Speedup 2018 snarest. Vi har noen forslag til gode verktøy nedenfor, men du kan benytte ethvert anerkjent program. Sørg for å fjerne alle mulige trusler og infeksjoner.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Win Speedup 2018 fjerningsguide

Fjern Win Speedup 2018 fra Windows systemer

Avinstaller Win Speedup 2018 fra Windows OS ved hjelp av denne veiledningen:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Win Speedup 2018 og relaterte programmer
  Så, se etter Win Speedup 2018 eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Win Speedup 2018 fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Win Speedup 2018 eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Win Speedup 2018 fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Win Speedup 2018 være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Win Speedup 2018 fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Win Speedup 2018 og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Win Speedup 2018. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Bli kvitt Win Speedup 2018-annonser fra Google Chrome ved å tilbakestille det:

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Win Speedup 2018 ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Win Speedup 2018 under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Win Speedup 2018-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Win Speedup 2018. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Win Speedup 2018 fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Win Speedup 2018 eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Win Speedup 2018 slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Win Speedup 2018 registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk