Fjern Mylucky123.com-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert des 2016

Mylucky123.com fjerningsguide for virus

Hva er Mylucky123.com-virus?

Mylucky123.com angriper Mozilla og Chrome:

Nettleserkaprere som Mylucky123.com-viruset er ikke kresne. De kan normalt infisere alle datamaskiner med nettleserne Google Chrome eller Mozilla Firefox. Her endres søkemotoren og startsiden til http://mylucky123.com. Heldigvis betyr dette at Edge, Internet Explorer og Safari er relativt trygge alternativer som kan benyttes hvis du blir infisert av dette viruset. Du bør imidlertid ikke glemme at slike potensielt uønskede programmer (PUP-er) praktisk talt er umulig å oppdage. Dermed er det en mulighet for at Mylucky123 en dag blir endret til å angripe nettlesere som i dag anses som trygge. Derfor bør du alltid sørge for å ha et pålitelig antivirus-program på systemet, som FortectIntego eller (SpyHunter 5Combo Cleaner hvis du bruker Mac OS X), i tilfelle ulykken skulle være ute.

I det første stadiet av Mylucky123.com-kapring mistenker du ikke nødvendigvis at noe er galt, annet enn at siden uventet dukker opp i nettleseren din. Nettsiden kopierer stilen til den velkjente søkemotoren Google og tilbyr de samme funksjonene som andre søketilbydere. Siden ekspertene insisterer på at du skal fjerne Mylucky123.com må det imidlertid være noe galt med programmet. Det hele blir tydelig så snart du begynner å bruke, eller prøver å bruke, denne nettsiden. Først og fremst er Mylucky123 basert på Google Custom-søk, noe som betyr at søkeresultatene som tilbys kan være endret, justerte eller prioritert i henhold til utviklerens behov. Det er tydelig at fokuset til denne søkemotoren er affiliert annonsering. Programutiklerne virker til å være mer interesserte i å oppnå fortjeneste fra slik annonsering enn å tilby brukerne den forventede tjenesten. Søket ditt etter relevant informasjon på siden kan dermed ta uhensiktsmessig lang tid, eller mislykkes totalt. Sponsede lenker og annonser kan dessuten oppstå også på vilkårlige nettsider du besøker. Det er dessverre slik annonsebaserte programmer som Mylucky123.com tjener penger. Vær forsiktig – disse annonsene kan sende deg til vilkårlige nettsider, prøve å overbevise deg om å laste ned unyttig programvare eller fungere som en portal til ulik teknisk støtte-svindel for å prøve å nå datamaskinen din.

Det verste er at denne unyttige søkemotoren klynger seg til nettleseren din ved hjelp av batch-filer (C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat and C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat) som det legger til i mappen %AppData%. Disse filene hjelper Mylucky123.com med å omdirigere nettleserne til denne siden om og om igjen, hver gang du åpner nettleseren din. Selv etter at du sletter utvidelsen og tilbakestiller nettleserens innstillinger kan denne mistenkelige søkemotoren fortsette å omdirigere deg hver gang du prøver å gå til vanlige sider som Google, Bing eller Yahoo. Det er imidlertid mulig å fjerne Mylucky123.com malware fra den infiserte enheten. Du trenger kun et antivirus-program for å gjøre dette.

Kan du unngå dette viruset?

Ulikt trojanere, ormer og lignende infeksjoner, kan nettleserkaprere komme inn i datamaskinen ganske fritt. Mylucky123.com er dessuten nærmest legitimt, så det kan ofte bli lagt til pålitelige freeware-pakker og bli introdusert som en valgfri nedlasting. Med tanke på at sikkerhetsbevisste brukere synes denne ukjente søkemotoren er mistenkelig og velger bort installasjon av den, har utviklerne endret den slik at den installeres mest mulig i det skjulte. De skjuler avkryssingsboksen som angir Mylucky123.com som startside i installasjonsprosessen. Deretter venter de kun til mindre forsiktige brukere velger rask eller grunnleggende installasjon, noe som innebærer at dette alternativet ikke dukker opp. Hvis du ikke ønsker at Mylucky123 skal erstatte startsiden din bør du derfor velge avansert installasjon og fjerne den forhåndsvalgte avkryssingen som gjør det mulig for MyLucky123 å bli installert.

Hva er alternativene dine for å fjerne Mylucky123?

Det finnes et par strategier for å fjerne Mylucky123.com. Den første, og mest pålitelige, er automatisk viruseliminering. Husk at det krever et profesjonelt antivirus-program for å eliminere viruset fra datamaskinen på en velykket måte. Vi foreslår at du tar en titt på noen av verktøyene som presenteres nedenfor. Som et alternativ for å fjerne Mylucky123.com fra datamaskinen din kan du ta en titt på den manuelle elimineringsveiledningen som gis nedenfor. Denne illustrerte veiledningen skal kunne hjelpe deg med å fikse datamaskinen uten å oppleve uventede feil. Selv om du velger manuell fjerning av Mylucky123.com anbefaler vi på det sterkeste at du skaffer et antivirus-program for å beskytte deg mot lignende malware-angrep i fremtiden.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Mylucky123.com fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

Batch-filene C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat og C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat er ansvarlige for å tilbakestille Mylucky123.com som standard søkemotor og startside etter at du prøver å endre dem til et vanlig og vel ansett domene. I tillegg til å fjerne Mylucky123.com i oppgavebehandleren bør du derfor slette disse filene fra PC-en din og deretter tilbakestille nettleserne dine.

For å fjerne Mylucky123.com-virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Mylucky123.com-virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Tilbakestill Mozilla Firefox

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Mylucky123.com-virus og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Mylucky123.com-virus ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Mylucky123.com-virus skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Mylucky123.com-virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Mylucky123.com-virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Mylucky123.com-virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Mylucky123.com-virus. Tilbakestill Google Chrome

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Mylucky123.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk