Fjern StartPageing123-virus (Enkel veiledning for fjerning)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Nettleserkaprer

StartPageing123 fjerningsguide for virus

Hva er StartPageing123 virus?

Hovedinformasjonen om StartPageing123 virus

Startpageing123 virus (også kjent som StartPageing123.com virus) tilhører en større gruppe med uønskede programmer (PUP). På grunn av dens egenskaper er det klassifisert som nettleser kaprer. Denne cyber parasitten sprer seg i programvare bunter og later som å være en legitim søkemotor som gir en “ultimate online søkeopplevelse.” Ifølge utviklerne hjelpder den å finne de beste søkeresultatene på nettet. Programmet gir resultater fra Google web, bilder, videoer og nyhetskategorier. Det ser ut som en vanlig søkemotor; cyber sikker spesialister foreslår at du holder deg borte fra det. StartPageing123 nettleser kaprer kan overta målrettet nettleser og endre innstillingene. Etter kapringen, du kan merke at din hjemmeside, standard søkemotor og ny fane URL adresse er erstattet med denne. Erstatte den med annen er umulig fordi kaprerne ofte endrer registret eller snarveier for å hindre å gjøre slike tilpasinger. Nettleserkaprere er vanligvis brukt som markedsflringsverktøy; dermed har full kontroll over nettlesere bidrar til å fremme ulike produkter eller tjenester. Bare StartPageing123 fjerning lar deg unslippe uønskede omdirigeringer, aggressive annonser og tvilsomme lenker. Derfor etter å ha merket en nettside som standard hjemmeside er det anbefalt å skanne datamaskinen med ReimageIntego eller andre anerkjente anti-malware program og bli kvitt denne cyber infeksjonen.

StartPageing123 virus er nært knyttet til andre mistenkelige søketjenester som Mylucky123.com eller LuckySearch123.com. Ett av hovedproblemene med slike tvilsome søkemotorer er at de kan være i stand til å modifisere søkeresultatene. Likevel denne søkemotoren gir reultater fra Google for øyeblikket, men denne situasjonen kan endre seg raskt.. Nettleser kaprer kan gi en overdreven mengde av nettannonser, bannerer, pop ups, i tekst, osv. Online annonser er irriterende men dekket innhold og den fryste nettleseren er ingenting sammenlignet med StartPageing123 omdirigerings problemer. Noen av linkene eller annonsene kan føre deg til farlige nettsteder hvor du kan støte på malware eller lures til å installere falsk programvare. Disse annonsene kan være oppsiktsvekkende og interessant fordi kaprere samler informasjon om brukere. Innsamlede informasjon blir brukt for å lage interessebaserte annonser; selv om det er lett å bli lurt til å klikke på en malware-laden annonse. Informasjonen om deg blir delt eller solgt til tredjeparter. Derfor anbefaler vi ikke å holde dette programmet på datamaskinen. Det er bedre å fjerne StartPageing123 så fort du ser signaler på at du har det.

Bilde av StartPageing123 virusStartPageing123 virus kan kapre nettleser hjemmeside og søkemotor

Hvordan kan viruset infisere datamaskinen?

Nettleserkaprere er ikke kete virus; dermed kan de ikke reise og infiltrere datamaskinene selv. De spres som valgfrie komponenter i programvare bunter. På grunn av denne grunnen er det viktig å være forsiktig og oppmerksom når du laster ned gratis programmer. StartPageing123 kapre kan oppstå når du installerer freeware eller shareware under “Basic”, “Quick” eller “anbefalte” innstillinger. Det er ikke åpenlyst at det finnes flere programmer gjemt i denne pakken. Dermed endringer på nettlesere er ofte en ovveraskelse for mange datamaskinsbrukere. For å unngå nettleser kaprer og andre PUP, er det viktig å stole på Avansert eller Tilpasset installerings oppsett. Men å velge disse alternativene er ikke nok. Brukene må overvåke hvert skritt av installasjonen fordi en av dem kan inneholde en liste over ekstra nedlastinger. Vanligvis er disse oppføringene forhåndsvalgte; dermed hastig til å kllikke neste knappen kan la dem snike seg inn.Det er viktig å velge bort alle andre programmer eller uttalelser enige om å gjøre StartPageing123.com eller en annen mistenkelig nettside din hjemmeside.

StartPageing123 fjernings alternativer

Endrede nettleser innstillinger er det viktigste tegnet på at nettleser kaprer har kommet seg inn på systemet. Det er anbefalt å starte StartPageing123 fjerning med engang fordi kaprere kan være i stand til å installere tredjeparts programmer, utvidelser eller plug in, spore informasjon om brukere og deke med partnere og forårsake andre problemer. Den enkleste og raskeste måten å finne og fjerne nettleser kaprer er å kjøre en full system skan med anti-malware/anti-spyware program. I tillegg kan du utføre denne prosedyren manuelt. Våre utarbeidet instruksjoner nedenfor vil bidra til å finne og fjerne StartPageing123 fra datamaskinen og nettleseren sammen med alle deres komponenter.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell StartPageing123 fjerningsguide for virus

Fjern StartPageing123 fra Windows systemer

Følg instruksjonene forsiktig for å fjerne StartPageing123 virus fra systemet manuelt. Ikke glem å skjekke alle nettleserene installert på enheten. Nettleser kaprer er kompatibel med Google Chrome og Mozilla Firefix, men det kan ha installere mistenkelige utvidelser eller koble andre nettlesere også.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller StartPageing123 og relaterte programmer
  Så, se etter StartPageing123 eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern StartPageing123 fra Mac OS X system

Følg våre preparerte instruksjoner og fjern StartPageing123 virus fra Mac.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter StartPageing123 eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern StartPageing123-viruset fra Microsoft Edge

Etter StartPageing123 kapring følg disse stegene til å fikse Microsoft Edge.

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal StartPageing123 være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern StartPageing123 fra Mozilla Firefox (FF)

Mozilla Firefox er hoved målet. Derfor må du fjerne StartPageing123 fra det og andre mistenkelige oppføringer. Så tilbakestill nettleser instillingene.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg StartPageing123 og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av StartPageing123. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Instruksjonene nedenfor vil hjelpe deg å fjerne StartPageing123 fra Google Chrome og tilbakestille nettleser instillingene.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet StartPageing123 virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som StartPageing123 virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle StartPageing123 virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av StartPageing123 virus. Tilbakestill Google Chrome

Fjern StartPageing123 fra Safari

Sørg for at eventuelle mistenkelige utvidelser eller programtillegg ikke er installert på Safari.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter StartPageing123 eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre StartPageing123 slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt StartPageing123 registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk