Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

Fjern StartPageing123-virus (Enkel veiledning for fjerning) - Chrome, Firefox, IE, Edge

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Nettleserkaprer

Hovedinformasjonen om StartPageing123 virus

Startpageing123 virus (også kjent som StartPageing123.com virus) tilhører en større gruppe med uønskede programmer (PUP). På grunn av dens egenskaper er det klassifisert som nettleser kaprer. Denne cyber parasitten sprer seg i programvare bunter og later som å være en legitim søkemotor som gir en “ultimate online søkeopplevelse.” Ifølge utviklerne hjelpder den å finne de beste søkeresultatene på nettet. Programmet gir resultater fra Google web, bilder, videoer og nyhetskategorier. Det ser ut som en vanlig søkemotor; cyber sikker spesialister foreslår at du holder deg borte fra det. StartPageing123 nettleser kaprer kan overta målrettet nettleser og endre innstillingene. Etter kapringen, du kan merke at din hjemmeside, standard søkemotor og ny fane URL adresse er erstattet med denne. Erstatte  den med annen er umulig fordi kaprerne ofte endrer registret eller snarveier for å hindre å gjøre slike tilpasinger. Nettleserkaprere er vanligvis brukt som markedsflringsverktøy; dermed har full kontroll over nettlesere bidrar til å fremme ulike produkter eller tjenester. Bare StartPageing123 fjerning lar deg unslippe uønskede omdirigeringer, aggressive annonser og tvilsomme lenker. Derfor etter å ha merket en nettside som standard hjemmeside er det anbefalt å skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego eller andre anerkjente anti-malware program og bli kvitt denne cyber infeksjonen.

StartPageing123 virus er nært knyttet til andre mistenkelige søketjenester som Mylucky123.com eller LuckySearch123.com. Ett av hovedproblemene med slike tvilsome søkemotorer er at de kan være i stand til å modifisere søkeresultatene. Likevel denne søkemotoren gir reultater fra Google for øyeblikket, men denne situasjonen kan endre seg raskt.. Nettleser kaprer kan gi en overdreven mengde av nettannonser, bannerer, pop ups, i tekst, osv. Online annonser er irriterende men dekket innhold og den fryste nettleseren er ingenting sammenlignet med StartPageing123 omdirigerings problemer. Noen av linkene eller annonsene kan føre deg til farlige nettsteder hvor du kan støte på malware eller lures til å installere falsk programvare. Disse annonsene kan være oppsiktsvekkende og interessant fordi kaprere samler informasjon om brukere. Innsamlede informasjon blir brukt for å lage interessebaserte annonser; selv om det er lett å bli lurt til å klikke på en malware-laden annonse. Informasjonen om deg blir delt eller solgt til tredjeparter. Derfor anbefaler vi ikke å holde dette programmet på datamaskinen. Det er bedre å fjerne StartPageing123 så fort du ser signaler på at du har det.

Bilde av StartPageing123 virusStartPageing123 virus kan kapre nettleser hjemmeside og søkemotor

Hvordan kan viruset infisere datamaskinen?

Nettleserkaprere er ikke kete virus; dermed kan de ikke reise og infiltrere datamaskinene selv. De spres som valgfrie komponenter i programvare bunter. På grunn av denne grunnen er det viktig å være forsiktig og oppmerksom når du laster ned gratis programmer. StartPageing123 kapre kan oppstå når du installerer freeware eller shareware under “Basic”, “Quick” eller “anbefalte” innstillinger. Det er ikke åpenlyst at det finnes flere programmer gjemt i denne pakken. Dermed endringer på nettlesere er ofte en ovveraskelse for mange datamaskinsbrukere. For å unngå nettleser kaprer og andre PUP, er det viktig å stole på Avansert eller Tilpasset installerings oppsett. Men å velge disse alternativene er ikke nok. Brukene må overvåke hvert skritt av installasjonen fordi en av dem kan inneholde en liste over ekstra nedlastinger. Vanligvis er disse oppføringene forhåndsvalgte; dermed hastig til å kllikke neste knappen kan la dem snike seg inn.Det er viktig å velge bort alle andre programmer eller uttalelser enige om å gjøre StartPageing123.com eller en annen mistenkelig nettside din hjemmeside.

StartPageing123 fjernings alternativer

Endrede nettleser innstillinger er det viktigste tegnet på at nettleser kaprer har kommet seg inn på systemet. Det er anbefalt å starte StartPageing123 fjerning med engang fordi kaprere kan være i stand til å installere tredjeparts programmer, utvidelser eller plug in, spore informasjon om brukere og deke med partnere og forårsake andre problemer. Den enkleste og raskeste måten å finne og fjerne nettleser kaprer er å kjøre en full system skan med anti-malware/anti-spyware program. I tillegg kan du utføre denne prosedyren manuelt. Våre utarbeidet instruksjoner nedenfor vil bidra til å finne og fjerne StartPageing123 fra datamaskinen og nettleseren sammen med alle deres komponenter.

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell StartPageing123 fjerningsguide for virus:

Fjern StartPageing123 fra Windows systemer

Følg instruksjonene forsiktig for å fjerne StartPageing123 virus fra systemet manuelt. Ikke glem å skjekke alle nettleserene installert på enheten. Nettleser kaprer er kompatibel med Google Chrome og Mozilla Firefix, men det kan ha installere mistenkelige utvidelser eller koble andre nettlesere også.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller StartPageing123 og relaterte programmer
  Så, se etter StartPageing123 eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett StartPageing123 fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern StartPageing123 fra Mac OS X system

Følg våre preparerte instruksjoner og fjern StartPageing123 virus fra Mac.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter StartPageing123 eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern StartPageing123 fra Internet Explorer (IE)

Hvis du finner noen mistenkelige oppføringer i Internet Explorer, avinstallerer disse oppføringene og gjenopprette leser instillingene som vist nedenfor.

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter StartPageing123 og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av StartPageing123, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern StartPageing123-viruset fra Microsoft Edge

Etter StartPageing123 kapring følg disse stegene til å fikse Microsoft Edge.

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal StartPageing123 være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern StartPageing123 fra Mozilla Firefox (FF)

Mozilla Firefox er hoved målet. Derfor må du fjerne StartPageing123 fra det og andre mistenkelige oppføringer. Så tilbakestill nettleser instillingene.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg StartPageing123 og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av StartPageing123. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern StartPageing123 fra Google Chrome

Instruksjonene nedenfor vil hjelpe deg å fjerne StartPageing123 fra Google Chrome og tilbakestille nettleser instillingene.

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg StartPageing123 og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av StartPageing123. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern StartPageing123 fra Safari

Sørg for at eventuelle mistenkelige utvidelser eller programtillegg ikke er installert på Safari.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter StartPageing123 eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 4. Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av StartPageing123 slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen. Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn
 5. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 6. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre StartPageing123 slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om StartPageing123 virus