Fjern StartPageing123-virus (Enkel veiledning for fjerning)

StartPageing123 fjerningsguide for virus

Hva er StartPageing123 virus?

Hovedinformasjonen om StartPageing123 virus

Startpageing123 virus (også kjent som StartPageing123.com virus) tilhører en større gruppe med uønskede programmer (PUP). På grunn av dens egenskaper er det klassifisert som nettleser kaprer. Denne cyber parasitten sprer seg i programvare bunter og later som å være en legitim søkemotor som gir en “ultimate online søkeopplevelse.” Ifølge utviklerne hjelpder den å finne de beste søkeresultatene på nettet. Programmet gir resultater fra Google web, bilder, videoer og nyhetskategorier. Det ser ut som en vanlig søkemotor; cyber sikker spesialister foreslår at du holder deg borte fra det. StartPageing123 nettleser kaprer kan overta målrettet nettleser og endre innstillingene. Etter kapringen, du kan merke at din hjemmeside, standard søkemotor og ny fane URL adresse er erstattet med denne. Erstatte den med annen er umulig fordi kaprerne ofte endrer registret eller snarveier for å hindre å gjøre slike tilpasinger. Nettleserkaprere er vanligvis brukt som markedsflringsverktøy; dermed har full kontroll over nettlesere bidrar til å fremme ulike produkter eller tjenester. Bare StartPageing123 fjerning lar deg unslippe uønskede omdirigeringer, aggressive annonser og tvilsomme lenker. Derfor etter å ha merket en nettside som standard hjemmeside er det anbefalt å skanne datamaskinen med FortectIntego eller andre anerkjente anti-malware program og bli kvitt denne cyber infeksjonen.

StartPageing123 virus er nært knyttet til andre mistenkelige søketjenester som Mylucky123.com eller LuckySearch123.com. Ett av hovedproblemene med slike tvilsome søkemotorer er at de kan være i stand til å modifisere søkeresultatene. Likevel denne søkemotoren gir reultater fra Google for øyeblikket, men denne situasjonen kan endre seg raskt.. Nettleser kaprer kan gi en overdreven mengde av nettannonser, bannerer, pop ups, i tekst, osv. Online annonser er irriterende men dekket innhold og den fryste nettleseren er ingenting sammenlignet med StartPageing123 omdirigerings problemer. Noen av linkene eller annonsene kan føre deg til farlige nettsteder hvor du kan støte på malware eller lures til å installere falsk programvare. Disse annonsene kan være oppsiktsvekkende og interessant fordi kaprere samler informasjon om brukere. Innsamlede informasjon blir brukt for å lage interessebaserte annonser; selv om det er lett å bli lurt til å klikke på en malware-laden annonse. Informasjonen om deg blir delt eller solgt til tredjeparter. Derfor anbefaler vi ikke å holde dette programmet på datamaskinen. Det er bedre å fjerne StartPageing123 så fort du ser signaler på at du har det.

Bilde av StartPageing123 virusStartPageing123 virus kan kapre nettleser hjemmeside og søkemotor

Hvordan kan viruset infisere datamaskinen?

Nettleserkaprere er ikke kete virus; dermed kan de ikke reise og infiltrere datamaskinene selv. De spres som valgfrie komponenter i programvare bunter. På grunn av denne grunnen er det viktig å være forsiktig og oppmerksom når du laster ned gratis programmer. StartPageing123 kapre kan oppstå når du installerer freeware eller shareware under «Basic», «Quick» eller «anbefalte» innstillinger. Det er ikke åpenlyst at det finnes flere programmer gjemt i denne pakken. Dermed endringer på nettlesere er ofte en ovveraskelse for mange datamaskinsbrukere. For å unngå nettleser kaprer og andre PUP, er det viktig å stole på Avansert eller Tilpasset installerings oppsett. Men å velge disse alternativene er ikke nok. Brukene må overvåke hvert skritt av installasjonen fordi en av dem kan inneholde en liste over ekstra nedlastinger. Vanligvis er disse oppføringene forhåndsvalgte; dermed hastig til å kllikke neste knappen kan la dem snike seg inn.Det er viktig å velge bort alle andre programmer eller uttalelser enige om å gjøre StartPageing123.com eller en annen mistenkelig nettside din hjemmeside.

StartPageing123 fjernings alternativer

Endrede nettleser innstillinger er det viktigste tegnet på at nettleser kaprer har kommet seg inn på systemet. Det er anbefalt å starte StartPageing123 fjerning med engang fordi kaprere kan være i stand til å installere tredjeparts programmer, utvidelser eller plug in, spore informasjon om brukere og deke med partnere og forårsake andre problemer. Den enkleste og raskeste måten å finne og fjerne nettleser kaprer er å kjøre en full system skan med anti-malware/anti-spyware program. I tillegg kan du utføre denne prosedyren manuelt. Våre utarbeidet instruksjoner nedenfor vil bidra til å finne og fjerne StartPageing123 fra datamaskinen og nettleseren sammen med alle deres komponenter.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell StartPageing123 fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

Følg instruksjonene forsiktig for å fjerne StartPageing123 virus fra systemet manuelt. Ikke glem å skjekke alle nettleserene installert på enheten. Nettleser kaprer er kompatibel med Google Chrome og Mozilla Firefix, men det kan ha installere mistenkelige utvidelser eller koble andre nettlesere også.

For å fjerne StartPageing123 virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet StartPageing123 virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern StartPageing123 fra Mac OS X system

Følg våre preparerte instruksjoner og fjern StartPageing123 virus fra Mac.

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern StartPageing123 fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern StartPageing123 fra Mac OS X system

Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Etter StartPageing123 kapring følg disse stegene til å fikse Microsoft Edge.

Slett uønskede utvidelser fra MS Edge:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Utvidelser.
 2. Fra listen, velger du utvidelsen. Klikk på girikonet.
 3. Klikk på Avinstaller nederst. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Fjern informasjonskapsler og annen nettleserdata:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Personvern og sikkerhet.
 2. Under Fjern nettleserdata, klikker du på Velg hva du vil fjerne.
 3. Velg alt (bortsett fra passord, men du bør eventuelt inkludere medielisenser) og klikk på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill ny fane-side og startside:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger.
 2. Velg Ved oppstart.
 3. Klikk på Deaktiver hvis du finner mistenkelige domener.

Tilbakestill MS Edge hvis ovennevnte steg ikke fungerer:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Flere detaljer nederst i vinduet.
 3. Velg fanen Detaljer.
 4. Bla nedover og finn alle oppføringer med navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle disse og velg Avslutt oppgave for å stanse MS Edge fra å kjøre. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Hvis dette ikke hjelper, må du bruke en metode for avansert tilbakestilling av Edge. Merk at du må sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.

 1. Finn følgende mappe på datamaskinen din: C:\\Brukere\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Trykk på Ctrl + A for å velge alle mapper.
 3. Høyreklikk på dem og velg Slett. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge
 4. Høyreklikk på Start-knappen og velg Windows PowerShell (Admin).
 5. Når det nye vinduet åpnes, kopierer og limer du inn følgende kommando, og klikker på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Instruksjoner for Chromium-basert Edge

Slett utvidelser i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Edge og velg Innstillinger > Utvidelser.
 2. Slett uønskede utvidelser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tøm hurtigminnet og nettleserdata:

 1. Klikk på Meny og gå til Innstillinger.
 2. Velg Personvern og tjenester.
 3. Under Fjern nettlesingsdata, velger du Velg hva du vil fjerne.
 4. Under Tidsintervall, velger du Alt.
 5. Velg Fjern nå. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Chromium-basert MS Edge:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. På venstre side velger du Tilbakestill innstillinger.
 3. Velg Gjenopprett innstillinger til standardverdier.
 4. Bekreft med Tilbakestill. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Mozilla Firefox

Mozilla Firefox er hoved målet. Derfor må du fjerne StartPageing123 fra det og andre mistenkelige oppføringer. Så tilbakestill nettleser instillingene.

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til StartPageing123 virus og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis StartPageing123 virus ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. StartPageing123 virus skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Instruksjonene nedenfor vil hjelpe deg å fjerne StartPageing123 fra Google Chrome og tilbakestille nettleser instillingene.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet StartPageing123 virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som StartPageing123 virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle StartPageing123 virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av StartPageing123 virus. Tilbakestill Google Chrome

Tilbakestill Safari

Sørg for at eventuelle mistenkelige utvidelser eller programtillegg ikke er installert på Safari.

Fjern uønskede utvidelser fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. I det nye vinduet velger du Utvidelser.
 3. Velg den uønskede utvidelsen tilknyttet StartPageing123 virus og velg Avinstaller. Tilbakestill Safari

Fjern informasjonskapsler og annen nettsidedata fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Tøm logg…
 2. I nedtrekksmenyen under Tøm, velger du Hele loggen.
 3. Bekreft med Tøm logg. Tilbakestill Safari

Hvis ovennevnte steg ikke hjelper, kan du prøve å tilbakestille Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. Gå til Avansert.
 3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen.
 4. Fra menylinjen klikker du på Utvikle og velger deretter Tøm buffere. Tilbakestill Safari

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt StartPageing123 registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk