Alvorlighetsgrad:  
  (12/100)

Fjern StartPageing123.com-virus (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Jun 2017

av Julie Splinters - - | Type: Nettleserkaprer

Definer funksjonene av StartPageing123.com virus

StartPageing123.com virus er en aggressiv kaprer som er kompatible med Firefox og Chrome nettleser. Men på grunn av mengden av de berørte pc brukerene lurer vi på hvor lenge vi må vente føre de kommer til Safari, IE og Microsoft Edge. Akkurat som alle andre nettleser kaprere, Det har en tedens til å kapre nettleseren uten å spøre om tillatelse.Det kan også legge til skadelige prosesser til datamaskinenes oppgave manager, legge disse  til oppgavene til windows oppgaveplanlegger slippe registernøkler osv. Til tross for at det ser ut som en vanlig søkemotor som kan brukes til daglig søk. Vist du er på desperat jakt etter et nytt verktøy for søkene dine bør du ikke bytte til det – cyber sikkerhets spesialister har allerede testet denne søkemotoren og fant den tl å være nesten identisk med LuckySearch123.comMylucky123.com, og LuckyStarting.com kaprere. Man kan lære om irriterende StartPageing123.com omdirigere tendens rett etter det har blitt installert på datamaskinen.

Så snart denne PUP har kommet inn på datamaskinen har det en tendens til å endre noen av nettleser innstillingene og erstatter hjemmesiden, ny fane, URL og standard søkemotor for å tvinge brukerern til å bruke deres tjenester. Nettleserkaprere er ganske harmløse fordi de ikke jobber med å stjele finansiell informasjon fra sine ofre eller kryptere sine personlige filer. Men de kan omdirigere sine ofre til ondsinnede nettstedet som vil ende i infiltrering av ett av disse virusene. I tillegg når du har StartPageing123.com virus på datamaskinen din, kan du merke en overdreven bruk av kommersielt innhold. Dessverre rikelig annonsering har allerede blitt et problem for de fleste på det virtuelle samfunnet på grunn av endringer i markedsførings politikken. Vær klar over at slike annonser kan bli en nervepirrende rutine som bare kan stoppes ved å starte en StartPageing123.com fjerning på din datamaskin. Du kan gjøre det kjapt med hjelp fraReimage Reimage Cleaner Intego. For å sørge for at viruset er helt fjernet fra systemet må du utføre noen trinn som er gitt på slutten av dette innlegget.

Bilde av StartPageing123.com virusStartPageing123.com virus er en tvilsom søkemotor som kan kapre nettlesere ved å forandre deres instillinger

Når du velger en ny søkemotor bør du alltid bli kjent med retningslinjene for personvern. Overraskende personvernet, sluttbrukeravtalen og lignende dokumeneter inneholder viktige opplysninger som beskriver hvilke opplysninger som vanligvis samles inn. Tillfeller av data brudd har oppfordret bedrifter til å se igjennom personvernreglene dems nylig. Det virker som utviklerne av StartPageing123.com har bestemt seg for å avsløre deres interese – pass på de samler inn data relatert til brukerens navn, kjønn, fødselsdato og hvilket land de oppholder seg i om sine brukere. De bruker også tracking cookies for å smale leser relatert informasjon som de deler med tredjeparter og forretnmingspartnere. Problemet er at dine personlige informasjon kan deles med ikke bare reklamebyråer, men til slutt kan ende opp i hendene til kriminelle. I beste tillfelle kan du legge merke til at datamaskinens skjerm er dekket med sponsede annonser. I det værste tillfelle vil din personlige informasjon blir sendt til datamaskin hackere. For å ungå dette anbefaler vi på det sterkeste å fjerne StartPageing123.com fra alle nettleserene dine.

Metoder som brukes til virus fordeling

Dette pseudo søk har vært å spre bruke lignende teknikker som andre PUPs. I henhold til deres “om oss” utnytter den muligheten til å komme inn på brukerens datamaskiner sammen med gratis programmer:

startpageing123 har inngått samarbeid med noen av de mest populære programvarepakkene i verden for å gi deg muligheten til å installere våre søkeinstillinger under deres oppsett og gi dem muligheten til å tilby deg deres produkter gratis.

S

Så det kan hende du prøver å hoppe over installasjonsveiviseren ved å klikke “neste” knappen hele tiden mens du prøver å spare tid. Dessverre dette kan ende i at du får- StartPageing123.com kapreren – som vil ta mer av din tid fordi fjernings prosedyren for denne kapreren er ganske komplisert. For å slippe unna slike programvarepakker bør du forandre hvordan du installerer nye programmer. For det første er du nødt til å velge “Avansert” installasjons muligheten. Så sørg for at du av merker alle de unødvendige tilleggsprogrammer, utvidelser og andre komponenter og bare da fortsett til slutten av installasjonen. Husk at du alltid må være våken mens du surfer på nettet..

Hvordan fjerne StartPageing123.com viruset?

Avhenging av tech relkatert erfaring kan du fjerne StartPageing123.com virus fra din datamaskin automatisk eller manuelt. Hvis du har hastverk, og ikke kan vente lenger, fjern denne kapreren ved hjelp av et anti-spy-ware program. Programmene som er beskrevet nedenfor kan hjelpe deg med å fikse systemet med bare noen få klikk. De kan også hjelpe deg å beskytte din datamaskinen i fremtiden. Derretter burde du utføre noen manuele StartPageing123.com fjernings trin på din datamaskin. For å gjøre dette må du følge instruksjonene som er gitt nedenfor.

OBS! Sørg for å vøre veldig forsiktig når du bruker denne fremgangsmåten for å minimisere mulig risiko knyttet til datamaskinen.

BONUS:

Dette er en svært aggressiv nettleser kaprer, så den kan slippe skadelige prosesser i oppgavebehandlingen. For å deaktivere dem, klikk på Ctrl+Alt+Del og avslutt alle prosesser med merkelige navn. Ikke glem å skjekk deres kataloger og fjern dem også.

Dessuten må du skjekke Window Services for ondsinnede tjenester knyttet til Startpageing123. For å gjøre det trykk på “Win+R”, enter: “services.msc” (uten sitater) og trykk på OK knappen. Du må deaktiver tilfeldige navngitte tjenester eller de som har kaprernes navn i deres beskrivelser.

Så, åpne Windows oppgaveplanlegging ved å trykke på “Win+R” og gå inn på: “taskschd.msc”(uten sitater). Klikk OK og fjern alle oppgaver relatert til Startpageing123.com virus.

For å rense Windows registeroppføringen trykk “Win+R”, åpne i: “regedit.exe” (uten sitater) og trykk på OK knappen.  Du bør fjerne alle verdier knyttet til Startpageing123.com.

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell StartPageing123.com fjerningsguide for virus:

Fjern StartPageing123.com fra Windows systemer

For å fjerne StartPageing123.com fra Windows OS, vennligst følg instruksjonene nedenfor. For det første, du må avinstallere kaprer og programmer som er knyttet til det. Vær sikker på at du avinstallerer startpageing123, og andre Yandex relaterte oppføringer. Deretter fjern skadelige windows snarveier. Alle trinnene for å fjerne www.Startpageing123.com koblingen fra målfeltet er angitt nedenfor.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller StartPageing123.com og relaterte programmer
  Så, se etter StartPageing123.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett StartPageing123.com fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern StartPageing123.com fra Mac OS X system

Denne nettleser kaprer er ikke forberedt på å angripe Mac OS X. Uansett om du finner det på systemet ditt, kan det ha blitt oppdatert nylig. I dette tilfellet følg instruksjonene nedenfor for å fjerne startpageing123, og andre Yandex relaterte oppføringer på denne enheten.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter StartPageing123.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern StartPageing123.com fra Mozilla Firefox (FF)

Hvis din firefox er kapret, vær sikker på at du sletter alle add-ons fra Yandex. Også fjern StartPageing123 add-on fra Mozilla Firefox og gjennoppstart nettleseren som vist neden for.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg StartPageing123.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av StartPageing123.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern StartPageing123.com fra Google Chrome

Å slette StartPageing123 URL er ikke nok for å bli kvitt nettleser kapreren. Du må fjerne tvilsome utvidelser Yandex for å reparere din datamaskin. Så sørg for at du tilbakestiller nettleseren din slik det er vist i veiledningen.

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg StartPageing123.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av StartPageing123.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern StartPageing123.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter StartPageing123.com og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av StartPageing123.com, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern StartPageing123.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal StartPageing123.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern StartPageing123.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter StartPageing123.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 4. Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av StartPageing123.com slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen. Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn
 5. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 6. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre StartPageing123.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-com-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk